Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

Tepu dermatix, jau 3 tutele pradejau, nzn gal per as jo uztepu g.gif .

Labas rytas,

Na nieko sau, neblogai tu čia teplioji smile.gif ,po op.du mėn praėjo tik ,o jau 3 tiubelę tepi blink.gif .Aš ,tai sutepiau viena ir viskas ,daugiau nepirkau. Kažkaip jis potruputi šviesėjo, iškart tai neišbals.Na aišku blogiau nebus jei tu tiek sutepsi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti

Dabar va svori metu, susitvarkiau mityba tai jau sveriu 52kg (ugis 167) gimdyt vaziavau sverdama 70... tai va nors tiek dziug wub.gif sio mano fronte biggrin.gif

Nu nieko sau kudumas ir ką dar tau reik mest g.gif , 52 kg.Tai kūdutė esi juk.Apie kokią mitymą dar kalbėt reik??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alenda @ 2011 01 27, 00:12)
Norejau Neri29 paklaust ar ir 2 men praejus dar patinimas jauciasi? o gal k

Jauciasi kazkiek, bet jau nebetrukdo. Gal jau pripratau, nors kai lieti pilva tai toks isitempes, kietas. Bet man tai patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(raimuta @ 2011 01 27, 10:06)

Labas rytas,

Na nieko sau, neblogai tu čia teplioji smile.gif ,po op.du mėn praėjo tik ,o jau 3 tiubelę tepi blink.gif .Aš ,tai sutepiau viena ir viskas ,daugiau nepirkau. Kažkaip jis potruputi šviesėjo, iškart tai neišbals.Na aišku blogiau nebus jei tu tiek sutepsi smile.gif  thumbup.gif

tai zinok, as apie ir pagalvojau. Tu sakiai, kad viena sunaudojai, tai ir pagalvojau, gal per daug tepu.

Na vietomis randas tamsus, raudonai violetinis. O krastuose jau toks skaisciai ruzavas. Tai gal po truputi taip ir gis. O gal atsimeni, kiek laiko praejo, kol randas isbalo?
Atsakyti

tai zinok, as apie ir pagalvojau. Tu sakiai, kad viena sunaudojai, tai ir pagalvojau, gal per daug tepu.

Na vietomis randas tamsus, raudonai violetinis. O krastuose jau toks skaisciai ruzavas. Tai gal po truputi taip ir gis. O gal atsimeni, kiek laiko praejo, kol randas isbalo?
[/quote]

Šeip tai nepastebėjau kada jis pabalo, bet kai pasižiūrėjau palei foto,tai kur metai buvo po op dar randas buvo tikrai toks į violetumą, tai tu greitų rezultatų nelauk ir tikrai 4 tiubelės nepirk, Jis tau palaipsniui šviesės smile.gif Jau po 1,5 buvo randukas pabalęs.
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2011 01 27, 09:21)

Nu nieko sau kudumas ir ką dar tau reik mest g.gif , 52 kg.Tai kūdutė esi juk.Apie kokią mitymą dar kalbėt reik??? g.gif

Apie sveika mirksiukas.gif Pakeiciau baltus ryzius i ruduosius, paprastus makaronus i pilno grudo, balta duona i juoda grudetaja, paprasta grietine i jogurtine, valgau daugiau darzoviu ir vaisiu, pusryciams koses verduos, 3val iki miego tik stengiuos nevalgyt. Tai va valgau normaliai tik sveika maista, o ne maistini slamsta ir savijauta daug geresne ir svoris krenta ir pienelis manau maistingesnis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 01 27, 14:46)
Apie sveika  mirksiukas.gif  Pakeiciau baltus ryzius i ruduosius, paprastus makaronus i pilno grudo, balta duona i juoda grudetaja, paprasta grietine i jogurtine, valgau daugiau darzoviu ir vaisiu, pusryciams koses verduos, 3val iki miego tik stengiuos nevalgyt. Tai va valgau normaliai tik sveika maista, o ne maistini slamsta ir savijauta daug geresne ir svoris krenta ir pienelis manau maistingesnis  bigsmile.gif

Nu šaunuolė tada tu thumbup.gif ,aš ryžių nevalgau, nebent plovas būna, makaronus ir lb.retai.Bulvių košytę lb.bėgstu ir negaliu atsisakyt jų, bet nepergyvenu dar, nes svoris 58-60kg.,O jei sverčiau 52kg, tai iš vis eičiau vėjo pučiama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2011 01 26, 22:23)

Leila, kaip tu gyveni?

