Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

QUOTE(Gijūnė @ 2011 01 29, 20:10)
Sveikos, merginos,
taip pat nepaliko įspūdžio ir kuskuso ir varškės sūrio salotos, nors kuskusas labai tinkamas salotoms, tik šitas derinys man ne itin blush2.gif

As siu salotu nedariau blush2.gif bet drauge dare, dejo kepta suri ir dadejo majonezo, tai sake gavosi skaniau
Atsakyti
Labai įdomu buvo paskaityti Gijūnės atsiliepimus - smagu, kad čia prisijungia daugiau gamintojų, bus daugiau komentarų smile.gif

Aš šiandien kepiau vištienos juostelės, o prie jų labai tinka koks nors dipping mirkalas, tai išbandžiau majonezą su garstyčiomis. Ir padariau klaidą - pyliau alyvuogių aliejų, pagalvojau, gi turėtų būti visai skanu ir sveika... ax.gif O jis viską sugadino, nes jautiesi kartumas. Tai gerai, kad to majonezo ne tiek jau daug ir gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 01 29, 21:39)
Labas mergytes.
Nu kad priplepejot bigsmile.gif O bigsmile.gif  jau skanumynu kiek prideta doh.gif
Nugi taip:siandien perliniu kruopu su baravykais sriuba thumbup.gif N thumbup.gif et kelis kartus kartojau ja.Dieviskai skanu.Dar dariau kalakutienos guliasa.Visiems labai patiko.Tikrai dar ne karta gaminsiu ax.gif
Tiramisiu gundo,bet vis neprisiruosiu,nors viska turiu susipirkusi blush2.gif Ryt bandysiu.
Bananu keksiukai man visada pavyksta ir greit nusluojami nuo stalo buna rolleyes.gif


As siandien taip pat gaminau kalakutienos guliasa - apsivalgymas wub.gif
Atsakyti
Vakar viriau baravykų sriubą. Gavosi labai thumbup.gif. Tik kitą kartą gamindama nedėsiu kepintos šoninės, nes ji užgožė baravykų skonį.
Taip pat gaminau kiaulienos, obuolių iit salierų troškinį. Pradinėj gaminimo stadijos galvojau, kad reikės išversti į šiukšliadėžčžę. Bet po 1,5 val troškinimo buvo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 30, 11:07)
Vakar viriau baravykų sriubą. Gavosi labai  thumbup.gif. Tik kitą kartą gamindama nedėsiu kepintos šoninės, nes ji užgožė baravykų skonį.
Taip pat gaminau kiaulienos, obuolių iit salierų troškinį. Pradinėj gaminimo stadijos galvojau, kad reikės išversti į šiukšliadėžčžę. Bet po 1,5 val troškinimo buvo  thumbup.gif .

aš prieš tai klausiau gaminusių, bet neatsakė, o tu kokį pyliai putojantį vyną, tiesiog šampaną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 01 30, 12:47)
aš prieš tai klausiau gaminusių, bet neatsakė, o tu kokį pyliai putojantį vyną, tiesiog šampaną? g.gif

Aš pyliau putojantį vyną Lambrusco. Toks truputį gazuotas, bet mažiau, nei taip vadinamas šampanas.
Atsakyti
As siandien is pirmos knygos isbandziau vistu sparnelius su medumi ir soju padazu. Sparneliai marinavosi per nakti kaip ir rekomenduojama knygoje... Man ir seimai labai patiko, niam niam apsivalgymas, rekomenduoju mirksiukas.gif
o cia pasirodau kas gavosi...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 30 sausio 2011 - 13:13
QUOTE(eveka @ 2011 01 29, 18:51)
sveikos smile.gif,
gaminau baklažanus su blanširuotais pomidorais, bet rezultatas sūrokas, nors ir gardus  ax.gif . Ar pasūdžius baklažanus reikėjo nuplauti  blush2.gif ? Aš tik nusausinau.
Ačiū!

Klausiat apie receptuka is pirmos knygos? Jei taip, tai pasudytus baklazanus reikia tik nusausinti, man nebuna suroka, nes kai ipili raudono vyno acto ir sauksteli cukraus, tai labai pakeicia skoni... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vija @ 2011 01 28, 22:26)
Kepiau vasario keksiukus su rikota. Jau dedant miltus man užkliuvo, kad jų tiek daug reikia... Keksiukai sausoki, jei nepakandu kartu persiko, tai net sprangūs. Reikėjo prikišti į juos daug persikų, vat tada būtų skanu. Žodžiu, nelikau sužavėta...
user posted image

jau rasiau pries tai, kad kita karta bandysiu supjaustyti persikus gabaliukais ir imaisysiu kartu i tesla, galvoju gal tada nebus tokie sausoki g.gif man jie irgi didelio ispudzio nepaliko blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2011 01 29, 09:25)
Labas rytas  4u.gif

noriu daryt Tiramisu, bet abejoju ar gausiu damų pirštelių. Kažin ar įmanoma juos kuom nors pakeist  g.gif. Kepti pačiai nesinorėtų  ax.gif

dabar ju galima gauti daug kur - ir Iki, ir Maximose buna, kainuoja apie 6lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 30 sausio 2011 - 14:27
Sveiki.
Nusiziurejau ir as tuos sparnelius su medum ir soju padazu.Ziuriu taip skaniai atrodo,tad artimiausiu metu butinai isbandysiu ax.gif
Tiramisiu pagamintas,ziuresim kaip valgysis jis unsure.gif Vyras jau isvis neleidzia pardej pirkt pyragu,tortu,nes sako as vistiek geriau pagaminu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2011 01 28, 15:42)
Stiklinėj ir dariau, bet tortukas man ant stalo vis tiek gražiau atrodo. Jei tik nesubyrės  smile.gif

Gal žinot kur Vilniuj gauti kuminų? Galvoju daryt plovą iš pirmos knygos  bigsmile.gif


Rimi parduotuvese buna (KOTANYI firmos).
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 30, 13:24)
Aš pyliau putojantį vyną Lambrusco. Toks truputį gazuotas, bet mažiau, nei taip vadinamas šampanas.

ačiūkas, na savaitgalį reiks ir man pamėginti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbaryta @ 2011 01 30, 14:12)
As siandien is pirmos knygos isbandziau vistu sparnelius su medumi ir soju padazu. Sparneliai marinavosi per nakti kaip ir rekomenduojama knygoje... Man ir seimai labai patiko, niam niam apsivalgymas, rekomenduoju mirksiukas.gif
o cia pasirodau kas gavosi...

vajej, kaip skaniai atrodo, net apsiseilėjau thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

perskaičiau kelis puslapius ir man užkliuvo Gijūnės mintis, kad žuvies aptepėlei kažko trūksta. Gaminau ir aš ją porą kartų. Pirmą kartą griežtai pagal receptą, o antrą kartą į žuvį dėjau tik smulkiai pjaustyto svogūniuko ir majonezo. Buvo labai skanu. Siūlau pabandyti supaprastintą variantą. Skanaus thumbup.gif
Atsakyti