QUOTE(eveka @ 2011 01 29, 18:51)
sveikos

,
gaminau baklažanus su blanširuotais pomidorais, bet rezultatas sūrokas, nors ir gardus

. Ar pasūdžius baklažanus reikėjo nuplauti

? Aš tik nusausinau.
Ačiū!
Klausiat apie receptuka is pirmos knygos? Jei taip, tai pasudytus baklazanus reikia tik nusausinti, man nebuna suroka, nes kai ipili raudono vyno acto ir sauksteli cukraus, tai labai pakeicia skoni...
Papildyta:
QUOTE(vija @ 2011 01 28, 22:26)
Kepiau vasario keksiukus su rikota. Jau dedant miltus man užkliuvo, kad jų tiek daug reikia... Keksiukai sausoki, jei nepakandu kartu persiko, tai net sprangūs. Reikėjo prikišti į juos daug persikų, vat tada būtų skanu. Žodžiu, nelikau sužavėta...
jau rasiau pries tai, kad kita karta bandysiu supjaustyti persikus gabaliukais ir imaisysiu kartu i tesla, galvoju gal tada nebus tokie sausoki

man jie irgi didelio ispudzio nepaliko
Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2011 01 29, 09:25)
Labas rytas
noriu daryt Tiramisu, bet abejoju ar gausiu damų pirštelių. Kažin ar įmanoma juos kuom nors pakeist

. Kepti pačiai nesinorėtų
dabar ju galima gauti daug kur - ir Iki, ir Maximose buna, kainuoja apie 6lt.