Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

QUOTE(zirnaite @ 2010 12 13, 23:41)
Sveikos merginos!:)

Planuoju ir as svo svente Karibuose:)Mastom apie ateinanti pavasari:)  kiek leido jegos skaitinejau jusu foruma...ir kiek pastebeau daugima merginu tuokesi`sis Kuboje arba Jamaikoje:) Kodel butent pasirinkote sias salis? Negalvojote apie Dominika, Bahamus ar kitas Karibu salis? Laukiu atsakymo rolleyes.gif

Mes rinkomės kainos ir kokybės santykį. Visose agentūrose, kuriose buvau, man uždavus tokį klausimą išgirsdavau Jamaikos pavadinimą.
Atsakyti
QUOTE(zirnaite @ 2010 12 14, 00:41)

Planuoju ir as svo svente Karibuose:)Mastom apie ateinanti pavasari:)  kiek leido jegos skaitinejau jusu foruma...ir kiek pastebeau daugima merginu tuokesi`sis Kuboje arba Jamaikoje:) Kodel butent pasirinkote sias salis? Negalvojote apie Dominika, Bahamus ar kitas Karibu salis? Laukiu atsakymo rolleyes.gif

smagu girdet smile.gif
sia tema daznai palieciame, kadangi visose kitose salyse, buna: pirma, gerokai brangiau; antra, sudetinga susisiekti su viesbuciais, nes jie atsipute ir ilgai atrasineja; trecia, nera praktikos del dokumentu legalizavimo, kas labai aktualu poroms ir tai sukelia baime ar tai bus grazus zaidimas "vestuviu imitacija" ar tai bus tikra ir pripazinta LT. Jei jus susituoksite kitose salose, nei Jamaika, St. luise ar (siu metu naujiena) Kuba, tuomet praturtinsite musu patirti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(onyx @ 2010 12 14, 11:06)
Mes rinkomės kainos ir kokybės santykį. Visose agentūrose, kuriose buvau, man uždavus tokį klausimą išgirsdavau Jamaikos pavadinimą.

Onyx, musu agenturos, tai kaip ir LT - dziugles europoj biggrin.gif man lygiai taip pat siule tik Jamaika, kodel? nes jie neturi nei patirties, nei kontraktu su kitomis salimis ir kitais viesbuciais. Patys tai pripazino, kai uzsimindavau, kad noriu tuoktis Dominikoj. Dabar jau maciau, kad yra agenturu, kurios siulo vetsuves ale kitur, bet kiek pasidomejus pamaciau, kad jie perparduoda keliones is UK uz brangesne kaina ir daug klaustuku i kuriuos negali atsakyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2010 12 13, 19:34)
Aš šianakt užsisakiau vestuvinę suknelę ir vyrui lininius rūbus irgi užsakiau vestuvėms  wub.gif Kažkaip atrodo dabar net nesijaudinu, lyg viskas taip ir turi būt kaip vyksta. dar sutartėlės nepasirašėm, bet panašu, jog artimiausiąjį rytojų jau viskas viskas bus aišku  thumbup.gif Tiek, kad mažokai vasarinių rūbų turiu, o dabar Lietuvoje gauti ko nors vasariško  doh.gif

oi kaip liux, kad gretos gauseja ir kitiems metams smile.gif wub.gif
nera problemos, keliauk i New Yourkeri ir prisipirksi ivairiausiu maikonu, suknyciu, sijonuku, dar zemesnemis kainomis, nei vasara wink.gif as taip dariau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gingerr: 14 gruodžio 2010 - 10:25
QUOTE(zirnaite @ 2010 12 13, 23:41)

Nuostabu! Gal norite jungtis prie mūsų? ax.gif Mes tuoksimės Jamaikoje Royal Caribean viešbutyje, iš Lietuvos išskrendame kovo 19 dieną thumbup.gif Skrendame 7 dienoms ax.gif Būtų labai šaunu, aš mėgėja fotografuoti, tad galėčiau "papyškinti" per jūsų vestuves, ir atvirkščiai blush2.gif

QUOTE(Gingerr @ 2010 12 14, 10:35)
oi kaip liux, kad gretos gauseja ir kitiems metams smile.gif wub.gif
nera problemos, keliauk i New Yourkeri ir prisipirksi ivairiausiu maikonu, suknyciu, sijonuku, dar zemesnemis kainomis, nei vasara wink.gif as taip dariau  biggrin.gif  thumbup.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif Ech, kaip smagu, šiandien jau viskas aišku, o rytoj jau pasirašysim sutartėlę wub.gif Ujujujujuj kiek laimės blush2.gif wub.gif Dabar jau pradėjau priktis visokius reikalingus daikčiukus, rūbiukus ir kitas smulkmenas thumbup.gif Jau sugalvojau iš ko ir kokius darysiuos auskariukus, segtukus į plaukus irgi pati žadu pasidaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 15 gruodžio 2010 - 18:26
aaaaa:) man galva sukasi:) maniskis siandien buvo nuejes (is smalsumo)i Baltic Clipper...tai jie pasake, kad jie turi viena mergina, kuri dirba su Sandals viesbuciais:) ir visa info:) sake, kai gales ka nors konkreciai pasiulyti duos mums zinoti:)

