Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

As ir turiu sita beda, kuri siuo metu labai paumejo (pastebejau, kad tokie dalykai kaip sesijos ypac pablogina situacija). Nugarai skiriu ne maziau demesio nei veido odai - siuo metu naudoju vichy serija probleminei odai (prausiklis su pilingu, koncentratas bei kt firmu ivairios kaukytes, pilingai). Esu dariusi nugaros odos valymu kompleksus - n valymu su rugstimis pas kosmetologe. Po proceduru pagereja situacija, bet toli grazu ne 100% (o proceduru reikia daug ir daznai, taigi visa tai kainuoja tikrai neblogai). Siek tiek padeda saule, soliariumas, ir visiskai buvo pagereje nuo kontraceptiku. Taciau dvieju paskutiniu senokai kategoriskai atsisakiau. Tai ir zaidziu kosmetinem priemonem, dangstausi plaukais ir rubais cool.gif
Atsakyti
Pries keleta metu ir mano nugara atrode klaikiai.Tiksliai nezinau kas padejo,nes vienu metu geriau mieliu tabletes ir kas antra diena sveiciau nugara pylingu,po menesio problemos neliko,o randeliai tavo beveik nepastebimi po metu.
Atsakyti
QUOTE(lotuliukas @ 2008 06 21, 22:35)
Pas mane nuo spuogu labai subjaurota nugara.. Spuogas prie spuogo ir nuo ju like tikrai dideli randai. verysad.gif Esu gulejas odos klinikoje, bet nelabai ka padejo.. Nezinau gal patartumet kur ir koki Kaune valyma butu galima pasidaryti kuris kiek nors padetu, nes dabar net maikes nusiimti viesai negaliu. verysad.gif

mano vyrui taip yra jau seniai, o idomiausia kad atsirado pasibaigus paauglystei. Tai aš pamačius pirmakart jam "padariau valymą".Nu ir tikrai keliom savaitėm pagerėjo.Bet dabar jis man neleidžia net prisiliest, nes jam skauda labai.Daug kur randai ir pan. Bet kažkaip nekompleksuoja jau, nors sako, aš turbūt sudarau nevalyvo žmogaus įspūdį. Norėjau pasakyt, kad tie valymai yra tikrai skausmingi ir jei turi kas tau padarytų namie tai manau nelabai yra skirtumo, svarbu tik laikytis švaros, gerai dezinfekuot.
šiaip kad pusė butelio alaus išgert(bet ne daugiau) kartais labai veiksminga.
o gal beria nuo pvz maisto kokio ar rūkymo ir pan?
pabandyk dažniau su šiurkščia kempine pašveist
Atsakyti
spuoguota nugara, tai pati acne vulgaris kuri kankina daugely, tinka visi med preparatai kurie tinka ir veidui tai yra: akne bp5, skinoren, losjonas: laevomycetini 3.0. sol.ac.borici 2% 50ml , sol.ac.salicylici spirit 1% 50ml, aetheri 20ml. Jokio kontaktu su rankomis t.y. spaudymo , draskymo, pastovus gydymas ryte ir vakare ir uzdegimas aprims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyavi: 20 liepos 2008 - 04:49
Siulciau nueiti pas odos daktare, ten jinai prirasys kokio tepalo tepti ir turetu padeti. Man asmeniskai saule labai padeda, po poros dienu deginimosi pajuryje, iskart viskas dingsta, o kiek beeiciau i soliariuma - rezultatojokio sad.gif
Atsakyti
tas "losjonas"-zodziu visokiu spiritu misinys isties geras,nuo spuogu,alerginu,tik beprotiskai sausina oda. doh.gif
Atsakyti
Man tai visai veikia Medimix muilas, tik irgi siek tiek issausina. O kas cia siulo saule, tai kiek man zinoma, degintis patartina tik issigydzius spuogus, o kol jie yra, tai svilintis nei saulej, nei soliariume negerai, nes lieka demes
Atsakyti
Na as ir turejau ta pacia problema.Galiu pasakyti is savo patirties,kad nei muilai nei tepaliukai nepades,tiesa man muilas (tiklsiai nepamenu pavadinimo) padejo,bet apsilakiau pas kosmetolode,ji man isvale nugara (ji dirba su atitinkamom rugstim) man labai padejo,kelis kartus praktiskai visai isnyko.Tiesa vel atsiranda kai pavalgau daugiau baltymu ir ta pati sake mano kosmetologe,kad nuo baltymu beria.O saule vasara kiek pagelbeja,bet ne tiek kiek noretusi,plius pabuvojus saulej,arba soliariume,didesne tikimybe,kad nuo spuogeliu atsiras randai.

Sekmes besigydancioms 4u.gif

O gyvenancioms Vilniuje,galiu rekomenduoti savo kosmetologe.
parasykit i az,atsiusiu tel numeri
Atsakyti
As irgi ilgai kankinausi su spuoguota nugara, niekas nepadejo, nei tepaliukai nei gydytojai, niekas.. unsure.gif Kol nepradejau gert kontraceptiku "Diana", aisku del kitos priezasties blush2.gif Taciau "salutinis" efektas man labai patiko bigsmile.gif Jau du metai kaip vasara vaikscioju su atvirom palaidinem tongue.gif O anksciau galejau tik pasvajot, nes nugara atrode baisiai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2008 10 28, 22:21)
As irgi ilgai kankinausi su spuoguota nugara, niekas nepadejo, nei tepaliukai nei gydytojai, niekas..  unsure.gif  Kol nepradejau gert kontraceptiku "Diana", aisku del kitos priezasties  blush2.gif  Taciau "salutinis" efektas man labai patiko  bigsmile.gif  Jau du metai kaip vasara vaikscioju su atvirom palaidinem  tongue.gif  O anksciau galejau tik pasvajot, nes nugara atrode baisiai..  verysad.gif

va va, vertėtų hormonų tyrimus atlikt. Aš pas gydytoją nuėjau dėl plaukų slinkimo, nustatė, kad androgeninis (susijęs su hormonais, kai plinka viršugalvis). organizme buvo perdaug testosterono (vyriško hormono). taigi, sureguliavus hormonus, ne tik plikti nustojau, bet ir spuogai nuo veido ir nugaros, veido T zonos blizgesys dingo.
Atsakyti
Geriausia butu nueiti pas daktara odos ir pasidometi. Ir nepamirsti plauti nugaros aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 05 17, 21:20)
Turbūt valgote per daug riebių produktų. Jei sumažintumėt riebalų kiekį, tikrai dingtų spuogai. Patikrinta mirksiukas.gif

Riebūs maisto produktai tikrai neįtakoja spuogams.Kaip kažkuri čia rašė, priklauso nuo paveldėjimo ir hormonų įtakos.

Man dermatologė patarė naudoti Skinoren tepalą.
Atsakyti