Sveiki, gal kam taip buvo atsitike su indukcine kaitlente: vire puodas, isjaungiau, o paskui po kiek laiko ka spaudziu, nieko nerodo, tik garsus leidzia kaip ir anksciau kai junginedavom. Gal kas perdege?
Nebegręžia skalbimo mašina.. Skaitinėju, kad galėtų būt problema su vandens filtru, kur jį rast tiksliau? Skalbyklė Bosch. Gal kas susidūrėt su panašia problema, jau varo į neviltį..
laba, gal kam teko susidurti... skalbimo mašina ne nauja, gal 5-ių metų senumo, samsung, skalbia, skalbia, bet kai reikia gręžti - nenubėga vanduo. ir filtrai išvalyti, vyras apskritai buvo viską išardęs, atrodo lyg ir normalu, nieks nesulūžę... o pabaigia skalbti, gręžti, jei skalbyklėje paliekame tik kelis rūbus, tarkim, tris rankšluosčius, arba paklodę ir kelias maikutes.. tada ir išgręžia, ir vanduo nubėga... sakom gal kompas perėjo.. gal kam taip buvo? kiek panašiai remontas kainuotų? ar net taisyti nebeverta?
Nebegręžia skalbimo mašina.. Skaitinėju, kad galėtų būt problema su vandens filtru, kur jį rast tiksliau? Skalbyklė Bosch. Gal kas susidūrėt su panašia problema, jau varo į neviltį..
Sveikos mielosios Esu naujokė šiame forume,tai noriu pasisveikinti su visomis. O dabar mano bėda... Atsikraustėme su draugu į butą,kuriame yra skalbyklė AEG oko-lavamat 41250 ir šiandien sumaniau išsiskalbti... Likus pusvalandžiui iki skalbimo galo ji sustoja ir atsiranda ekrane toks užrašas e01 Gal žinote kas tai ir ką man daryti? Jau nervas ima,nes ten darbo apranga likus...
Sveikos mielosios
Esu naujokė šiame forume,tai noriu pasisveikinti su visomis.
O dabar mano bėda... Atsikraustėme su draugu į butą,kuriame yra skalbyklė AEG oko-lavamat 41250 ir šiandien sumaniau išsiskalbti... Likus pusvalandžiui iki skalbimo galo ji sustoja ir atsiranda ekrane toks užrašas e01
Gal žinote kas tai ir ką man daryti? Jau nervas ima,nes ten darbo apranga likus...
tai čia klaida kažkokia. atsiraskit internete tokios mašinos tokio modelio instrukciją ir skaitykit...
gali būti blogas nubėgimas, gali būti užsikimšęs filtras arba šiaip... užsilenkė skalbyklė ir tiek.. kaip nutiko mums.. tik mūsų ne aeg