QUOTE(zirnaite @ 2010 12 14, 00:41)
Sveikos merginos!
Planuoju ir as svo svente Karibuose:)Mastom apie ateinanti pavasari:) kiek leido jegos skaitinejau jusu foruma...ir kiek pastebeau daugima merginu tuokesi`sis Kuboje arba Jamaikoje:) Kodel butent pasirinkote sias salis? Negalvojote apie Dominika, Bahamus ar kitas Karibu salis? Laukiu atsakymo
smagu girdet

sia tema daznai palieciame, kadangi visose kitose salyse, buna: pirma, gerokai brangiau; antra, sudetinga susisiekti su viesbuciais, nes jie atsipute ir ilgai atrasineja; trecia, nera praktikos del dokumentu legalizavimo, kas labai aktualu poroms ir tai sukelia baime ar tai bus grazus zaidimas "vestuviu imitacija" ar tai bus tikra ir pripazinta LT. Jei jus susituoksite kitose salose, nei Jamaika, St. luise ar (siu metu naujiena) Kuba, tuomet praturtinsite musu patirti
Papildyta:
QUOTE(onyx @ 2010 12 14, 11:06)
Mes rinkomės kainos ir kokybės santykį. Visose agentūrose, kuriose buvau, man uždavus tokį klausimą išgirsdavau Jamaikos pavadinimą.
Onyx, musu agenturos, tai kaip ir LT - dziugles europoj

man lygiai taip pat siule tik Jamaika, kodel? nes jie neturi nei patirties, nei kontraktu su kitomis salimis ir kitais viesbuciais. Patys tai pripazino, kai uzsimindavau, kad noriu tuoktis Dominikoj. Dabar jau maciau, kad yra agenturu, kurios siulo vetsuves ale kitur, bet kiek pasidomejus pamaciau, kad jie perparduoda keliones is UK uz brangesne kaina ir daug klaustuku i kuriuos negali atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2010 12 13, 19:34)
Aš šianakt užsisakiau vestuvinę suknelę ir vyrui lininius rūbus irgi užsakiau vestuvėms

Kažkaip atrodo dabar net nesijaudinu, lyg viskas taip ir turi būt kaip vyksta. dar sutartėlės nepasirašėm, bet panašu, jog artimiausiąjį rytojų jau viskas viskas bus aišku

Tiek, kad mažokai vasarinių rūbų turiu, o dabar Lietuvoje gauti ko nors vasariško
oi kaip liux, kad gretos gauseja ir kitiems metams
nera problemos, keliauk i New Yourkeri ir prisipirksi ivairiausiu maikonu, suknyciu, sijonuku, dar zemesnemis kainomis, nei vasara

as taip dariau