Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(irmusiux @ 2010 12 17, 18:09)
niu saulyte  poster_ban.gif  blink.gif

g.gif biggrin.gif
irmusiuk viskas bus gerai biggrin.gif
na as per Kaledas planuoju nevalgyti daug schmoll.gif ,o per Naujus tai bus matyti,isvaziuosiu su ploksciu pilvu,o grisiu kaip pandute lotuliukas.gif white kitty avatare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 17, 19:09)
Čia iš pavydo aš  ax.gif nes pirmos vietos lentelėje niekada nepasieksiu ir skanumynais niekas nepavaišins  lotuliukas.gif O ištikrųjų aš jau ruošiu save psichologiškai pošventiniam svėrimuisi  cool.gif

niu saulyte  poster_ban.gif  blink.gif

irmusiuk o ko jau nepasieksi, pasieksi console.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 17, 19:49)
irmusiuk o ko jau nepasieksi, pasieksi console.gif

o as per kaledas valgysiu daaaaaug saldainiu, sese prisiunte is airijos visokiu geriu lotuliukas.gif bet isidesiu ir kedus kad nepriaugciau kg
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 17, 13:14)
Jillian Michaels  Six weeks 6 pack

ir as sitos noreciau ir tu tempimo pratimu jei galima butu blush2.gif parasiau skype i az ax.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 17, 18:43)
lentele ir grafikas vietoje jau, del pataisymu ar papildymu i az blush-anim-cl.gif2:

Saulyte, tu musu paziba first.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 12 17, 19:52)
ir as sitos noreciau ir tu tempimo pratimu jei galima butu  blush2.gif parasiau skype i az  ax.gif
Saulyte, tu musu paziba  first.gif

viena savaite krenta kita ne, toks gyvenimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Saulyte as dar del lenteles duomenu, pas mane svoris 73kg, ne 74 blush2.gif bet pokycio lyginaat su praejusia savaite nera ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 17 gruodžio 2010 - 19:12
QUOTE(doviem @ 2010 12 17, 20:06)
Saulyte as dar del lenteles duomenu, pas mane svoris 73kg, nes 74 blush2.gif  bet pokycio lyginanat su praejusia savaite nera ax.gif

taisau, pakeitimai bus kita savaite ok
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 17, 20:08)
taisau, pakeitimai bus kita savaite ok

Gerai, atrodys kad numeciau 1 kg lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 17, 18:20)
na as per Kaledas planuoju nevalgyti daug schmoll.gif ,o per Naujus tai bus matyti,isvaziuosiu su ploksciu pilvu,o grisiu kaip pandute lotuliukas.gif  white kitty avatare blush2.gif

lotuliukas.gif Cia galioja visoms toms kurios zada mesti sporta,busite kaip mano panda biggrin.gif biggrin.gif

As tai vis ziurineju ivairias programas,renkuosi,na kolkas zones tai tikrai darysiu tik pakoreguosiu pratimus kojoms,bet ta 6pack zinokit sunki,reikia pasiruosimo,kolkas jos nesiimsiu dar turiu "zonose" ka veikti,o veliau jau mustruosiu savo pilva biggrin.gif bet paziurejau,kad ten ir vel kojoms yra doh.gif Cia manau nuo vasario pradesiu,nes tuoj 2 savaitem isvaziuosiu,tai negalesiu zones daryti,nesiveziosiu 3kg hanteliu su savimi biggrin.gif reikes sugalvoti programele toms dviem savaitems,nors jau mazdaug sugalvojau,darysiu 8min abs po kokius 2 kartus ir tampysiuos biggrin.gif
Atsakyti
as siandien dariua ta tempima beveik valanda, tai man lb nepatiko jauciu nebedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 17, 22:07)
as siandien dariua ta tempima beveik valanda, tai man lb nepatiko jauciu nebedarysiu schmoll.gif

Reikia atsirinkti butent savo pratimus,kas tinka vienam kitam gali netikti,nepatikti reikia viska bandyti ax.gif O del ko nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 17, 22:28)
Reikia atsirinkti butent savo pratimus,kas tinka vienam kitam gali netikti,nepatikti reikia viska bandyti  ax.gif O del ko nepatiko?

ai kad ner jokios veiklos ten net susalau taip letai bejudedama doh.gif smile.gif bet kadangi man db mm tai norejau ko lengvesnio bet man ten per daug neydomu galejau geriau po 8min.visoms kuno dalims padaryti.
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 17, 22:59)
ai kad ner jokios veiklos ten net susalau taip letai bejudedama doh.gif  smile.gif bet kadangi man db mm tai norejau ko lengvesnio bet man ten per daug neydomu galejau geriau po 8min.visoms kuno dalims padaryti.

biggrin.gif Na tempimo pratimai tokie ir yra,skirti labiau atsipalaidavimui, raumenukai ramiai sau tamposi,gerinamas viso kuno lankstumas,kaip jogoje pvz.,o kiti intensyvus kuno dizaino pratimai skirti jau treniruoti raumenukus,zmogus gali buti raumeningas,bet nelankstus rolleyes.gif As jau rytoj zones darysiu,pailsejau 3 dienas,reikes paprakaituoti fitness4.gif
Atsakyti