Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

Oi ne, apie aukstakulnius tai as net nesvarstau biggrin.gif (ypac kokias baltas smailianoses 'lakierkas' schmoll.gif ).
Ačiū nuraminot, tai planuoju basomis tada, bet dėl visa ko reikės pasidairyt įsigyti kokias 'šlepkes' per pirštą bigsmile.gif (Mb sakys "išprotėjai visai, šiaip dėl batų pamišus, o svarbiausią savo gyvenimo dieną basom sugalvojai' doh.gif ).

Gal 15 val nebus labai karsta jau, kiek esu buvus siltuose krastuose, tai visur jau tokiu laiku didysis karstis buna pasibaiges...
Papildyta:
QUOTE(zirnaite @ 2011 06 30, 12:10)
as tekejau basomis:) tik su tokiu papuosaliuku ant kojos 
papuosalas

koks fainas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 06 30, 13:58)
Oi ne, apie aukstakulnius tai as net nesvarstau  biggrin.gif (ypac kokias baltas smailianoses 'lakierkas'  schmoll.gif ).
Ačiū nuraminot, tai planuoju basomis tada, bet dėl visa ko reikės pasidairyt įsigyti kokias 'šlepkes' per pirštą  bigsmile.gif  (Mb sakys "išprotėjai visai, šiaip dėl batų pamišus, o svarbiausią savo gyvenimo dieną basom sugalvojai'  doh.gif ).

Gal 15 val nebus labai karsta jau, kiek esu buvus siltuose krastuose, tai visur jau tokiu laiku didysis karstis buna pasibaiges...
Papildyta:
koks fainas  bigsmile.gif

xcha cha juokauji?? biggrin.gifD 15 val. pats gazas karibuose biggrin.gif as basa nesugebedavau smeliu ne 10 metru nubegt, kaip degdavo padai biggrin.gif vakare tai jau be bedu smile.gif)

musu ceremonija vyko sode, kur visur danga medine, tai as tekejau su aukstom basutem, esu mazute, vyras aukstas, plius usknele ipareigojanti kazkiek buvo smile.gif bet kai nuejom i pleza, po keliu nuotrauku persiaviau i lygiapades per pirsta, nes smeliu jau nepavaiksciosi auktakulniais wink.gif

siaip daug priklauso nuo aprangos, nuo ceremonijos vietos, net nuo viesbucio aplinkos smile.gif

o kas del tortiniu ar graikisko stiliaus sukneliu, manau, kad visos turi teise rinktis, kaip nori atrodyti sia isskirtine diena smile.gif man asmeniskai viskas grazu, nes juk tai nuotaka ir jaunikis, ta diena patys paciausi turi buti smile.gif
dar tarkim mum lietuviam, tai cia tiksliai tokia nereali atrakcija, o pvz. amerikonai tai jie beveik visi tuokiasi plezuose, tad jiem cia tiesiog elementarus vietos pasirinkimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2011 06 30, 14:23)
xcha cha juokauji?? biggrin.gifD 15 val.  pats gazas karibuose biggrin.gif

Rimtai? man pasiule 11 ryto tuoktis, tai gal toks laikas geriau? Kada kazin ten visas karstis baigias? Ir kada temti pradeda? Gal tada prašyt kad dar vėliau nukeltų...kokiai 17-18 val g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 06 30, 14:27)
Rimtai? man pasiule 11 ryto tuoktis, tai gal toks laikas geriau? Kada kazin ten visas karstis baigias? Ir kada temti pradeda? Gal tada prašyt kad dar vėliau nukeltų...kokiai 17-18 val  g.gif

na siaip 15 val. labai fainas laikas, nes tada saule buna pacioje aukstumoje, vandens zydrumas neispasakytas. kitas dalykas, ryte nereikejo niekur skubet, viska spejom lengvai smile.gif tada po ceremonijos pakankamai laiko fotosesijai, mus 18 val. regis buvo spec vakariene tai irgi neprailgo laikas iki jos smile.gif o siaip temsta ten labai staigiai, bent kai mes buvom, tai saule per 15 min ikrenta i vandeni. Praktiskai iki 19 val sunku net laika prognozuoti buvo, o paskui tik pimt ir tamsu biggrin.gif regis 20 val. jau tamsu.
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2011 06 30, 14:38)

