Mane ši problema kamavo jau kokius 3 metus žiemą. Siaubingai berdavo nugarą, bet pavasariop praeidavo. Šią žiemą neiškenčiau ir nuėjau pas dermatologą. rado kažkokią bacilą kraujyje, pagėriau antibiotikų ir viskas susitvarkė.
pabandykite juodąjį Afrikos muilą
(naudojamas įvairių odos ligų gydymui ir priežiūrai; autentiško šio muilo sudėtyje - taukmedis, kokoso aliejus,kakava ir pan.)

QUOTE(Amadeja @ 2010 03 13, 09:38)
pabandykite juodąjį Afrikos muilą
(naudojamas įvairių odos ligų gydymui ir priežiūrai; autentiško šio muilo sudėtyje - taukmedis, kokoso aliejus,kakava ir pan.)

kur ji isigyti ???
cia radau info gal kam praves http://www.anonsas.l...1/article/12368
o man tai ziuriu atsiranda tokie maziukai veide ,galvoju gal nusipirkti pilinga ,gal padetu

gelbeja tik soliariumas nuo spogu..
o jai psidaro instiru tai duodu vyrui paspausti..

QUOTE(qgne @ 2010 03 25, 11:36)
gelbeja tik soliariumas nuo spogu..
o jai psidaro instiru tai duodu vyrui paspausti..

Na tikrai ne tik soliariumas gelbeja.. Pamenu paauglystej mano visa nugara buvo nuberta spuogeliais, kaip koks zvaigzdynas atrode

QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 03 14, 18:33)
Greitai juodąjį Afrikos muilą bus galima įsigyti čia
http://www.gamtosker...iniai-produktai
Man padejo alaus mieliu tabletes. Taip pat padeda levomocitin antibiotinis spiritas ir AkneBP5, bet jis tepa drabuzius..
vasara situacija pagereja nuo saules..

Kaip mum sake drauges tetis medikas: "Trinates svelniom kempinem ir tikites, kad spuogu nebus." Siaip labai nemegstu tu kietu grandanciu "kempiniu", bet kai prisiverciu jom kiek ilgesni laika nugara patrint, tai tikrai spuogu apmazeja

O nezinot ar ymanoma kazkaip isgydyti tokia nugara, kuri ne tai kad spuogeliais bet jau visais spuogais ir tokiais pulingais isberta. Labai riebi oda. Cia MB taip yra ir kiek ejo pas daktarus, tam kartui padeda jei vaiksto i kvarco terapijas, tepaliukai t.t. Bet tik tam laikotarpui pageredavo. Bande net krauja perpilt, tas pats. Pagereja tik pabuvus ant kaitrios saules ilga laika. (Tada tiesiog isdziusta ten viskas) Kazin cia isgydomas dalykas?