Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(Muse @ 2010 12 09, 14:28)
Sveikos,
.. Kaikario klinika, tik ne pas ji, o pas jo kolega Kestuti -ar darete kuri pas ji??.

Tik neramina:
1. Skausmas...
2. Neigalumas po to -as galiu max 2 sav atostogu pasiimti, bet namie 3 vaikai...
3. Jei OP Kaune, tai ten kas kelias dienas is Vln i apziuras/perrisimus vaziuot? Ar kuri darete taip?

Jis paskutinę dieną mane "vizitavo" ir mano perrišimuose dalyvavo (labiau dėl (*)(*)apžiūrėjimo).. Malonus, ramus pasirodė 4u.gif Daryčiausi ir pas jį tongue.gif ..

1. Skaudėt tikrai man neskaudėjo.. Tempimas tik jaučiasi..
2. Neįgalumas gal labiau priklauso, nuo op mąsto.. kas (*)(*) tongue.gif darosi, kas siurbliuoja riebaliukus.. tai ir būsena atitinkama.. Bet, sakau, man tiesiog tempimas toks buvo, na ir sukaustyta tokia.. Bet antra sav. jau buvo nepalyginamai lengviau ax.gif
3. Nebeatgaminu.. sakyčiau buvau vėl po savaitės ar 10 dienų g.gif .. Po to vėl po sav., bet jau dėl (*)(*), ne dėl pilvo.. Na ir siūlus vakar ištraukė, tai gaunasi vėl po sav cool.gif
QUOTE(varlius2007 @ 2010 12 09, 14:34)
na taip, ka cia bekomentuosi kai esi ignoruojamas  g.gif , gerai kad bent dar kitu komentarus galima paskaityti,kad nera slapto priejimo

Tikrai niekas tyčia neignoravo jūsų.. Bent aš manau, kad tiesiog nei viena nenorėjo ką nors atsakyti dėl jūsų prašymo peržiūrėti foto 4u.gif .. Va, pvz. aš, tikrai nesiimu spręsti vien dėl to, kad ten ir be manęs pilna kitų merginų..gal kas pvz nenori.. Žodžiu, jei dauguma nuspręs, ar kuri atsakinga, tai aš neprieštarauju.. Tiesiog, po ano karto pasirodė, kad dingot 4u.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 09 gruodžio 2010 - 15:01
liepa99, aciu uz ats.

Man tai pilva tavrkyt reiktu. Esu turejusi du Cezarius, tai kazkaip galvojau kad savijauta kaip po ju (4 diena jau laksciau), bet dabar paskaicius atrodo, kad baisiau daug...

Gal vistik surizikuosiu nuvaziuot i konsultacija....
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2010 12 09, 15:27)
liepa99, aciu uz ats.

Man tai pilva tavrkyt reiktu. Esu turejusi du Cezarius, tai kazkaip galvojau kad savijauta kaip po ju (4 diena jau laksciau), bet dabar paskaicius atrodo, kad baisiau daug...

Gal vistik surizikuosiu nuvaziuot i konsultacija....

Gal tik pasirodė, kad baisu blush2.gif .. Bent aš asmeniškai, tikrai rekomenduoju 4u.gif .. Ir net jei mano randelis liks auksčiau, nei kitų, aš vistiek nieko nesigailiu.. Tik už. Nes vien ko savijauta verta, kai atsisėdi ir matai, kad jokia sterblė nepūpso pakibusi doh.gif .. Drabužiai kaip gražiai gula wub.gif .. Žodžiu, verta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 09 gruodžio 2010 - 15:38
As irgi vis pasiskaitineju pas jus,baisu ,bet ka darysi... Susitariau su B kad vasari atvaziuosiu konsultacijai. Tik man kazkaip keistai pasirode,klausiau pries kiek laiko registruotis? o jis -kai busit LT paskambinkit ir susitarsim del konsultacijos. Nu bet kazkaip bijau o jei atvaziuosiu ir jo nera ar laiko neturi....Megstu konkretuma. Jei viskas ok,tai balandi pataisys mane. Tik vel bijau,kad per tris men suspeciau pilnai pasitaisyt...oi prisidariau galvos skausmo...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2010 12 09, 15:28)
Sveikos,
Mazumele keliavau, nebuvo kaip prisijungti.

