Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

Nu ir si karta ps gavosi doh.gif Isore kaip reikiant apkepe, vidus poslapis. Ir sikrart kai miltu daugiau, tai jie ir kietesni.
Atsakyti
Kepiau vasario keksiukus su rikota. Jau dedant miltus man užkliuvo, kad jų tiek daug reikia... Keksiukai sausoki, jei nepakandu kartu persiko, tai net sprangūs. Reikėjo prikišti į juos daug persikų, vat tada būtų skanu. Žodžiu, nelikau sužavėta...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 28 sausio 2011 - 21:36
QUOTE(picea @ 2011 01 28, 13:42)
Gal žinot kur Vilniuj gauti kuminų? Galvoju daryt plovą iš pirmos knygos  bigsmile.gif


Aš Klaipėdoj pirkau "Maximoj XXX" (Akropoly)... Tai gal ir Vilniuj būtų g.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

noriu daryt Tiramisu, bet abejoju ar gausiu damų pirštelių. Kažin ar įmanoma juos kuom nors pakeist g.gif. Kepti pačiai nesinorėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2011 01 29, 09:25)
Labas rytas  4u.gif

noriu daryt Tiramisu, bet abejoju ar gausiu damų pirštelių. Kažin ar įmanoma juos kuom nors pakeist  g.gif. Kepti pačiai nesinorėtų  ax.gif

puikiai galima pakeisti paprastais sausainukasi, aš visada naudoju Selga, nes jie gerai permirksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2011 01 29, 09:25)
Labas rytas  4u.gif

noriu daryt Tiramisu, bet abejoju ar gausiu damų pirštelių. Kažin ar įmanoma juos kuom nors pakeist  g.gif. Kepti pačiai nesinorėtų  ax.gif

Damų pirštelių Vilniuje yra IKI parduotuvėse. Supakuoti po 400 gr. smile.gif
Atsakyti
Aš iš antrosios knygos vėl kepiau aguoninį mielinį pyragą, tik šįkart be aguonų. lotuliukas.gif Pusę tešlos dariau su razinomis, ir kitą pusę su saldžia bruknių uogiene. Nu skooonis! O kas svarbiausia, tešlos beveik minkyti nereikia - sumaišei ir lauki kol pakils.
O skonis labai primena, jei kas esat ragavę, Gudelių pyragą. thumbup.gif
Atsakyti
Mano vakaryksciai pietus, kuriuos pavadinau "Atigripiniai pietus" buvo Beatos pikantiska misraine ant orkaiteje lengvai skrudintos duonytes ir su arbata su citrina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievsius @ 2011 01 29, 10:49)
Aš iš antrosios knygos vėl kepiau aguoninį mielinį pyragą, tik šįkart be aguonų.  lotuliukas.gif  Pusę tešlos dariau su razinomis, ir kitą pusę su saldžia bruknių uogiene. Nu skooonis! O kas svarbiausia, tešlos beveik minkyti nereikia - sumaišei ir lauki kol pakils.
O skonis labai primena, jei kas esat ragavę, Gudelių pyragą.  thumbup.gif

Kokia gera ideja drinks_cheers.gif nes as pakest aguonu negaliu schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Zaveriukste,2011 01 29, 12:57]
Mano vakaryksciai pietus, kuriuos pavadinau "Atigripiniai pietus" buvo Beatos pikantiska misraine ant orkaiteje lengvai skrudintos duonytes ir su arbata su citrina thumbup.gif
Papildyta:

aš vakar pusryčiams irgi dariau pikantišką, tik citrinos nedėjau, o kaip tau su citrina? g.gif
Atsakyti
[quote=carnitaster,2011 01 29, 11:03]
[quote=Zaveriukste,2011 01 29, 12:57]
Mano vakaryksciai pietus, kuriuos pavadinau "Atigripiniai pietus" buvo Beatos pikantiska misraine ant orkaiteje lengvai skrudintos duonytes ir su arbata su citrina thumbup.gif
Papildyta:

aš vakar pusryčiams irgi dariau pikantišką, tik citrinos nedėjau, o kaip tau su citrina? g.gif
[/quote]
citrina labai puikiai cia tinka thumbup.gif as irgi del jos abejojau, bet skonio tikrai nepagadino, arba gal as jos per mazai ispaudziau, nes dariau ne toki kieki kaip Beatos knygoj, tai "is akies" visko dejau ir siek tiek citrinos ispaudziau...
Atsakyti
ką tik iškepiau keksiukus su bananais, gavosi viskas puikia. Dėl skonio, tai skanu, bet būna ir skanesnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 01 29, 09:02)
puikiai galima pakeisti paprastais sausainukasi, aš visada naudoju Selga, nes jie gerai permirksta smile.gif

Man net skaniau su Selgos šokoladiniais... (šiandien kaip tik darysu). Aišku, gal tada jau nebegalima vadinti jo tiramisu, bet koks gi skirtumas, bile skanu tongue.gif
Atsakyti