QUOTE(naca @ 2010 12 18, 22:34)
dekui, Rene
Kaip Dita ir sake apie Gintaro is "Viskas juvelyrams " charakteri, tai teko mums su Rene tuo isitikinti

. Kai prieme musu uzsakyma, tai viskas buvo gerai, viska sutarem ir pinigelius pervedem. O kai reikejo padaryti (isvalcuoti reikiama stori, sukarpyti mums atskirai), tai prasidejo

Ale negraziai pasielge-nieko neatsake i prasyma, atsiunte bendrai nekarpes

Nu sakyciau, jei cia butume sugalvojusios veliau, o dabar buvo aptarta is anksto...
šiaip galėjai pas mane užsisakyti būčiau padariusi. Aš nieko šiaip nerašau,aš pati kol su juo daugiau reikalų neturėjau netikėjau, kaip apie jį kalbama. Bet pati kai isitikinau,negalėjau patikėti, kad taip žmonės dirba. Dabar nusipirkau pas jį vakuminį siurblį,kai vyras norėjo jį dabar pajungti pasirodo, kad jis trifazis kai pirkau apie tai net neužsiminė.Kaip paskambinau ir pasakiau jis ramiai man atsakė , kad "taip ,tai trifazis",dabar reikės ieškotis kas perdarys.Vienu žodžiu vienos problemos su juo. Gaila, kad nėra pasirinkimo kur pirkti įrangą.
Papildyta:
prisiminiau,kiek žinau gintaras "viskas juvelyrams" pats su metalo lydimais,valcavimais nieko nedaro,ten tikriausiai tas Nauris "ale juvelyras" darė. Gintaras ten bosas , o Nauris jo norų vykdytojas. Kiek žinau tai už siuntimą ir turinio atsakymą atsako Gintaras. Vienu žodžiu atitiko kirvis kotą. Ką padarysi, kad yra nesąžiningų žmonių