Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

Mane ši problema kamavo jau kokius 3 metus žiemą. Siaubingai berdavo nugarą, bet pavasariop praeidavo. Šią žiemą neiškenčiau ir nuėjau pas dermatologą. rado kažkokią bacilą kraujyje, pagėriau antibiotikų ir viskas susitvarkė.
Atsakyti
O man tik saulė padeda, na dar kai visiškai visokius šokoladus ir saldumynus iš namų ištremiu rolleyes.gif
Atsakyti
pabandykite juodąjį Afrikos muilą mirksiukas.gif (naudojamas įvairių odos ligų gydymui ir priežiūrai; autentiško šio muilo sudėtyje - taukmedis, kokoso aliejus,kakava ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(Amadeja @ 2010 03 13, 09:38)
pabandykite juodąjį Afrikos muilą  mirksiukas.gif (naudojamas įvairių odos ligų gydymui ir priežiūrai; autentiško šio muilo sudėtyje - taukmedis, kokoso aliejus,kakava ir pan.)

kur ji isigyti ???

cia radau info gal kam praves http://www.anonsas.l...1/article/12368

o man tai ziuriu atsiranda tokie maziukai veide ,galvoju gal nusipirkti pilinga ,gal padetu g.gif
Atsakyti
gelbeja tik soliariumas nuo spogu.. 4u.gif o jai psidaro instiru tai duodu vyrui paspausti..
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2010 03 25, 11:36)
gelbeja tik soliariumas nuo spogu.. 4u.gif o jai psidaro instiru tai duodu vyrui paspausti..

Na tikrai ne tik soliariumas gelbeja.. Pamenu paauglystej mano visa nugara buvo nuberta spuogeliais, kaip koks zvaigzdynas atrode doh.gif tai nuvede mama pas odos daktara, jis man tada kazkoki keista tepaliuka israse, ten vaistinej ji specialiai gamino, ir as juo issitepus turedavau (vasara) sedet y saule atsisukus kad dziovintu.. Tai vat per ta vasara ir issinaikinau, su visam.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 03 14, 18:33)
kur ji isigyti ???

Greitai juodąjį Afrikos muilą bus galima įsigyti čia
http://www.gamtosker...iniai-produktai
Atsakyti
Man padejo alaus mieliu tabletes. Taip pat padeda levomocitin antibiotinis spiritas ir AkneBP5, bet jis tepa drabuzius.. smile.gif vasara situacija pagereja nuo saules..
Atsakyti
Kaip mum sake drauges tetis medikas: "Trinates svelniom kempinem ir tikites, kad spuogu nebus." Siaip labai nemegstu tu kietu grandanciu "kempiniu", bet kai prisiverciu jom kiek ilgesni laika nugara patrint, tai tikrai spuogu apmazeja bigsmile.gif
Atsakyti
O nezinot ar ymanoma kazkaip isgydyti tokia nugara, kuri ne tai kad spuogeliais bet jau visais spuogais ir tokiais pulingais isberta. Labai riebi oda. Cia MB taip yra ir kiek ejo pas daktarus, tam kartui padeda jei vaiksto i kvarco terapijas, tepaliukai t.t. Bet tik tam laikotarpui pageredavo. Bande net krauja perpilt, tas pats. Pagereja tik pabuvus ant kaitrios saules ilga laika. (Tada tiesiog isdziusta ten viskas) Kazin cia isgydomas dalykas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 14 balandžio 2010 - 19:18
Mano nugara visa tokia nesvelni, nera pulingu kazkokiu spuogu, bet kogero tie vadinami inkstiriukai ir t.t., na brauki kaip per tarka maza kokia lotuliukas.gif kokie vaistai nuo to? sveitimas, mirkimas vonioje, pirtys? gal kazkas daugiau zino? g.gif
Atsakyti
Gal zinote kur Vilniuje nebrangiai butu galima pasidaryti nugaros valyma ? rolleyes.gif
Atsakyti