Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės ir nebuitinės technikos gedimai

QUOTE(Borzika @ 2010 12 16, 17:17)
Pasiteiraukit dar temoje Prekių grąžinimas - gal kas žinos cool.gif

dėkui, kaip tik tokios temutės ir neradau smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kam taip buvo atsitike su indukcine kaitlente: vire puodas, isjaungiau, o paskui po kiek laiko ka spaudziu, nieko nerodo, tik garsus leidzia kaip ir anksciau kai junginedavom. Gal kas perdege?
Atsakyti
Sugedo skalbimo mašina,Klaipėdoje.Gal kas patartumėt kokį gerą ir nebrangininką meistrelį?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasorisa @ 2011 06 09, 19:43)
Sugedo skalbimo mašina,Klaipėdoje.Gal kas patartumėt kokį gerą ir nebrangininką meistrelį?Ačiū 4u.gif

man irgi reikia gero meistro kontaktu skambimo masinai pataisyt.. nebesildo vandens sad.gif
KLAIPĖDA
Atsakyti
help.gif Nebegręžia skalbimo mašina.. Skaitinėju, kad galėtų būt problema su vandens filtru, kur jį rast tiksliau? biggrin.gif Skalbyklė Bosch. Gal kas susidūrėt su panašia problema, jau varo į neviltį..
Atsakyti
O man nebekaista el.orkaitėje viršutinis tenas
Atsakyti
Iš LG šaldytuvo bega vanduo, anksciau niekada to nebuvo g.gif
Atsakyti
laba,
gal kam teko susidurti... skalbimo mašina ne nauja, gal 5-ių metų senumo, samsung, skalbia, skalbia, bet kai reikia gręžti - nenubėga vanduo. ir filtrai išvalyti, vyras apskritai buvo viską išardęs, atrodo lyg ir normalu, nieks nesulūžę... o pabaigia skalbti, gręžti, jei skalbyklėje paliekame tik kelis rūbus, tarkim, tris rankšluosčius, arba paklodę ir kelias maikutes.. tada ir išgręžia, ir vanduo nubėga... sakom gal kompas perėjo.. gal kam taip buvo? kiek panašiai remontas kainuotų? ar net taisyti nebeverta?
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2011 07 18, 23:43)
help.gif Nebegręžia skalbimo mašina.. Skaitinėju, kad galėtų būt problema su vandens filtru, kur jį rast tiksliau?  biggrin.gif Skalbyklė Bosch. Gal kas susidūrėt su panašia problema, jau varo į neviltį..

Bandyk skalbti ant kitos programos.
Atsakyti
Sveikos mielosios smile.gif
Esu naujokė šiame forume,tai noriu pasisveikinti su visomis.
O dabar mano bėda... Atsikraustėme su draugu į butą,kuriame yra skalbyklė AEG oko-lavamat 41250 ir šiandien sumaniau išsiskalbti... Likus pusvalandžiui iki skalbimo galo ji sustoja ir atsiranda ekrane toks užrašas e01 doh.gif
Gal žinote kas tai ir ką man daryti? Jau nervas ima,nes ten darbo apranga likus... verysad.gif
Atsakyti
naujam bute,skalbiankej ner mygtuko START :DDD seiminyke pasiule kist dilde i vidu ir bandyt "pagaut" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hatorr @ 2011 09 15, 18:35)
Sveikos mielosios smile.gif
Esu naujokė šiame forume,tai noriu pasisveikinti su visomis.
O dabar mano bėda... Atsikraustėme su draugu į butą,kuriame yra skalbyklė AEG oko-lavamat 41250 ir šiandien sumaniau išsiskalbti... Likus pusvalandžiui iki skalbimo galo ji sustoja ir atsiranda ekrane toks užrašas e01  doh.gif
Gal žinote kas tai ir ką man daryti? Jau nervas ima,nes ten darbo apranga likus... verysad.gif

tai čia klaida kažkokia. atsiraskit internete tokios mašinos tokio modelio instrukciją ir skaitykit...
gali būti blogas nubėgimas, gali būti užsikimšęs filtras arba šiaip... užsilenkė skalbyklė ir tiek.. smile.gif kaip nutiko mums.. tik mūsų ne aeg smile.gif
Atsakyti