Jau net pasimečiau doh.gif . Pradėjau laišką rašyt, kad pavėlintų ceremoniją, bet apsigalvojau, tegul lieka 15 val, kaip bus taip bus, nes kokią 11 ryte tai nenoriu schmoll.gif. Gal per 20 minučių neiškepsim kaip nors biggrin.gif

Su tuo saulėlydžiu tikrai įdomiai visur, Tenerifėj prisimenu per 2 minutes saulės nelikdavo, Egipte tai išvis sekundžių reikalas biggrin.gif . Tai tegul lieka 15 val, kad paskui nereiktų tamsoj ženytis biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 30 birželio 2011 - 13:47
QUOTE(Abejoklė @ 2011 06 30, 13:58)

mes tuokemes 16 valanda...buvom patys paskutiniai, nes tuokia tik iki 4 valandos:) takas, kuriuo ejau prie juros-altoriaus buvo pavesyje...o prie pat juros smelis nebuvo toks kasas, nes jura atvesina ji:) o siaip buvo labai karsta:) nors patys kubieciai sake, kad 11 valanda yra vesiau nei tarkim 3...o man asmeniskai visada beprotiskai karsta:))
Atsakyti
Mes tuokėmės 15 ar 16 valandą, jau nepamenu. Tai man liuks laikas buvo, nes paplūdimys tuščias jau buvo plius vėjas pakilęs, tai nebuvo nei karšta, nei žioplių. biggrin.gif
Atsakyti
Pabrango tie jų 'local fees', vietoj 160 CUC, db reikės 260 CUC mokėt unsure.gif
Atsakyti
Mus taip pat 15.00h sutuoks wub.gif kadangi ten karstis nuolatinis, tai manau skirtumo jau nebelabai yra biggrin.gif
Siandien jau pasiemiau suknele is siuvejos, tokia plazdanti lengvute, pasteliniu spalvu wub.gif prie jos priderinau lygiapades basutes, su akmeneliais, kurie sauleta diena labai graziai spindi... na o vyriski taip pat lengvai papuoseme kelnes, maskineliai lengvi. As asmeniskai taip pat nesizaviu sunkia apranga papludymyje, taciau cia tikrai kiekvienos nuotaikos norai, svajones ir isivaizdavimas saves ta ipatinga diena... nesvarbu ar tai Karibai, Maljorka, Afrija, Lietuvos kaimelis ir t.t.
Svarbu pats faktas, kad tampame seima wub.gif
Noreciau ilgai nesiotis ta jausma, kuris plazdena likus kelioms savaitems iki didziosios sventes, matau ziedukus, spintoje ramiai kaba suknele, negaliu ramiai galvoti apie ta diena, asarytes kaupiasi, galvoju apie ji stovinti papludimyje ir save einancia sauleta juros pakrante wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 06 30, 17:03)

Noreciau ilgai nesiotis ta jausma, kuris plazdena likus kelioms savaitems iki didziosios sventes, matau ziedukus, spintoje ramiai kaba suknele, negaliu ramiai galvoti apie ta diena, asarytes kaupiasi, galvoju apie ji stovinti papludimyje ir save einancia sauleta juros pakrante  wub.gif  wub.gif

Kaip gražiai parašėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 06 30, 14:03)
Noreciau ilgai nesiotis ta jausma, kuris plazdena likus kelioms savaitems iki didziosios sventes, matau ziedukus, spintoje ramiai kaba suknele, negaliu ramiai galvoti apie ta diena, asarytes kaupiasi, galvoju apie ji stovinti papludimyje ir save einancia sauleta juros pakrante  wub.gif  wub.gif

Jetus, mergos, kaip faina wub.gif Dziaugiuos uz jus visas, kaifuokit nuo to pasiruosimo, nuo kiekvienos smulkmenos, nes svente taip greit praeina, lieka tik nuostabi siluma sirdutej, visa tai prisiminus. Laimes ir graziu vestuviu visoms 4u.gif
Atsakyti
As taip pat linkiu visoms merginoms tu nuostabiu drugeliu viduje wub.gif
Atsakyti