Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

QUOTE(Abejoklė @ 2011 05 23, 09:21)
Galvoju gal nesušalsim, nes į jamaiką vat skrenda žmonės lapkričio pabaigoj, na aišku ji piečiau nei Kuba, bet kiek žiūrinėjau tai lapktritį - balandį laaikosi +25 laipsniai, jau karščiau tai tikrai nereikia  schmoll.gif

Man dar klausimas dėl paso iškilo. Su kokiais pasais jūs skridot? jau tuos raudonus gal turit? Nes mano tai tas paprastas žalias 2002 metais išduotas, labai nenorėčiau aš jo keist iki kelionės, nes kai iškeliausim jis dar galios 9 mėnesius ir būtų beprasmiška keist kelionei  ir paskui po pusmečio vėl, nes keisis pavardė  g.gif . Į JAV kiek žinau tai turi būti raudonas pasas, o kaip į kubą?

naudojausi paciu seniausiu zaliu. bet ziurek i reikalavimus, nes pasas turi kazkiek atitinkamai galioti, kad kirsti sienas, sudaryti santuokas ar kt.
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2011 05 23, 09:43)
naudojausi paciu seniausiu zaliu. bet ziurek i reikalavimus, nes pasas turi kazkiek atitinkamai galioti, kad kirsti sienas, sudaryti santuokas ar kt.

Žiūrėjau, 6 mėnesius turi galioti, mano galioja iki 2012-09-05, tai išeina daugiau nei 9 mėnesiai. MB sako būtinai paikeist, bet man kažkaip dvigubai pinigus mokėt nelabai norisi, ypač jei tas senas žalias tinka

Įkalbėjau draugą rinktis multiple holyday 3+10 clap.gif, bet iš pradžių galvojam bilietus tik rezervuoti (300 svarų), jei netyčia vistik sugaalvotume 10 dienų pasilikt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 23 gegužės 2011 - 08:52
QUOTE(Abejoklė @ 2011 05 23, 09:48)
Žiūrėjau, 6 mėnesius turi galioti, mano galioja iki 2012-09-05, tai išeina daugiau nei 9 mėnesiai. MB sako būtinai paikeist, bet man kažkaip dvigubai pinigus mokėt nelabai norisi, ypač jei tas senas žalias tinka

Įkalbėjau draugą rinktis multiple holyday 3+10  clap.gif, bet iš pradžių galvojam bilietus tik rezervuoti (300 svarų), jei netyčia vistik sugaalvotume 10 dienų pasilikt

imkit 13 ir nedvejokit, priklauso 14 dienu atostogu ir nesukit galvos del tu darbu smile.gif megaukites svente ir vienas kitu wub.gif o jei ka tai gal multiple yra kur 3 naktys ten ir 7 ten? neziurejei?
ot tema pagyvinom smile.gif thumbup.gif
o pasai tinka zali, mes suskirtingais vaziavom. tik as kazka apskritai girdejau, kad lyg kazkokie reikalavimai pasikeite del keliavimo i kuba, bet kai su agentura viskas tvarkoma, tuomet bedu nera, jie viskuo pasirupina. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2011 05 23, 10:37)
imkit 13 ir nedvejokit, priklauso 14 dienu atostogu ir nesukit galvos del tu darbu smile.gif megaukites svente ir vienas kitu  wub.gif  o jei ka tai gal multiple yra kur 3 naktys ten ir 7 ten? neziurejei?
ot tema pagyvinom smile.gif  thumbup.gif
o pasai tinka zali, mes suskirtingais vaziavom. tik as kazka apskritai girdejau, kad lyg kazkokie reikalavimai pasikeite del keliavimo i kuba, bet kai su agentura viskas tvarkoma, tuomet bedu nera, jie viskuo pasirupina.  thumbup.gif

Priklauso tai priklauso, bet mano draugas truputi kitaip keliones islaidas sskaiciuoja lotuliukas.gif 10000 uz kelione+tiek pat praras nedirbdamas tas 2 savaites, tai jau jam super brangi ta kelionė gaunas blink.gif , nesvarbu kad jau 5 metus normaliai neatostogavęs (tai aš labai tikiuosi kad Kuboje bus nenormaliai brangu kalbėti teleffonu su Lietuva, nes kitaip taip ir praleis pusę atostogu su telefonu prie ausies pridžiūvusiu lotuliukas.gif doh.gif ).

Dar primink, į kokius jūs važiavot viešbučius Havanoj ir Veradero (kokie ten priklauso pagal tą kelionės paketą?), nes tam jų puspaly nerandu aš kažkodėl multiple holydays pasiūlymo, o kai vakar paskambino, tai rašiau ant vieno lapo viska ką man pasakojo, tai kažkaip nebeatseku kas kaip, reiks dar šiandien paskambint ir viską išsiaiškint jau tiksliai

Option 1: All relevant documents stated above except passport and birth certificate must be translated into Spanish first and legalized at the Foreign & Commonwealth Office and then the Cuban Consulate.

