
Nu ir si karta ps gavosi
Isore kaip reikiant apkepe, vidus poslapis. Ir sikrart kai miltu daugiau, tai jie ir kietesni.

Kepiau vasario keksiukus su rikota. Jau dedant miltus man užkliuvo, kad jų tiek daug reikia... Keksiukai sausoki, jei nepakandu kartu persiko, tai net sprangūs. Reikėjo prikišti į juos daug persikų, vat tada būtų skanu. Žodžiu, nelikau sužavėta...

QUOTE(picea @ 2011 01 28, 13:42)
Aš Klaipėdoj pirkau "Maximoj XXX" (Akropoly)... Tai gal ir Vilniuj būtų

Labas rytas

noriu daryt Tiramisu, bet abejoju ar gausiu damų pirštelių. Kažin ar įmanoma juos kuom nors pakeist


QUOTE(rutulux @ 2011 01 29, 09:25)
Labas rytas
noriu daryt Tiramisu, bet abejoju ar gausiu damų pirštelių. Kažin ar įmanoma juos kuom nors pakeist
. Kepti pačiai nesinorėtų 

noriu daryt Tiramisu, bet abejoju ar gausiu damų pirštelių. Kažin ar įmanoma juos kuom nors pakeist


puikiai galima pakeisti paprastais sausainukasi, aš visada naudoju Selga, nes jie gerai permirksta

QUOTE(rutulux @ 2011 01 29, 09:25)
Labas rytas
noriu daryt Tiramisu, bet abejoju ar gausiu damų pirštelių. Kažin ar įmanoma juos kuom nors pakeist
. Kepti pačiai nesinorėtų 

noriu daryt Tiramisu, bet abejoju ar gausiu damų pirštelių. Kažin ar įmanoma juos kuom nors pakeist


Damų pirštelių Vilniuje yra IKI parduotuvėse. Supakuoti po 400 gr.

Aš iš antrosios knygos vėl kepiau aguoninį mielinį pyragą, tik šįkart be aguonų.
Pusę tešlos dariau su razinomis, ir kitą pusę su saldžia bruknių uogiene. Nu skooonis! O kas svarbiausia, tešlos beveik minkyti nereikia - sumaišei ir lauki kol pakils.
O skonis labai primena, jei kas esat ragavę, Gudelių pyragą.

O skonis labai primena, jei kas esat ragavę, Gudelių pyragą.

Mano vakaryksciai pietus, kuriuos pavadinau "Atigripiniai pietus" buvo Beatos pikantiska misraine ant orkaiteje lengvai skrudintos duonytes ir su arbata su citrina 
Papildyta:
Kokia gera ideja
nes as pakest aguonu negaliu

Papildyta:
QUOTE(Ievsius @ 2011 01 29, 10:49)
Aš iš antrosios knygos vėl kepiau aguoninį mielinį pyragą, tik šįkart be aguonų.
Pusę tešlos dariau su razinomis, ir kitą pusę su saldžia bruknių uogiene. Nu skooonis! O kas svarbiausia, tešlos beveik minkyti nereikia - sumaišei ir lauki kol pakils.
O skonis labai primena, jei kas esat ragavę, Gudelių pyragą.

O skonis labai primena, jei kas esat ragavę, Gudelių pyragą.

Kokia gera ideja


[quote=Zaveriukste,2011 01 29, 12:57]
Mano vakaryksciai pietus, kuriuos pavadinau "Atigripiniai pietus" buvo Beatos pikantiska misraine ant orkaiteje lengvai skrudintos duonytes ir su arbata su citrina
Papildyta:
aš vakar pusryčiams irgi dariau pikantišką, tik citrinos nedėjau, o kaip tau su citrina?
Mano vakaryksciai pietus, kuriuos pavadinau "Atigripiniai pietus" buvo Beatos pikantiska misraine ant orkaiteje lengvai skrudintos duonytes ir su arbata su citrina

Papildyta:
aš vakar pusryčiams irgi dariau pikantišką, tik citrinos nedėjau, o kaip tau su citrina?

[quote=carnitaster,2011 01 29, 11:03]
[quote=Zaveriukste,2011 01 29, 12:57]
Mano vakaryksciai pietus, kuriuos pavadinau "Atigripiniai pietus" buvo Beatos pikantiska misraine ant orkaiteje lengvai skrudintos duonytes ir su arbata su citrina
Papildyta:
aš vakar pusryčiams irgi dariau pikantišką, tik citrinos nedėjau, o kaip tau su citrina?
[/quote]
citrina labai puikiai cia tinka
as irgi del jos abejojau, bet skonio tikrai nepagadino, arba gal as jos per mazai ispaudziau, nes dariau ne toki kieki kaip Beatos knygoj, tai "is akies" visko dejau ir siek tiek citrinos ispaudziau...
[quote=Zaveriukste,2011 01 29, 12:57]
Mano vakaryksciai pietus, kuriuos pavadinau "Atigripiniai pietus" buvo Beatos pikantiska misraine ant orkaiteje lengvai skrudintos duonytes ir su arbata su citrina

Papildyta:
aš vakar pusryčiams irgi dariau pikantišką, tik citrinos nedėjau, o kaip tau su citrina?

[/quote]
citrina labai puikiai cia tinka

ką tik iškepiau keksiukus su bananais, gavosi viskas puikia. Dėl skonio, tai skanu, bet būna ir skanesnių

QUOTE(carnitaster @ 2011 01 29, 09:02)
puikiai galima pakeisti paprastais sausainukasi, aš visada naudoju Selga, nes jie gerai permirksta 

Man net skaniau su Selgos šokoladiniais... (šiandien kaip tik darysu). Aišku, gal tada jau nebegalima vadinti jo tiramisu, bet koks gi skirtumas, bile skanu
