o mano pusryciai irgi skanus-bananas ir obuolys
paziurek dar papildziau, cia ivadas buvo, beje lentele vietoj jau
varau i pirti siandien
varau i pirti siandien
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 11, 10:34)
Labas rytas
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 11, 10:48)
faina
Papildyta:
sveikinu acura

ir saulytei gelyte uz lentele,aciu
Kaip cia grazu pas mus,noriu pavasario
QUOTE(white kitty @ 2010 12 11, 11:56)
o aš vasaros
QUOTE(samanta* @ 2010 12 11, 12:02)
faina
,as su savais ir noreciau,bet dar kai visokiu draugu draugai susirenka (kaip per naujus bus) tai man nepatinka taip 
Papildyta:
sveikinu acura
Papildyta:
sveikinu acura

aciu uz gelyte
galvoju ivesti dar viena varianta, tos kurios yra lenteleje, kad iseitu efektyviau mesti svori, surasytu savaites sporto programa ir as idesiu suvestines prie lenteles, matysim kas kaip sportuoja ir kaip tam zmogui krenta. galesim paanalizuoti kas geriau mus tirpina. mano sios savaites, aisku tai galesim daryti nuo PENKTADIENIO iki ketvirtadienio, pvz mano
PENKTADIENIS SHRED3, PILVAS 40 min
SESTADIENIS PILATES 40 min
SEKMADIENIS -
PIRMADIENIS -
ANTRADIENIS ZONES 1H
TRECIADIENIS SHRED3, PILVAS 40 min
KETVIRTADIENIS ZONES 1H
ka manot, gal ir del sporto truputi sukontroliuotu neleistu tinginiaut???
as padarau 50 min. tempimus ir pilva, nes vakar nesportavau, gausis 5 kartai sia savaite
LABA RYTA.
as kadangi gyvenu nuosavam name tai su tokia problema nesusiduriu,bet jei gyvenciau daugiabutyje tai del vaiko gauciau daug pastabu nuo kaimynu,nes ji pas mane labai aktivi.Tai sokinet net bijociau
o man chromas nepadeda,irgi geriau bet be salduminu niekaip.
siandien pasipuosem eglute
vaikas prisistume kede atsisedo priesais ir ziuri
QUOTE(chérie @ 2010 12 11, 00:03)
Šiandien besportuojant kaimynai iš apačios pradėjo į lubas baladotis
Ir ūpas sportuoti praėjo. Ar jums tokios problemos nėra? 
as kadangi gyvenu nuosavam name tai su tokia problema nesusiduriu,bet jei gyvenciau daugiabutyje tai del vaiko gauciau daug pastabu nuo kaimynu,nes ji pas mane labai aktivi.Tai sokinet net bijociau
QUOTE(samanta* @ 2010 12 11, 09:11)
labas is ryto
pas mane apacioje tokie kaimynai,kur kiekviena ryta 7val,kiekviena vakara ir daznai diena isterikuoja,ten tarpusavy taip riejai,kad mane jau uzknisa,o kaip girdisi,kad man jau kartais norisi pabaladoti jiems ten apacion
,tai kai sportuoju man cia savotiskas kerstas buna,tai trypiu be gailescio
o as vakar tokius ale ugsus batus nusipirkau,bet siltus siltus ir svarbiausia patogius
,nes puosniu tai jau turiu,nebereikia man,dar kvepalus senelis saltis padovanojo
ir jau nusiziurejau 2 nerealiai fainas sukneles Naujiems metams,bet pabijojau pirkti vakar,sakau jei sukusiu kaip dabar pirkti,kabos ant manes tie rubai poto,bet jauciu iki Nauju ir neliks,nes ten po viena vnt . 3 dydziu buvo ,ka daryti nezinau toikiu atveju
...Ai dar chromo nusipirkau ,nes akcija buvo,cia maisto papildas kuris paspartina medziagu apykaita ir mazina potrauki saldumynams
pas mane apacioje tokie kaimynai,kur kiekviena ryta 7val,kiekviena vakara ir daznai diena isterikuoja,ten tarpusavy taip riejai,kad mane jau uzknisa,o kaip girdisi,kad man jau kartais norisi pabaladoti jiems ten apacion
o as vakar tokius ale ugsus batus nusipirkau,bet siltus siltus ir svarbiausia patogius
o man chromas nepadeda,irgi geriau bet be salduminu niekaip.
siandien pasipuosem eglute
vaikas prisistume kede atsisedo priesais ir ziuri
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 11, 12:15)
aciu uz gelyte
galvoju ivesti dar viena varianta, tos kurios yra lenteleje, kad iseitu efektyviau mesti svori, surasytu savaites sporto programa ir as idesiu suvestines prie lenteles, matysim kas kaip sportuoja ir kaip tam zmogui krenta. galesim paanalizuoti kas geriau mus tirpina. mano sios savaites, aisku tai galesim daryti nuo PENKTADIENIO iki ketvirtadienio, pvz mano
SEKMADIENIS -
PIRMADIENIS -
ANTRADIENIS ZONES 1H
KETVIRTADIENIS ZONES 1H
as padarau 50 min. tempimus ir pilva, nes vakar nesportavau, gausis 5 kartai sia savaite
SEKMADIENIS -
PIRMADIENIS -
ANTRADIENIS ZONES 1H
KETVIRTADIENIS ZONES 1H
as drasiai galiu rasyti,nes as i sasviuni rasausi vistiek
QUOTE(samanta* @ 2010 12 11, 13:52)
samanta pasirase
skaiciuojam tada sis pektadienis-vakar iki ketvirtadienio po sporto, atsiusit penktadieni su prisidavimais
del sokinejimu kaimyne pas mane gera, bet ir privengiu bildet
QUOTE(chérie @ 2010 12 11, 01:03)
Šiandien besportuojant kaimynai iš apačios pradėjo į lubas baladotis
Ir ūpas sportuoti praėjo. Ar jums tokios problemos nėra? 
O ko tu suki galvą? Sportuok toliau