Man rodos gal mažokai... mano paskutinės mmm birželio 23 d., tai dariausi liepos 28 : HCG -1657, PRG - 57,2. Bet tu žiūrėk laboratorijos normas

as tai nesupratau to hcg >1000.0 (DAUGIAU NEI 1000)
siaip sake, kad skaicius normalus, didelis...

tai tada viskas ok, nepergyvenk

nzn..man vistiek neramu... nesuprantu kodel man taip netiksliai tuos skaiciukus surase...

QUOTE(Sandreja @ 2011 08 01, 11:26)
nzn..man vistiek neramu... nesuprantu kodel man taip netiksliai tuos skaiciukus surase... 

o kodel jus paprasciausiai nepagooglinat ir nesusirandat HCG normu? pvz cia HCG kiekio ribos yra laaabai dideles. Taigi po vieno tyrimo tu gali tik suzinoti, ar esi nescia, ar ne, ir ar skaicius telpa i esamos savaites normas. Kad suzinot, ar viskas gerai, reikia po keliu dienu pakartot tyrima ir paziuret, kaip auga skaiciai.

Tereikia netingeti pasiieskoti info per google.

QUOTE(Sandreja @ 2011 08 01, 11:50)
o tai pas tave kokie matavimo vienetai?

venetai kazkokie IU/I berods.. tikiuosi, kad geri. ryt eisiu echo pasidaryti

Sveikos mergaites
pasidariau siandien HCG ir skaiciukai 71,3 (beja siandien man mmm diena)
treciadieni pakartosiu tyrimuka

QUOTE(Ziuokute @ 2011 08 01, 14:25)
Sveikos mergaites
pasidariau siandien HCG ir skaiciukai 71,3 (beja siandien man mmm diena)
treciadieni pakartosiu tyrimuka 

SVEIKINU
Sveikos mergaites,
labai noreciau suzinoti jusu nuomuone. Nesulaukiau menesiniu, praejus kelioms dienoms pasidariau testa - antra juostele labai neryski. Taip pasidariau tris testus - visi rode teigiama rezultata, tik neryskiai. Paskutines menesines man buvo birzelio 22 d. Taigi liepos 29 d. nuejau pas gydytoja. Nieko nemate.. Ispejo, kad gali buti negimdinis arba dar per mazai laiko. Ta pacia diena pasidariau HCG - 74.5, laborante pasake, kad 2 savaites, taciau ta diena skaiciuojant pagal mm buvo 5 sav. ir 2 d., pagal hcg skaiciu normalu, jog nestumo nemate, bet ar hcg ne per mazas? eisiu treciadieni vel darytis, bet noreciau ir jusu nuomone suzinot del skaiciuku dydzio.. negaliu su gine pasikonsultuot nes atostogaus db dvi savaites.. Aciu!
Papildyta:
tiesa, pamirsau pamineti, kad jei del negimdinio tai kolka (tfu tfu) jokiu blogu pojuciu nejauciu, nei skausmo, nei tepimo, nei kraujo, tikiuosi kad nepasitvirtins..
labai noreciau suzinoti jusu nuomuone. Nesulaukiau menesiniu, praejus kelioms dienoms pasidariau testa - antra juostele labai neryski. Taip pasidariau tris testus - visi rode teigiama rezultata, tik neryskiai. Paskutines menesines man buvo birzelio 22 d. Taigi liepos 29 d. nuejau pas gydytoja. Nieko nemate.. Ispejo, kad gali buti negimdinis arba dar per mazai laiko. Ta pacia diena pasidariau HCG - 74.5, laborante pasake, kad 2 savaites, taciau ta diena skaiciuojant pagal mm buvo 5 sav. ir 2 d., pagal hcg skaiciu normalu, jog nestumo nemate, bet ar hcg ne per mazas? eisiu treciadieni vel darytis, bet noreciau ir jusu nuomone suzinot del skaiciuku dydzio.. negaliu su gine pasikonsultuot nes atostogaus db dvi savaites.. Aciu!
Papildyta:
tiesa, pamirsau pamineti, kad jei del negimdinio tai kolka (tfu tfu) jokiu blogu pojuciu nejauciu, nei skausmo, nei tepimo, nei kraujo, tikiuosi kad nepasitvirtins..