Option 2: The Cuban Consulate also provides a translation service of documents to be used in Cuba. Translations made by the Cuban Consulate do not require Foreign & Commonwealth Office legalization as they can do the legalization at the Cuban consulate. (However, please note that the original documents will need to be legalized in the Foreign & Commonwealth Office before sending the documents to The Cuban Consulate)

Tai čia jei teisingai supratau, pasų ir gimimo liudijimų nereikia į ispanų kalbą versti, o mano draugas kadangi jau išsiskyręs, tai kaip suprantu, jam reikia ištuokos liudijimą išversti į ispanų kalbą, patvirtinti URM ir tada Kubos konsulate (tai ką, į Helsinkį reikia siųsti? g.gif ), kažin ar čia agentūrą tai padaro ar mum patiems reiks jį siųsti.
Gal kas susidūrėt su šituo dalyku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 23 gegužės 2011 - 10:02
QUOTE(Abejoklė @ 2011 05 23, 10:53)
Priklauso tai priklauso, bet mano draugas truputi kitaip keliones islaidas sskaiciuoja  lotuliukas.gif  10000 uz kelione+tiek pat praras nedirbdamas tas 2 savaites, tai jau jam super brangi ta kelionė gaunas  blink.gif , nesvarbu kad jau 5 metus normaliai neatostogavęs (tai aš labai tikiuosi kad Kuboje bus nenormaliai brangu kalbėti teleffonu su Lietuva, nes kitaip taip ir praleis pusę atostogu su telefonu prie ausies pridžiūvusiu  lotuliukas.gif  doh.gif ).

Dar primink, į kokius jūs važiavot viešbučius Havanoj ir Veradero (kokie ten priklauso pagal tą kelionės paketą?), nes tam jų puspaly nerandu aš kažkodėl multiple holydays pasiūlymo, o kai vakar paskambino, tai rašiau ant vieno lapo viska ką man pasakojo, tai kažkaip nebeatseku kas kaip, reiks dar šiandien paskambint ir viską išsiaiškint jau tiksliai

issiskleisk paieska, pasirink sali, datas, ir multiple holiday. rasi viska.
mes havanoj NH parkue central - nerealiai patiko! ir sandals varadero.

Atsakyti
Kažin ar neteks mum rinktis Jamaikos, MB kadangi išsiskyręs, tai reikia jam skyrybų liudijimą išverst į ispanų kalbą, patvirtint URM ir Kubos konsulate, o kadangi jo Lietuvoje nėra tai nieko gero verysad.gif , klausiau agentūros, jie sakė nieko nežino, jiems turim pateikti jau suruoštus popierius siuntimui tiesiai į Kubą... tai vat parašiau Kubos konsulatui UK, ar galiu jiems atsiųsti šitą dokumentą kad jie patvirtintų, o paskui jie mum jį atgal parsiųstų, o tada jau mes jį pateiktume agentūrai (oi kaip čia sudėtingai surašiau doh.gif ), dabar laukiu kubiečių Anglijoje atsakymo unsure.gif
Atsakyti
gal kam reikia, kas vilniuje sandals viesbuciu katalogo (Jamaica, antigua, bahamas, st luise). gal pades kazkam besirenkant wink.gif bet cia skubiai, per sia savaite, ens kitaip keliaus i siukslyna 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
O kažin, kaip jie ten Kuboje žino ar asmuo buvo vedęs ar ne, gal tiesiog nesiųsti jiems to ištuokos liudijimo, nes jei jie kokiose duomenų bazėse matytų, kad tas asmuo buvo vedęs, tai kam tas liudijimas jiems būtų reikalingas g.gif. Galvoju tiesiog nesakyti gal niekam kad MB išsiskyręss, gal praeisim ir taip, o legalizuojant Lietuvoje santuoką, jau parodysim tą jo ištuokos liudijimą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 23 gegužės 2011 - 21:15
nemanau, kad jums noretus keliauti toki atstuma ir po to kad jums pasakytu sorry, bet netuoksime, nes ne visus dokumentus pateikete. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 05 23, 22:14)
O kažin, kaip jie ten Kuboje žino ar asmuo buvo vedęs ar ne, gal tiesiog nesiųsti jiems to ištuokos liudijimo, nes jei jie kokiose duomenų bazėse matytų, kad tas asmuo buvo vedęs, tai kam tas liudijimas jiems būtų reikalingas  g.gif. Galvoju tiesiog nesakyti gal niekam kad MB išsiskyręss, gal praeisim ir taip, o legalizuojant Lietuvoje santuoką, jau parodysim tą jo ištuokos liudijimą  g.gif

nenustebciau kad praslystumete smile.gif jiem ten dzin viskas blush2.gif
Atsakyti
Nezinau, kaip yra su santuokos dokumentu is Kubos, bet ant jamaikietisko, tai raso ar nevedes, ar issituokes. O po to ta dokumenta URM patvirtina ir reikia versti i LT kalba. Tai idomu, ar Lietuvoj butu viskas ok su popieriais. As tai bent jau nerizikuociau blush2.gif
Atsakyti
Aš tai irgi bijau, bet MB įsitikinęs kad čia viskas gerai būtų.

Tuokiantis jamaikoje tai panašių nesąmonių nereikia, reikia tik notaro patvirtintos kopijos smile.gif, tai dar bandysiu išssiaiškint kaip čia kas, parašysiu jiems į viešbbutį ir jei nieko nesigaus, šiaušim į jamaiką ax.gif
Divorced: Certified copy of the original Decree Absolute stamped with the seal of the court where it was issued.

Atsakyti