Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

As rosiuosi darytis pas Papecki , siuo metu derinu data sausio pabaigai.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 01 06, 19:20)
Tuomet siulyciau kelnaites is triju siulu nusivezti biggrin.gif Nes kai yra sterble, tai nesiojam aukstu liemeniu, tai vienai merginai pagal tokias kelnaites ir pjuvi padare doh.gif
Be to kas cia blogo jei didesnis tempimas randui? Svarbu, kad po zemiausiom kelnaitem jo nesimatytu 4u.gif

Pas ka op darysi?

Rodė kaip atrodo randas, kai per didelis tempimas buvo - jis toks platus, vos ne sprindžio pločio doh.gif Nors sakė tokiu atveju nemokamai dar kartą operuoja ir koreguoja tokį randą.

Kadangi čia populiaru rašyti inicialais, tai parašysiu, kad pas V.K. Kaune biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif ,

jau dabar galiu pasakyti, kad jauciuos gerai biggrin.gif .. aisku dar atsargumo jausmas yra, bet... del to nardymo kostiumo, tai man su juo gerai, bet jis man ppasidare didokas ir manau nelabai koki darba atlieka hihihi.gif.. aisku nesioju saziningai mirksiukas.gif .. numecau 6 kg po operacijos ax.gif .. pirmad varau pas Kaikari i pasimatyma biggrin.gif
Atsakyti
O as varau siandien konsultuotis. Uzsidejau tokias pazemintas kelnaites, nelabai patogu man sus terble su jomis, ale vistiek smile.gif. Ir noriu, ir baisu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(solimar @ 2011 01 06, 21:12)

O ka tau darys? nes sterbles neturi. Daline ar pilna plastika?

QUOTE(idani @ 2011 01 07, 09:31)
labas rytas  4u.gif ,

jau dabar galiu pasakyti, kad jauciuos gerai  biggrin.gif .. aisku dar atsargumo jausmas yra, bet... del to nardymo kostiumo, tai man su juo gerai, bet jis man ppasidare didokas ir manau nelabai koki darba atlieka hihihi.gif.. aisku nesioju saziningai  mirksiukas.gif .. numecau 6 kg po operacijos  ax.gif .. pirmad varau pas Kaikari i pasimatyma  biggrin.gif

Ar pilvas dar patines? Ka pas Kaikari pasimatyme veiksi?
QUOTE(Muse @ 2011 01 07, 09:56)
O as varau siandien konsultuotis. Uzsidejau tokias pazemintas kelnaites, nelabai patogu man sus terble su jomis, ale vistiek smile.gif. Ir noriu, ir baisu smile.gif.

Pranesk kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
gal dar patines apacioj g.gif .. sake ateit nusifotkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solimar @ 2011 01 06, 22:12)

Jo man irgi idomu ka tau darys. Nes kiek matosi pas tave fotkese, tai tu ir striju neturi. Tik jis keistai pas tave atsokes, kaip 5 nestumo menuo, sakytum
Papildyta:
leila, uzeik i dienorasti
Atsakyti
Jo jo- pilvas kaip besilaukiancios, nes linkes i putimasi , bet ca ne esme. Man siek tiek nuo pilvo siurbs riebaliuko ir sius prasiskyrusius pilvo raumenis , o tuo paciu ir salins "galife".
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2011 01 07, 13:36)
gal dar patines apacioj  g.gif .. sake ateit nusifotkit  biggrin.gif

Imesk foto sonu, idomu paziuret 4u.gif

QUOTE(Neri29 @ 2011 01 07, 13:56)

Uzejau...Bus padaryta 4u.gif
Atsakyti
idomu, kaip reikalai katukui g.gif
Papildyta:
mergaites kurios ruosiates darytis.
Parduosiu savo korseta uz simboliska kaina. Toks kaip liepa turi, nuotraukose matyt

gal cia ne vieta skelbtis, bet gal neuzpyksit ax.gif
Papildyta:
man toks juokas is savo bambos ima lotuliukas.gif , toks kaip "guzikas". Aisku ji tokia ir buvo, bet kadangi apdribusi buvo lasinukais, tai pati nezinojau kokia ji
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2011 01 07, 13:56)

Tavo prasymas ivykdytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solimar @ 2011 01 07, 14:25)
Jo jo- pilvas kaip besilaukiancios, nes linkes  i putimasi , bet ca ne esme. Man siek tiek nuo pilvo siurbs riebaliuko ir sius prasiskyrusius pilvo raumenis , o tuo paciu ir salins "galife".

O tau pjuvi nedideli darys, tik tam, kad raumenis susiut?
Atsakyti