Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

merginos kas tuoketes Jamaikoje Sandals Whitehouse viestbutyje ?
kaip fotografas ? ar patenkintos nuotraukomis ?

jokiu budu nieko nenoriu izeisti , maciau Kubos viesbuciu fotografu darbus , tai labai paprastos nuotraukos, jokio kurybiskumo ir profesionalumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 26 sausio 2012 - 19:09
o kur galima butu paziureti viesbuciu fotografu darbus? pvz. Kubos
Atsakyti
QUOTE(Ivetukas_ @ 2012 01 26, 20:11)
o kur galima butu paziureti viesbuciu fotografu darbus? pvz. Kubos

maciau kelioniu agenturoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 26 sausio 2012 - 20:52
Sveikos! Jungiuosi į jūsų gretas smile.gif Gal atsirastų porų, kurios tuokiasi Kuboje gegužės pabaigoje ar birželio pradžioje? smile.gif Būtų smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana0503 @ 2012 02 01, 19:22)
Sveikos! Jungiuosi į jūsų gretas  smile.gif Gal atsirastų porų, kurios tuokiasi Kuboje gegužės pabaigoje ar birželio pradžioje?  smile.gif Būtų smagu  smile.gif

Labas! Mes planuojame geguzes men i Kuba, laukiu pasiulymu is theholidayplace smile.gif o jus kada tiksliai skrendate?
Atsakyti
QUOTE(Ivetukas_ @ 2012 02 01, 21:23)
Labas! Mes planuojame geguzes men i Kuba, laukiu pasiulymu is theholidayplace smile.gif o jus kada tiksliai skrendate?

Na mes irgi laukiame pasiūlymų iš tos pačios kelionių agentūros, bet laikas būtų maždaug nuo 05 28 iki birželio vidurio. Dar tiksliai nesame apsisprendę smile.gif O jūs jau gal konkretesnę datą turite? Gal jau ir viešbutį išsirinkot kur ketinat apsistoti? smile.gif
Atsakyti
vaziuokit i jamaika! smile.gif mes ten tuokiames 05.11, vaziuojam 05.06-16. tikrai vezames savo fotografa, tik man reikia antros poros, kuri nori fotografo jamaikoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana0503 @ 2012 02 02, 09:38)
Na mes irgi laukiame pasiūlymų iš tos pačios kelionių agentūros, bet laikas būtų maždaug nuo 05 28 iki birželio vidurio. Dar tiksliai nesame apsisprendę smile.gif O jūs jau gal konkretesnę datą turite? Gal jau ir viešbutį išsirinkot kur ketinat apsistoti? smile.gif

nea, tikslesnes datos dar nezinom, ir viesbucio dar nezinom... 4u.gif

QUOTE(kasik @ 2012 02 02, 10:55)
vaziuokit i jamaika! smile.gif mes ten tuokiames 05.11, vaziuojam 05.06-16. tikrai vezames savo fotografa, tik man reikia antros poros, kuri nori fotografo jamaikoje smile.gif

o koki fotografa vezates? ir kiek jum kainuotu, vienai porai?
Atsakyti
QUOTE(kasik @ 2012 02 02, 09:55)

mes i jamaica , tik anksciau 04/24-05/03
Atsakyti
Esu snekejus su ne vienu, realiai norintys/galintys yra 4. su vieninteliu www.nuotrauka.lt esu snekejus su konkreciom datom, tai iseitu apie 3500-4000 vienai porai

QUOTE(Ivetukas_ @ 2012 02 02, 12:16)
nea, tikslesnes datos dar nezinom, ir viesbucio dar nezinom... 4u.gif
o koki fotografa vezates? ir kiek jum kainuotu, vienai porai?

Atsakyti
QUOTE(kasik @ 2012 02 02, 11:04)
Esu snekejus su ne vienu, realiai norintys/galintys yra 4. su vieninteliu www.nuotrauka.lt esu snekejus su konkreciom datom, tai iseitu apie 3500-4000 vienai porai

tai dviem porom 8000??? g.gif
o kodel taip brangiai ?cia bileitas +darbas?ar keliu fotografu komanda vaziuotu?
mes vaziuojam geguzes pradzioje kiek domejausi fotografais tai jiem reiktu tik bilieta nupirkti tai tikrai tiek bilietas vienam zmogui nekainuoja.....
Atsakyti
kazkaip neuztaikiau ant tu, kuriem reikejo tik bilietu smile.gif visu mano norimu fotografu salygos buvo bilietas + apgyvendinimas + skaiciavau 500 dol uz leidima fotografuoti pasaliniam fotografuviesbuti (kiek zinau kartais iseina susitarti)

QUOTE(vasareja2 @ 2012 02 02, 18:41)
tai dviem porom 8000??? g.gif
o kodel taip brangiai ?cia bileitas +darbas?ar keliu fotografu komanda vaziuotu?
mes vaziuojam geguzes pradzioje kiek domejausi fotografais tai jiem reiktu tik bilieta nupirkti tai tikrai tiek bilietas vienam zmogui nekainuoja.....

Atsakyti