perziurejau gal milijona viesbuciu ir vis kaip ta muse ikritus i barscius blaskausi, nes nezinau kuria tiksliai shali pasirinkti:) man visai patiktu Dominika (buvo drauge, tai super atsiliepimai), o maniskiui labiau Cuba (ale labiau egzotiskesne ir graziau skamba doh.gif ). uzkliuvo mums Iberostarr viesbuciu tinklas, kurie turi viesbutukus visuose Karibuose...gal kas buvot? ar turit kokiu nors minciu?m?
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2010 12 15, 18:54)
Nuostabu! Gal norite jungtis prie mūsų? ax.gif Mes tuoksimės Jamaikoje Royal Caribean viešbutyje, iš Lietuvos išskrendame kovo 19 dieną  thumbup.gif Skrendame 7 dienoms  ax.gif Būtų labai šaunu, aš mėgėja fotografuoti, tad galėčiau "papyškinti" per jūsų vestuves, ir atvirkščiai  blush2.gif

smile.gif)) aciu uz pasiulyma:) tikrai turesime omenyje:)
Atsakyti
Aaaaa... nebegaliu skaityti!!!! As irgi noooriuuu... dar karteli... cry.gif

Merginos, sveikinu visas planuojancias 4u.gif sekmes 4u.gif tikrai nenusivilsyt! mirksiukas.gif
o as viskas. atsijungiu. temos nebeseku. nebegaliu biggrin.gif
na nebent po 10 metu uzsuksiu, kai izadu atnaujinima darysim... ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Na va, sutartėlė pasirašyta, pinigėliai sumokėti belieka laaaaukti, iš vienos pusės taip sunku laukti o iš kitos tiek mažai laiko viskam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 12 17, 17:35)
Na va, sutartėlė pasirašyta, pinigėliai sumokėti belieka laaaaukti, iš vienos pusės taip sunku laukti o iš kitos tiek mažai laiko viskam  bigsmile.gif

na tai prisistatyk i kalendorius: kas, kada, nuo kada iki kada, kur (salis, viesbutis.)
Atsakyti
sveiko merginos,
klausiu tu kurios tvarkesi dokumentus PO vedybu karibuose
mes turejom sulaukti marriage licence su apsotile
ar kas nors panasu dokumenta turejote ir vezete cia LT i santuoku rumus registruoti?
man labai idomu KAIP ta APOSTILE atrodo?
nes ka tik gavom pastu su MB svo santuokos liudijima Havajietiska su antspauduku ir svardtom ar cia tikrai tai ko mums reikia?
nes antspaude info minimaliai...tikrai ne to tikejomes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 12 18, 11:38)
na tai prisistatyk i kalendorius: kas, kada, nuo kada iki kada, kur (salis, viesbutis.)

Justina ir Aurimas
Išvykimo data: 2011.03.19
Grįžimo data: 2011.03.28

Nakvynė Londone: 03.19 - 20

Viešėsime Jamaikoje viešbutyje Royal Caribbean (7 nakvynės)

Tuokiamės 2011.03.23 15.00

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 12 19, 19:07)
Justina ir Aurimas
Išvykimo data: 2011.03.19
Grįžimo data: 2011.03.28

Nakvynė Londone: 03.19 - 20

Viešėsime Jamaikoje viešbutyje Royal Caribbean (7 nakvynės)

Tuokiamės 2011.03.23 15.00

ax.gif

itraukta smile.gif jei nori koreguoti ar kt. parasyk man i privata, suteiksiu admin teises smile.gif 4u.gif

keistas jausmas uzpludo, radus vienu lietuviu foto is vestuviu, taip pat karibuose ir su tokia pacia ssuknele, kaip mano g.gif idomu is kur ja gavo blink.gif mirksiukas.gif

o be to, neseniai dvi poros susituoke ir jau grizo, tad nekantraujam ispudziu!!!
Atsakyti
O buvo vienetinė suknelė?

Taip taip, labai laukiam įspūdžių drinks_cheers.gif

Aš užsisakiau internetu suknelę, tik dar prirašiau ko nedėti, ir visą siūs pagal mano išmatavimus, nes esu kūda ir žema, taip kad normalūs jų dydžiai man netinka, kaip bijau kad gali netikti arba dar blogiau nepatikt doh.gif Ir kažkaip nebijau, kad daug merginų su tokiom suknelėm kaip aš, nes gana madinga suknelė, svarbu, kad man tiktų, patiktų ir su ja jausčiausi puikiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos:) mano planavimo darbai pasistumejo i prieki:) galvojame geguzes pradzioje (1-20) vaziuoti i Varadero (Kuba) ir ten susituokti:) zadame samdyti fotografe is Lietuvos...taigi butu uzklausimas, gal kas nors siuo laikotarpiu vaziuoja i ta pati regiona ir butu reikalinga nuostabi fotografe, kuri iamzintu jusu graziausia diena?smile.gif fotografes darbus galite paziureti cia www.vitafoto.lt ?
Atsakyti