QUOTE(Abejoklė @ 2011 06 30, 13:58)
Oi ne, apie aukstakulnius tai as net nesvarstau

(ypac kokias baltas smailianoses 'lakierkas'

).
Ačiū nuraminot, tai planuoju basomis tada, bet dėl visa ko reikės pasidairyt įsigyti kokias 'šlepkes' per pirštą

(Mb sakys "išprotėjai visai, šiaip dėl batų pamišus, o svarbiausią savo gyvenimo dieną basom sugalvojai'

).
Gal 15 val nebus labai karsta jau, kiek esu buvus siltuose krastuose, tai visur jau tokiu laiku didysis karstis buna pasibaiges...
Papildyta:
koks fainas
xcha cha juokauji??

D 15 val. pats gazas karibuose

as basa nesugebedavau smeliu ne 10 metru nubegt, kaip degdavo padai

vakare tai jau be bedu

)
musu ceremonija vyko sode, kur visur danga medine, tai as tekejau su aukstom basutem, esu mazute, vyras aukstas, plius usknele ipareigojanti kazkiek buvo

bet kai nuejom i pleza, po keliu nuotrauku persiaviau i lygiapades per pirsta, nes smeliu jau nepavaiksciosi auktakulniais
siaip daug priklauso nuo aprangos, nuo ceremonijos vietos, net nuo viesbucio aplinkos
o kas del tortiniu ar graikisko stiliaus sukneliu, manau, kad visos turi teise rinktis, kaip nori atrodyti sia isskirtine diena

man asmeniskai viskas grazu, nes juk tai nuotaka ir jaunikis, ta diena patys paciausi turi buti

dar tarkim mum lietuviam, tai cia tiksliai tokia nereali atrakcija, o pvz. amerikonai tai jie beveik visi tuokiasi plezuose, tad jiem cia tiesiog elementarus vietos pasirinkimas