Nu neapsisprendziu as del tos OP. Noriu labai, bet bijau dar labiau... Nezinau kur Vln darytis, mastau apie Kauna, Kaikario klinika, tik ne pas ji, o pas jo kolega Kestuti -ar darete kuri pas ji??.

Tik neramina:
1. Skausmas...
2. Neigalumas po to -as galiu max 2 sav atostogu pasiimti, bet namie 3 vaikai...
3. Jei OP Kaune, tai ten kas kelias dienas is Vln i apziuras/perrisimus vaziuot? Ar kuri darete taip?

Planuoju gal tarp Kaledu-Nauju ta savaite nuvaziuot konsultacijai, kad suzinociau kaina ir visa kita...

Paskaityk albume dienorasti 4u.gif O del perrisimu, tai juos merginos darosi pacios, o siulus traukia savo mieste pas operavusio gyd. kolega 4u.gif

QUOTE(varlius2007 @ 2010 12 09, 15:34)
na taip, ka cia bekomentuosi kai esi ignoruojamas  g.gif , gerai kad bent dar kitu komentarus galima paskaityti,kad nera slapto priejimo

Nu jau nu jau 4u.gif

QUOTE(Donaciukas @ 2010 12 09, 17:03)
As irgi vis pasiskaitineju pas jus,baisu ,bet ka darysi... Susitariau su B kad vasari atvaziuosiu konsultacijai. Tik man kazkaip keistai pasirode,klausiau pries kiek laiko registruotis? o jis -kai busit LT paskambinkit ir susitarsim del konsultacijos. Nu bet kazkaip bijau o jei atvaziuosiu ir jo nera ar laiko neturi....Megstu konkretuma. Jei viskas ok,tai balandi pataisys mane. Tik vel bijau,kad per tris men suspeciau pilnai pasitaisyt...oi prisidariau galvos skausmo...smile.gif

Viskas ok, jis konsultuoja nemokamai, priims bet kada 4u.gif Tu jam savo foto nusiusk.
Atsakyti
dar domejausi kauno klinikose del pilvo op kompensavimo, tai siaip ligoniu kasos ja pilnai kompensuoja, jei operuojies valdiskoj ligoninej ir dali apmoka, jei operuojies privaciose klinikose, kurios pasirase sutarti su ligoniu kasomis. Reikia tureti siuntima is seimos gydytojo, kad pas tave plyse ar issitampe pilvo raumenys (ten medicininiais terminais paraso) ir yra, mano atveju, dar ir bambos isvarza. Bet atsiranda rizika, kad bet koks papuoles valdiskas pilvo chirurgas tau negraziai prapjaus, nepatemps odos ir pan, uz tai ir mokami tie pinigeliai butent uz plastika mirksiukas.gif
Atsakyti

Viskas ok, jis konsultuoja nemokamai, priims bet kada 4u.gif Tu jam savo foto nusiusk.

foto as jam nusiunciau. sakau ,kad nebutu taip ,kad i kokia komandiruote bus isvares ar siaip kur,nes Lt busiu vos 5dienas,tai norisi tksliai zinot. Bet jei jau sakai ,kad priims,tai patikesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 09, 13:36)
O kokias dvi op?

Tiesa, mergaites gal susitariam kad viena is musu dalina prisijungima prie albumo?
Siulyciau, kad naujos mergaites atsiuncia kuriai nors el.pastu savo foto, jas sukaliam i albuma ir tik po to duodam prisijungima?

noreciau pasidaryti pilvo plastika ir krutu mazinima ar pakielima nezinau ka patars blush2.gif ,nes metu svori tai viskas kaba,
tik va su tuo vaziniejimu i Kauna tai nezinau,az po op bus kam mane vezioti.Bet iskart dar reikia i konsultacija nuvaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 12 09, 19:19)
ir as noreciau hihihi.gif

