Žaliuzes išardžiau,palikau tik patį mechanizmą ir tas storesnes virveles(na vienų buvo labai nusidėvėjusios, tai keičiau ir tas virveles).Žaliuzių apačioje būna toks platus metalinis strypas,kurį taip pat įsiuvau medžiagos apačioje,kad svoris nutemptų medžiagą. Ant medžiagos vertikaliai siuvau kas 28 cm. žiedelius(atstumas priklauso nuo romanečių ilgio,reikia žiūrėti,kad būtų lygūs tarpai ir kad užkėlus į viršų galėtum atidaryti langą).Kai medžiaga paruošta(atsiūta,prisiūtos juostelės pagaliukams dėti,žiedeliai, apačioje įsiūtas tas metalinis strypas,viršuje lipučkė),suveri virveles(tas nuo žaliuzių) į žiedukus ir klijuoji prie žaliuzės metalinio mechanizmo. Man tas žaiuzes pritvirtino vyras ant sienos virš lango. Lipučkę prie žaliuzės ir tvirtino vyras: per kelias vietas ižgręžė skylutes ir prisuko varžteliais(galima ir klijuoti,bet taip tvirčiau, nes svoris tai nemažas butų jei visus metalinius pagaliukus sudėtum). tik prie medžiagos reikia siūti tą švelniają lipučkės juostą,nes plaunant ta dantyta juosta gali ištampyti iš medžiagos siūlelius. Plauti labai patogu.apačioje atriši virvutes,nuklijuoji,išimi strypa(vieno galo nereikia užsiūti,bet gerai būtų nestipriai užsiūti ar ką įsegti,nes man kartais tas strypas iškrisdavo, jei leidžiant kaip nors pasikreipdavo užuolaida. O dėl tų tarpinių pagaliukų tai nežinau, nes taip dar ir negavau nusipirkti,gal jie nekristų. Jei bus neaišku pasimokysiu kaip įkelti nuotraukytę,nes esu naujokė,vakar tik užsiregistravau :

. Mačiau įvairių dydžių ir spalvų žaliuzių pirkti JYSK parduotuvėje,kaina tik 9,99(aš padėvėtas pirkau po 10 lt). Sėkmės parašyk kaip sekėsi