juokites ,juokites ...taip ,tai ne mano sage ,per daug gerai nufotografuota O spirale cia prilituota.Pirma reikia prilituot tubele ,paskui susukti viela ir perkisti per tubele , po to prilituojama spirale. Naca ,specialus yra smulkus metalo pluostas ,kaip kempine ,teisingai ,tik daug daug smulkesne .Statybinese prekese ju yra.
juokites ,juokites ...taip ,tai ne mano sage ,per daug gerai nufotografuota
O spirale cia prilituota.Pirma reikia prilituot tubele ,paskui susukti viela ir perkisti per tubele , po to prilituojama spirale.
Naca ,specialus yra smulkus metalo pluostas ,kaip kempine ,teisingai ,tik daug daug smulkesne .Statybinese prekese ju yra.
nežiūrėk durnų patarimų pati pagalvok, jei ten prilituosi, tai norint atsegti ir užsegti, vielą reiks lankstyt, o jei vielą nuolat lankstysi, ji nuluš, kaip tada savo klientui į akis žiųrėsi
sveikos, jo megzti, megzti daug reikia bet dideli gabalai megztos vielutės atrodo ispūdingai ,ten man atrodo dar ir su tikrais siūlais detinta, gražus kontrastas... nors man pačiai daugiau nerti, o ne megzti patinka
Man irgi labiau patinka kabliuku nerti Gal del to, kad su virbalais nemegstu megzti Naca, o del tvirtumo - tai viskas nuo darbelio priklauso Nevisur tas tvirtumas tiks. Kazkada neriau "kolje" is sidabruotos vielutes, tai ten tvirtumas tikrai nebutu tikes