Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

QUOTE(Meila.com @ 2011 09 05, 20:22)
Merginos, o kaip del priesaikos?
Saket Lietuviskai ar Angliskai, gal kas sukuret savo priesaika?
Kaip pvz sakant Lietuviska priesaika nesutrinka tas zmogeliukas kur tuokia? smile.gif

kiek zinau visos angliskai sako, neesu tikra ar lietuviskai butu galima, nebent leistu tuos pagrindinius zodzius
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 09 05, 17:26)
kiek zinau visos angliskai sako, neesu tikra ar lietuviskai butu galima, nebent leistu tuos pagrindinius zodzius

Mes sakeme priesaika ir angliskai, ir lietuviskai. Pirma vyras pasake angliskai, o tada is karto sake lietuviskai, o po to as angliskai ir lietuviskai. Mes tuokiames Jamaikoje, tai vedybu planuotoja is karto per pirmaji susitikima paklause, ar sakysime savo priesaikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast1: 05 rugsėjo 2011 - 22:42
Laba diena, mergaites gal kuri pasakysit kaip ten yra su tuo privalomu draudimu i Cuba skrendant? ji galima tik tom keliones dienom pasiimti ar kaip? ir kokia kainele jo?
Atsakyti
Sveikos karibietes smile.gif , mes taip pat planuojame vedybas Kuboje. Ir turiu toki klausimeli. The holiday place advisore uzsimine kad savo vedybu sertifikata mes galbut galesime paimti Kuboje iskarto (viesbutyje), bet kalbejo ji labai neuztikrintai. ax.gif Klausimas toms, kurios jau legalizavo savo vedybas Kuboje - ar taip gali buti? Kiek supratau visi laukia dokumentu kelis menesius... Kokia yra reali dokumentu tvarkymo eiga? Kokius popierius duoda Kuboje i rankas ir ka su jais po to reikia daryti? smile.gif

Buciau labai labai dekinga uz tokia informacija, nes jau labai sunkiai suprantu kaip tie popieriukai tvarkomi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**Saulė** @ 2011 09 03, 14:04)
Merginos, gal galite trumpai parasyti, kaip santuoka legalizuojama Lietuvoje. I URM reikia santuokos liudijima vezt,  daryt vertima, o paskui i civilines metr. biura? Esu kazkad skaicius, bet dabar jau praradau kantrybe ieskot, tikrai esu macius, kad jau buvo viskas paaiskint, bet jau pora valandeliu narsau po temas, ir nieko konkratus nerandu sad.gif
Aciu uz atsakyma.

Musu dokumentai buvo is Jamaikos. Procedura labai paprasta:
1. gauta dokumenta vezi i URM legalizuoti (apostiles nereikia), kainuoja apie 40Lt
2. Isiverti ji legalizuota i Lietuviu kalba, kainuoja apie 50lt
3. patvirtini pas notara kad vertimas tikras,kainuoja iki 10lt
4. keliauji i civilines santuokos skyriu su vyru, pildot prasyma isduoti santuokos liudijima atgaline data (kainuoja 20lt), pasirasot ir viskas. po poros dienu gaunat santuokos liudijima.
tikiuos pakankamai isamiai parasiau.
Atsakyti
Sveikos panelės,

Esu čia naujoke. 2012 m. pavasarį norime tuoktis Kuboje. Esu labai pasimetus, kadangi labai to noriu, bet kolkas nelabai pavyksta ką nors suplanuot.
Kiek pasiskaičiau temoj bei pažįstamos patarimu, kreipiausi į The holiday place.
Jie pasiūlė viešbutį Blau Varadero 4* (Havana). Tad noriu paklausti gal kas tuoketės šiam viešbutyje ar turite kokią informaciją?

Bučiau labai labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Del priesaiku galiu pasakyt is savo patirties: ta priesaika kur turi kartot paskui pastoriu-sakoma angliskai. Priesaika kuria pvz norit pasakyt viens kitam (susikurta savo) zinoma sakot savo kalba.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Pries daug laiko jau buvau jus kalbinusi, bet planus pakeitem, atidejom, o dabar gyvenime jau taip susikloste, kad griztam vel prie tos pacios minties smile.gif Galvojam tuoktis Kuboje, nes snekame ispaniskai, tad del sitos priezasties mane vilioja Kuba (as angliskai nemoku blush2.gif ) Zinoma ir kaina patraukli. Tik vel dilema, baisoka patiems ten viska tvarkytis per UK agentura, bet lietuviskoms gaila permoketi smile.gif Tad ziuresim ka sugalvosim smile.gif Tikiuosi si karta jau nueisim iki galo lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar draugas dėl įdomumo buvo nuėjęs į Novaturą, "pirkt kelionės į Kubą", tai pasiūlė pigiausią variantą 10000 lt. nuo žmogaus doh.gif , kai iš anglų už tiek pat nusipirkom dviems. Tai norint sutaupyt 10000 lt tai ir ta anglų agentūrų baimė praeina lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 02 spalio 2011 - 07:45
Sveikos, merginos. Nu man tai baime su anglu agenturomis tik del kalbos, nes nekalbu angliskai, kazin ten yra agentu kurie kalba rusiskai ar ispaniskai? ir dar klausimas jei perki per anglu agentura tuos visus dokumentus paties reikia tvarkytis? kaip ten viskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 10 02, 08:44)
Vakar draugas dėl įdomumo buvo nuėjęs į Novaturą, "pirkt kelionės į Kubą", tai pasiūlė pigiausią variantą 10000 lt. nuo žmogaus  doh.gif , kai iš anglų už tiek pat nusipirkom dviems. Tai norint sutaupyt 10000 lt tai ir ta anglų agentūrų baimė praeina  lotuliukas.gif

Gal galite isduoti per kuria agentura pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chessiuke @ 2011 10 02, 19:08)
Gal galite isduoti per kuria agentura pirkot?  ax.gif

kaip ir daugumaa, per čia http://www.theholidayplace.co.uk/.

natura_G, nežinau dėl rusakalbių ar ispanakalbių agentų, nes nesidomėjau. O dokumentus tai patiems tvarkytis, nors tiek ten to ir tvarkymo, nuskenuoji pasus ir išverti gimimo liudijimus ir nusiunti jiems smile.gif
Atsakyti