perskaičiau kelis puslapius ir man užkliuvo Gijūnės mintis, kad žuvies aptepėlei kažko trūksta. Gaminau ir aš ją porą kartų. Pirmą kartą griežtai pagal receptą, o antrą kartą į žuvį dėjau tik smulkiai pjaustyto svogūniuko ir majonezo. Buvo labai skanu. Siūlau pabandyti supaprastintą variantą. Skanaus
Pritariu, man turbūt krienai maišė, o šiaip su skumbre aš iki tol darydavau tokią ale mišrainę: skumbrė, svogūnas, marinuoti agurkėliai, na ir majonezas, bet valgydavom kaip užtepėlę. Bet turbūt tik su svogūnu irgi super
Papildyta:
QUOTE(skarpionuke @ 2011 01 29, 21:03)
As siu salotu nedariau bet drauge dare, dejo kepta suri ir dadejo majonezo, tai sake gavosi skaniau
Gali būti, nes man kaip tik tas rūkytas sūris ir užkliuvo: toks sprangus ir sausas, o keptas tai niam niam Ir majonezas man labai patinka, bet kalorijų mažinimo sumetimais, dažniausiai jį keičių į alyvuogių aliejaus ir acto šlakelį