bet siaip kiek as vaiksciojus tai ir nuo soliariumo priklauso,Solisanas man per silpnas nors ir budavo ta pacia diena keistos lempos,efekto beveik jokio, tada gi ilgam ir neleidzia as isprasydavau vietoj 3-5 min 10 ir nieko, po to jau 30 min ten budava ir nieko uztat Equadore tai
ner net ka ligint ten net ir mane idegis paeme
pirma kart 10 min kai nuejau tai kita diena biski raudona buvau
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 13, 14:46)
bet siaip kiek as vaiksciojus tai ir nuo soliariumo priklauso,Solisanas man per silpnas nors ir budavo ta pacia diena keistos lempos,efekto beveik jokio, tada gi ilgam ir neleidzia as isprasydavau vietoj 3-5 min 10 ir nieko, po to jau 30 min ten budava ir nieko uztat Equadore tai
ner net ka ligint ten net ir mane idegis paeme
pirma kart 10 min kai nuejau tai kita diena biski raudona buvau 
idomu Siauliuose toks yra
white kitty labai dekinga Tau iz info
Papildyta:
yra equador ir dar netoli mano namu
NU va aš jau po JM 2 lygio. Nu neįmanoma
kaip jūs merginos jį visą ištempiat tai neįsivaizduoju
QUOTE(Kapish @ 2010 12 13, 15:38)
as ir jau po 3 shred
QUOTE(Kapish @ 2010 12 13, 15:38)
o man antras lygis tai super kazkaip atrodo net lengvesnis nei pirmas ir daug smagiau pagal jy sportuoti, pratimai idomesni
O as siandien vel apsiribosiu tik tempimu,antra mm diena nenoriu jokio intensyvumo
O aš šiandien su storuliukais krutinaus, su naujais hanteliukais buvo ką veikti, net kojos po tokio sporto drebėjo
smagumėlis
QUOTE(white kitty @ 2010 12 13, 16:35)
O as siandien vel apsiribosiu tik tempimu,antra mm diena nenoriu jokio intensyvumo 
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 13, 17:20)
O aš šiandien su storuliukais krutinaus, su naujais hanteliukais buvo ką veikti, net kojos po tokio sporto drebėjo
smagumėlis 
as treciadieni zadu su jais
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 13, 16:20)
Aš kitą savaitę grįžtu namo, tai irgi su hanteliukais pradėsiu sportuoti. Ir sakiau Kalėdų proga pasidovanosiu sau pirštines su svoriu ir gumą daryt visokiems pratimams, kad pasipriešinimo daugiau būtų. Jau taip užsivedžiau su tais sportais, kad tik entuziazmas nedingtų
QUOTE(white kitty @ 2010 12 13, 16:35)
man irgi parsibeldusios ,,tos dienos,, bet jos man jokio diskomforto nesukelia,tai sportuoju taip pat kaip ir paprasta diena
QUOTE(chérie @ 2010 12 13, 18:31)
Aš kitą savaitę grįžtu namo, tai irgi su hanteliukais pradėsiu sportuoti. Ir sakiau Kalėdų proga pasidovanosiu sau pirštines su svoriu ir gumą daryt visokiems pratimams, kad pasipriešinimo daugiau būtų. Jau taip užsivedžiau su tais sportais, kad tik entuziazmas nedingtų 
As tai dar kilimeli specialu sportui pirksiu, nes nepatogu ant pledo, slidineja jis linoleumu
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 13, 18:56)
man irgi parsibeldusios ,,tos dienos,, bet jos man jokio diskomforto nesukelia,tai sportuoju taip pat kaip ir paprasta diena 
Man diskomfortas buna tik pirmas dvi dienas uztai ir nesinori nieko sunkaus daryti,o paskui jau normaliai, rytoj zadu zones sportuoti