to ir linkiu visoms ir sau 
kaip tu? gyva
gyvensi jau
?

kaip tu? gyva

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 12 07, 21:27)
nezinau.. dar galvoju.

QUOTE(idani @ 2010 12 07, 20:44)
nors ir nupasakojo kas ir kaip K. ale vistiek nerimas ima

tikesimes taip turi but

Labas rytas merginos?
o kokius jus korsetus nesiojat?
Mane is ligonines isleido su tokiu kur trimis lipukais uzsiklijuoja, uzsiverzia. Bet kadangi, man bamba kraujavo, vis visas permirko, dave dar ir toki, kaip liepa turi (nuotraukose yra). Panesiojusi toki kaip liepa dvi dienas, vel uzsidejau ta senas. Dieve koks nepatogus, visur trina, nuspaudzia per siules, visa nakti blaskiausi.
Ir galvoju kuris yra geriau. Nes suspaudzia sakyciau panasiai, gal tas antras variantas tolygiau net ir nenuspaudzia niekur.
o kokius jus korsetus nesiojat?
Mane is ligonines isleido su tokiu kur trimis lipukais uzsiklijuoja, uzsiverzia. Bet kadangi, man bamba kraujavo, vis visas permirko, dave dar ir toki, kaip liepa turi (nuotraukose yra). Panesiojusi toki kaip liepa dvi dienas, vel uzsidejau ta senas. Dieve koks nepatogus, visur trina, nuspaudzia per siules, visa nakti blaskiausi.
Ir galvoju kuris yra geriau. Nes suspaudzia sakyciau panasiai, gal tas antras variantas tolygiau net ir nenuspaudzia niekur.
as tai nesioju naro kostiuma su neriniukais
. bet man jis patinka, nes kaip nusiimu atrodo, kad tokia palaida esu

Emuke, nu tau tikrai labai idomiai pjove
Nesakau, kad blogai, bet kazkaip keistai, matomai kitaip negalejo, be to isilginio pjuvio

Nesakau, kad blogai, bet kazkaip keistai, matomai kitaip negalejo, be to isilginio pjuvio
QUOTE(idani @ 2010 12 08, 15:42)
Na is nugaros tai fantastiski pasikeitimai

QUOTE(**Leila** @ 2010 12 08, 15:51)
patinus, net kur nugara tai melyne tokia minksta..
QUOTE(idani @ 2010 12 08, 16:01)
patinus, net kur nugara tai melyne tokia minksta..
Idani, tavo rezultatai stulbinantys

man taip pradejo skaudet tas vietas kur siurbta ir melynes
.. toks vidis giluminis skausmas..