Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

radau faina puslapiuka, kur receptai su kaloringumu patiekalu.

http://www.sintagma....ta/receptai.nsf
Atsakyti
iskepiau tuos blynus,tai man jie labai ir riebus ir nelabai patiko schmoll.gif ,tikiuosi MB patiks unsure.gif ,nes daug produktu sudeta geru,butu gaila ismesti biggrin.gif
o as nezinau ka vakarienei reikia suvalgyti,gal dar ryziu ir kavos atsigersiu dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 07, 15:12)
o as prikirtau ryziu su darzovem bigsmile.gif
vaikas bulviu su kukuliukais prikirto,o vakarienei zadu gaminti krabu-surio blynelius,darysiu pirma karta,kazin kas ten gausis,gal kuri esat bandziusi? g.gif

oj skanu
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 07, 15:15)
buvo makaronai be nieko, kepsniukas is vistos krutineles ir daug salotu, kopustas, morka su aliejum.

nezinau turi pareiti mm tai baisiai apetitas didelis.

skanuuuu....
Aš suku galvą, ką čia vakarienei reiks valgyt, nesugalvoju, meniu mano tai ką aš žinau koks: 4grūdų košė, puodelis pasukų, žuvis sezamo apvalkale ir kopūstų salotos,,,, viskas, šiandien mažai ri vandens gėriau, bet viskas gerklėj kažkodėl stovi..
Nesportavau dar šiandie, ilgai tvarkiausi ir su vaikais po lauką tasėmės,,, reiks kažkaip vaikus vyrui pristatyt ir į trasą, tik sulauksiu kol iš darbo grįš biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
niu va mes su dukriuku pavaikstinejom, pavalgem tai reikes eiti pazaisti ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 07, 17:34)
niu va mes su dukriuku pavaikstinejom, pavalgem tai reikes eiti pazaisti ka smile.gif

kaipl lauke? rolleyes.gif mes ir ruosiames vaziuoti apsiprekinti
Atsakyti
oj lb geras oras, pasivaiksciojom po miskely, nosis tik biski nusalom smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pamaciau sia tema ir nusprendziau prisijungti nes seniai ruosiuosi sportuoti bet vis neprisiverciu smile.gif Buvo pora kartu kad po menesi istempiu namu sporto ir viskas unsure.gif Todel pasiryziau nors i namie, bet neapsileisk ir po valanda bent skirti per diena sportui smile.gif tikiuos priimsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wingi @ 2010 12 07, 17:44)
Sveikos smile.gif Pamaciau sia tema ir nusprendziau prisijungti nes seniai ruosiuosi sportuoti bet vis neprisiverciu smile.gif Buvo pora kartu kad po menesi istempiu namu sporto ir viskas  unsure.gif Todel pasiryziau nors i namie, bet neapsileisk ir po valanda bent skirti per diena sportui smile.gif tikiuos priimsit  ax.gif

aišku priimsim, šaunu,kad nori sportuoti thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
O ka manot apie begiojima ziema? smile.gif Nes mane visai si mintis vilioja, bet baugina truputi... g.gif Vis idomiau, bent vaizdai kokie keiciasi biggrin.gif Beje jus sportuojat vien is tu video, kurie cia ideti? smile.gif
Atsakyti
labas, wingi,aisku priimsim drinks_cheers.gif ,ka nors apie save papasakok,mes smalsios bites esam biggrin.gif
o as tai turbut iki rytojaus su jumis atsisveikinu,gero vakaro mergaites ir neprisivalgykit vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wingi @ 2010 12 07, 17:54)
O ka manot apie begiojima ziema? smile.gif Nes mane visai si mintis vilioja, bet baugina truputi...  g.gif Vis idomiau, bent vaizdai kokie keiciasi  biggrin.gif Beje jus sportuojat vien is tu video, kurie cia ideti?  smile.gif

Aš tai sportuoju pagal JM, pabandyk ir tu parsisiūst tos trenerės programelę smile.gif padarau dar papildomų preso ir tempimo pratimų
Atsakyti
QUOTE(wingi @ 2010 12 07, 18:54)
O ka manot apie begiojima ziema? smile.gif Nes mane visai si mintis vilioja, bet baugina truputi...  g.gif Vis idomiau, bent vaizdai kokie keiciasi  biggrin.gif Beje jus sportuojat vien is tu video, kurie cia ideti?  smile.gif

sveika, smagu kad nusprendei kartu sportuot thumbup.gif Daugiausia sportuojam pagal JM programas, kur pirmam puslapi yra.

o man siandien darzelyje aukletoja pasake, kas cia atsitiko, kad 10 metu atjaunejot, ka darot kad taip lieknejat lotuliukas.gif smagu, kunas gal truputi, o ant veido matos labai biggrin.gif
Atsakyti