As puikiai biggrin.gif Parasiau i dienorasti 4u.gif
Atsakyti
Labutis, siandien gryzau jau isimtais siulais, bet vakar vakare pastebejau, kad ties bamba pilvo kaire puse daugiau isiputus o desine taip atrode kaip idubusi. Aisku persigandau nes anksciau taip tikrai nebuvo o be to labai jautesi tempimas kaip niekad ir pilvas labai karstas pasirode. Siandien gyd B isemes siulus ir apziurejes pasake kad man susikaupe po oda limfos skysciai. Nebijok sako tuoj su svirkstu istrauksim, isigandau baisiausiai. nejutau visiskai kaip idure, tai pritrauke apie 120ml to skyscio. Tai dabar vaziuosiu vel pirmadieni nes vel trauks gali prireikt 3 kartu, nes kaskart sake bus maziau. Pilvas po to iskart susilygino ir tempimas liovesi. Tai va dalinuosi patirtim nes to kazkaip nebuvau girdejusi, nezinojau kad taip buna. Ar jums kuriai taip buvo idomu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alenda @ 2011 01 27, 21:27)
Labutis, siandien gryzau jau isimtais siulais, bet vakar vakare pastebejau, kad ties bamba pilvo kaire puse daugiau isiputus o desine taip atrode kaip idubusi. Aisku persigandau nes anksciau taip tikrai nebuvo o be to labai jautesi tempimas kaip niekad ir pilvas labai karstas pasirode. Siandien gyd B isemes siulus ir apziurejes pasake kad man susikaupe po oda limfos skysciai. Nebijok sako tuoj su svirkstu istrauksim, isigandau baisiausiai. nejutau visiskai kaip idure, tai pritrauke apie 120ml to skyscio. Tai dabar vaziuosiu vel pirmadieni nes vel trauks gali prireikt 3 kartu, nes kaskart sake bus maziau. Pilvas po to iskart susilygino ir tempimas liovesi. Tai va dalinuosi patirtim nes to kazkaip nebuvau girdejusi, nezinojau kad taip buna. Ar jums kuriai taip buvo idomu? g.gif

Jeigu imestum savo fotkes, tai gavus prisijungima daug info suzinotum 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites, man siandien irgi istrauke siulus, ir pas mane vienur daugiau pasipute, kitur maziau, toks biski kreivokas pilvas vietom atrodo. Dar bamba nesu labai patenkinta, tikroji buvo grazesne ir mazesne verysad.gif .
Noriu jusu paklausti ar tas randas, kuris buvo pradzioj isemus siulus pradeda kazkiek plestis? Nes kol kas pas mane jis labai plonas, bet bijau, kad nuo tempimo gali pastoreti g.gif
Ir ta bambos forma ar tokia pas jus ir liko kokia buvo nuo pat pradziu, ar kazkiek keitesi?
Atsakyti
QUOTE(teja* @ 2011 01 28, 00:07)
sveikos, mergaites, man siandien irgi istrauke siulus, ir pas mane vienur daugiau pasipute, kitur maziau, toks biski kreivokas pilvas vietom atrodo. Dar bamba nesu labai patenkinta, tikroji buvo grazesne ir mazesne  verysad.gif .
Noriu jusu paklausti ar tas randas, kuris buvo pradzioj isemus siulus pradeda kazkiek plestis? Nes kol kas pas mane jis labai plonas, bet bijau, kad nuo tempimo gali pastoreti  g.gif
Ir ta bambos forma ar tokia pas jus ir liko kokia buvo nuo pat pradziu, ar kazkiek keitesi?

Kiek zinau, tai geriau kolkas nevaiksciok issitiesus ir turi but tokie pleistriukai randui laikyti. Siaip tai tau geriau matytusi, jei i albuma uzsuktum.
Atsakyti
A baigsit gasdinti su tais skysciais??? Man sake, kad cia ale reta komplikacija, tai kaip cia iseina??

Bent man minejo, kad randas pleciasi iki metu laiko,ir lieka tikrai negrazus. Cia gydytojo zodziai.
Atsakyti