Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės ir nebuitinės technikos gedimai

QUOTE(Bitkresle @ 2005 11 06, 21:44)
Na aš visai pradėjau nebesuprasti: nuėjau į Contacto puodų pardą, paklausiau, ar galima juos dėti ant stiklokeramės viryklės. Pasakė, kad galima, tik ant indukcinės negalima. Dabar sėdžiu, skaitau apie virykles - ir nebesuprantu: juk jeigu ne dujinės viryklės, tai visos kitos (a la elektrinės) juk yra indukcinės g.gif ... Gal kas man išaiškins...

As ne fizikas, bet galiu paaiskinti. Indukcines pavirsius buna paprastai baltas ir palietus atrodo, kaip plastikas. Jos tik dabar atsirado neseniai. Stiklo keramika ir yra stiklokeramika, indukcijes visai kitokios.
Jei norite tokia pamatyti- tai maksimoje buna plytuke maza is vienos kaitvietes indukcine. O dar esu maciusi Dalios salone i viena virtuve imontuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 08 lapkričio 2005 - 08:36
Pasakykit jūs man kur pirkti tą gremžtuką kaitlentei g.gif prie kaitlentės nebuvo, tai kur jų galima rasti pirkti kaune g.gif
Atsakyti
Turiu kaitlentę ,bet gremžtuko nenaudoju(buvo komplekte).Yra nuoastabi priemonė eres firmos CERA-NET.Ne tik nuvalo,bet ir nebesitepa taip.Pirkau Droge.Svarbiausia šveisti nereikia,labai lengvai nuvalo.Valau kasdien.Šiosfirmos patiko ir nukalkinimo skystis CITRO-ONTKALKER DETARTRANT.Arbatinukas kaip naujas.
Atsakyti
ir as ta skysti eres pirkau senukuose thumbup.gif ir gremztuka ten pat...
Atsakyti
Paskutiniu metu eme keistus garsus skleist saldytuvas. blink.gif Uzdarius dureles keleta minuciu jis tyli, bet paskui atsiranda cypimas, tarsi siurbtusi oras i vidu - su pakilimais ir nusileidimais blush2.gif Labai erzina, nes sveitaine sujungta su virtuve. Guma and dureliu sveika - pati apziurejau. Ka daryti, kad saldytuvas nezvimbtu?
Atsakyti
Nusipirkti nezvimbianti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žino ar stiklo keramikos kaitlentėms būtinai turi būti puodai, atitinkantys ant jų nupieštus apskritimus? Ar gali būti puodas šiek tiek mažesnis ar šiek tiek didesnis? g.gif
Atsakyti
niu mamos, o dabar man padekit cry.gif cry.gif cry.gif
tik vakar atveze virykle, siandien isbandem cry.gif ir kazkaip kai kepiau tai issitaske aliejus ir po keptuve pateko, kai jau pradejau tvarkytis pamaciau, bet galvojau nusivalys, nes kai pirkom, tai dar ir tokia valymo priemone ikiso, atseit labai gera, firmine elektroliux, beveik 20 lt sumokejom... ir se tau! nezinau, kas ten pasidare, nenusivalo, o atrodo lyg isdege toj vietoj, kur tie riebalai buvo, kai pirstu perbraukiu lyg ir idubimai kazkokie, nezinau, gal man jau cia tik vaidenasi, bet zliumbt norisi, juk tik antra diena kai ji namie, ir dar ne pigiausiaja pirkom. komplekte buvo kazkoks gelezinis gremztukas, su tokiais asmenimis, tai cia ir yra tas pats, apie kuri jus snekejot? man baisu butu su juo valyt, atrodo, susibraizys viskas. o gal jis ne tam skirtas? nes ten tik vokiska instrukcija prie jo prideta ir as ne velnio nesuprantu!!! help!!!
Atsakyti
tas gremstukasir yra tokiems dalykams valyti.. nebijok nesusiraizys smile.gif
pats siandien valiau juo atrodo kad neranieko ant stiklo perbrauki tuo metaliniu ziuri stiklas svaresnis paliko.. na dar auksciau pamineta eres naudoju..
bet ji reikia iskart gal naudoi... tik atvesus nes po menesio viokiu kepimu nutariau nusveisti jokia chemija nepadejo tik tas metalinis gremstukas dabar atrodo kaip nauja..
QUOTE(Ugnisss @ 2005 12 04, 20:43)
niu mamos, o dabar man padekit  cry.gif  cry.gif  cry.gif
tik vakar atveze virykle, siandien isbandem cry.gif ir kazkaip kai kepiau tai issitaske aliejus ir po keptuve pateko, kai jau pradejau tvarkytis pamaciau, bet galvojau nusivalys, nes kai pirkom, tai dar ir tokia valymo priemone ikiso, atseit labai gera, firmine elektroliux, beveik 20 lt sumokejom... ir se tau! nezinau, kas ten pasidare, nenusivalo, o atrodo lyg isdege toj vietoj, kur tie riebalai buvo, kai pirstu perbraukiu lyg ir idubimai kazkokie, nezinau, gal man jau cia tik vaidenasi, bet zliumbt norisi, juk tik antra diena kai ji namie, ir dar ne pigiausiaja pirkom. komplekte buvo kazkoks gelezinis gremztukas, su tokiais asmenimis, tai cia ir yra tas pats, apie kuri jus snekejot? man baisu butu su juo valyt, atrodo, susibraizys viskas. o gal jis ne tam skirtas? nes ten tik vokiska instrukcija prie jo prideta ir as ne velnio nesuprantu!!! help!!!

Atsakyti
teisingai, griebk greiciau gremztuka i pagalba ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
ale tikrai, kazkaip sukaupiau savyje visas jegas, isvariau baimes ir padirbejau su tuo gremztuku! nu stebuklingas daiktas! aciu uz padrasinima biggrin.gif nu rimtai, galetu kazkaip ne toki gresminga ta daikta, gremztuku vadinama, pagamint biggrin.gif tiek nervu sueda ta baisybe biggrin.gif
Atsakyti
Paskaičiau apie jūsų problemas su stiklokeramikinėmis viryklėmis ir nusprendžiau, kad geriau jau aš su dujine gyvensiu, kai namuką susiręsim... mirksiukas.gif
Atsakyti