Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės ir nebuitinės technikos gedimai

Na kažkaip čia jūs ne į temą...
Atsakyti
QUOTE(valezija @ 2007 06 18, 14:10)
Zinau gera meistra taiso saldytuvus, idaploves, skalbimomasinas ir kita buitine technika
jei kam idomu nes jis gali ateiti  jums patogiu laiku ir visai nebrangiai man nesenai sutaise skelbimo masina tai puikiai veikia zinote kai yra mazas vaikas be jos negalima apseiti sekmes ir jums!!!
Palieku Jo Telefona 867550184 meistro vardas Aleksejus

o ar šitas meistras sutaisytų virtuvinį kombainą?

O gal kas žino kokį gerą meistrą kuris sugebėtų jį sutaisyti, bo visiškai naujas, dar garantinis nesibaigęs, bet pirkok Vokietijoj, o kai parsivežėm ir nebeveikė ( nuo kratymo) tai gal būtų galima jį suremontuot...nes atgal vežti į vok. ir pasikeist kažkaip nelabai norisi
Atsakyti
labadiena ax.gif gal galit patarti kas gerai remontuoja skalbimo masinas?Kaune. 4u.gif lauksiu jusu pasiulymu aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 02 liepos 2007 - 10:31
Sveiki.. Nežinojau į kurią temą apie gedimus rašyti, bet gal kas padės? Gal kam taip jau buvo?

Penktadieni atsisakė veikti mano mp3 grotuvas, visiškai nebeįsijungė. Maniau problema baterijose, tad nusipirkau, bet nepadėjo.. Palikau ramybėje ir pabandžiau naudotis flashu, galvojau bent dainas persikelsiu, bet pasirodo kompiuteris net nebeatpažįsta, nesikonektina su juo.. Kaip jį būtų galima pataisyti ir ar išvis tai dar įmanoma? Ačiū už bet kokius patarimus.. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, man taip pat labai aktuali si tema, labai ieskau, meistro, kuris pataisytu musu skalbimo masina. Labai lauksiu atsakymo!
Atsakyti
Pas jus sugedo buitine technika ir jums sako laukti meistra savaite ar netgi 2 man reikejo laukti visa menesi kai sugedo mano skalbimo masina iki siol prisimenu kai skalbiau savo suneliui drabuzelius rankomis po menesio pasake dar laukti nusprendziau pirkti nauja skalbimo masina bet teta pasiule gera meistra kuris jau ta pacia diena atvaziavo ir sutaise mano masina taigi visiems rekomenduoju 2 metu garantija 50 lt sutaisymas tik jei reikes naujos detales uz ja reikia moketi bet nemanau kad tai daug esu patenkinta ir noriu padeti tokioms kaip as mamytems ir tevelems:)linkiu sekmes
vos nepamirsau :)meistro numeris 867550184
Atsakyti
Sveikos,
gal žinote gerą televizorių meistrą Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklaust, kažin ar buitinės technikos taisyklos taisytų plaukų tiesintuvą, trinktelėjau jį netyčia ir nebeveikia, o kainavo nemažai. Gal yra kas susidūręs su tokia avarija ? doh.gif
Atsakyti
Nuu, negi nieks negalit patarti? Peržiūrit peržiūrit, o nieko nesakot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valezija @ 2007 08 16, 19:43)
Pas jus sugedo buitine technika ir jums sako laukti meistra savaite ar netgi 2 man reikejo laukti visa menesi kai sugedo mano skalbimo masina iki siol prisimenu kai skalbiau savo suneliui drabuzelius rankomis po menesio pasake dar laukti nusprendziau pirkti nauja skalbimo masina bet teta pasiule gera meistra kuris jau ta pacia diena atvaziavo ir sutaise mano masina taigi visiems rekomenduoju 2 metu garantija 50 lt sutaisymas tik jei reikes naujos detales uz ja reikia moketi bet nemanau kad tai daug esu patenkinta ir noriu padeti tokioms kaip as mamytems ir tevelems:)linkiu sekmes
vos nepamirsau :)meistro numeris 867550184

Na as padarysiu truputi antireklamos siam meistrui. Susitarem, kad atvaziuos 6- atvaziavo 8. 2 valandas taise, nesuprato kas yra, tad masina isveze ir pazadejo paskambint po 2 dienu. Skambucio aisku nesulaukiau, paskambinau pati. Is pokalbio supratau, kad masina dar neziureta, bet tikriausiai sugedusi labai brangi detale, kuri kainuoja apie 300 + 80 lt taisymas blink.gif Tsaigimeistras pazadejo paskambint dar po 3 dienu... Bet taip jo skambucio ir nesulaukiau. Rytoj vel pati paskambinsiu ir jums butinai pranesiu, kaip si istorija baigesi...
Atsakyti
Ir mano sugedo,jau daugiau nei puse metu guli ir nezinau kurkreiptis,kur taisyt verysad.gif
Atsakyti
tam yra tokiu prietaisu garantiniai
Papildyta:
jei garantinis jau pasibaige-keliaujat i parduotuve kurioje prietaisa pirkot ir prasot rekomenduoti meistra.
paprasta kaip 2 x 2
Atsakyti