O as ne schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Donaciukas @ 2010 12 09, 19:01)

foto as jam nusiunciau. sakau ,kad nebutu taip ,kad i kokia komandiruote bus isvares ar siaip kur,nes Lt busiu vos 5dienas,tai norisi tksliai zinot. Bet jei jau sakai ,kad priims,tai patikesiu mirksiukas.gif

Tai tu jo paklausk ar neplanuoja tuo metu kokiu komandiruociu ir viskas bus aisku.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 09, 17:28)
O as ne schmoll.gif
Papildyta:

Tai tu jo paklausk ar neplanuoja tuo metu kokiu komandiruociu ir viskas bus aisku.

nu kaip ir rasiau kokia data plnuoju atvykt,bet jis nieko neatsake,tai gal viskas ok Ai pries kokia sav pasiskambinsiu ir pasitikslinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 12 09, 10:07)
biggrin.gif  nieks nesioperuoja, o tos kurios jau grazios issiseme su pasakojimais kokios jos laimingos ir kaip tempia pilva  lotuliukas.gif

ne, nemanau, norinciu tikrai visada bus smile.gif

QUOTE(liepa99 @ 2010 12 09, 12:11)
O jūs pažiūrėkit kas darosi (*)(*) temoje  tongue.gif .. užtenka tik užsiminti, kad norėtum žvilgtelti į tą nuotraukų albumą, tai visos gatavos negyvai akmenimis užmėtyti  doh.gif  cool.gif .. Todėl nesistebėkit labai, kad ir mes saugom savo asmenines nuotraukas ir taip laisvai visiems nedalinam jų  mirksiukas.gif

nu siaubas, juk jos savo veidu tai nededa ten, tai ko jau taip plesosi g.gif

QUOTE(**Leila** @ 2010 12 09, 12:29)
Taigi yra siulai ant bambos, tai reiskia bamba koreguota, nes oda nutempe zemyn ir ten kur bamba apipjove. Kitaip ji pas tave butu atidurus papilvej.
Papildyta:
drinks_cheers.gif bet kita vertus, papai ne pilvas biggrin.gif

Taip, jei jau siulai yra tai reiskia bamba perkele wink.gif
papai ne pilvas taciau jei tik jie ir be veido tai dzin bent jau man butu.

QUOTE(**Leila** @ 2010 12 09, 12:36)
Tiesa, mergaites gal susitariam kad viena is musu dalina prisijungima prie albumo?
Siulyciau, kad naujos mergaites atsiuncia kuriai nors el.pastu savo foto, jas sukaliam i albuma ir tik po to duodam prisijungima?

Cia tai labai gera ideja bigsmile.gif Na ir kuria rinksim siam darbui? labiausiai pasisakancia ar seniausiai esancia g.gif

QUOTE(eLaura @ 2010 12 09, 15:25)
Buvo variantu, kai duodi prisijungima ir is tu mergaiciu nuotrauku taip ir nesulauki. Tiesiog norisi apsidrausti 4u.gif

VA va va, teisingai. Buvo viena, mano akim ziurint, kuri vis kazkaip i lankas pasakojo ir labai jau norejo pasiziureti albuma rolleyes.gif

QUOTE(idani @ 2010 12 09, 18:19)
ir as noreciau hihihi.gif

.. ir as .. ir dar forma suteikti.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2010 12 09, 16:25)
Buvo variantu, kai duodi prisijungima ir is tu mergaiciu nuotrauku taip ir nesulauki. Tiesiog norisi apsidrausti 4u.gif

As neesu ikelus savo foto, bet tikrai ikelsiu, nes kazkaip tikiuos kad dar traukias oda mano, nes dar visai neseniai pagimdziau blush2.gif

QUOTE(Muse @ 2010 12 09, 16:27)

Ir as galvojau, kad po sios op panasiai kaip po cp yra, bet pasirodo viskas daug sudetingiau cia unsure.gif

QUOTE(Donaciukas @ 2010 12 09, 17:03)

O tu taip neseniai pagimdei ir jau op darysies?

As tai kazkaip laukiu kol metukai bent jau sueis dukrytei, kol baigsiu maitint, kol organizmas atsigaus is po nestumo ir gimdymo g.gif
Atsakyti