labas mergaites
prisijungsiu ir as prie jusu, planuojam savo vestuves dominykos respublikoj rugsejo menesi, bet kas isgasdino tai tie popieriu tvarkymai ir visas ju patvirtinimas. mano viesbutyje raso kad viskas turi buti patvirtinta dominykos konsulo, kiek supratau is visu praeitu temu tai visom uztekdavo isversti ir patvirtinti notaro ir issiusti, o kas nors keliavot iki konsulato? ar as cia jau kazka maisau?
ar yra daugiau merginu planuojanciu siais metais tuoktis tam rojaus kampely?
QUOTE(burbulo antra puse @ 2012 02 23, 02:49)
labas mergaites
prisijungsiu ir as prie jusu, planuojam savo vestuves dominykos respublikoj rugsejo menesi, bet kas isgasdino tai tie popieriu tvarkymai ir visas ju patvirtinimas. mano viesbutyje raso kad viskas turi buti patvirtinta dominykos konsulo, kiek supratau is visu praeitu temu tai visom uztekdavo isversti ir patvirtinti notaro ir issiusti, o kas nors keliavot iki konsulato? ar as cia jau kazka maisau?
ar yra daugiau merginu planuojanciu siais metais tuoktis tam rojaus kampely?
juk perkate kelione per agentura ? tai jie viska ir sutvarkys
isversite ir nusiusite dokumentus, o jie jau ten issiaiskins toliau.
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 23, 21:04)
juk perkate kelione per agentura ? tai jie viska ir sutvarkys
perkame per angliska agentura, o ten ji man pasake kad reikia dokumentus uztvirtinti dominikos respublikos konsulate, tai as jai ir aiskinau kaip man tai padaryti jei as is lietuvos, o ji man visus adresus londone duoda
kai gryze is karibu iteisinote santuoka Lietuvoje, kokia data irasyta santuokos liudijime, karibu(atgaline) ar ta kai nuneset apostile ir t.t. ?
Mums įrašė atgalinę, tą dieną, kurią susituokėme Kuboje.
nejaugi nera kitu poru siais ar sekanciais metais planuojanciu vestuviu karibuose? mes jau viska nusipirkom ir iskeliaujam rugsejo 13 diena dviem savaitem!
gal kas i Jamaika balandzio gale-geguzes pradzioje ?
diana0503, o jus per agentura? jau gavot vestuviu planuotoja, as dar laukiu kol su manim susisieks, tai tikriausiai tik tada pajusiu kad ne siaip atostogu lekiam
del fotografo tai mum taip pat galvos skausmas....na viesbutis padarys 10 foto ceremonijos metu, o toliau tikriausiai tevam i rankas fotika ikisim ir gales fotografuot nes nesinori kazkam sumoketi pinigus uz labai elementarias foto, nebent buciua tikra kad geras fotografas, bet kaip issiasikinti
QUOTE(burbulo antra puse @ 2012 03 15, 15:04)
nes nesinori kazkam sumoketi pinigus uz labai elementarias foto, nebent buciua tikra kad geras fotografas, bet kaip issiasikinti 
Fotografą rinktis reikia pagal jo darbus, o tos elementarios foto tai viskas, kas jums liks iš šventės, būtent prisiminimai nuotraukose. Mes nė nesvarstėm ar imti ar ne fotografą į Kubą, ir norėjosi ne muilinų nuotraukų, o tokių, į kurias malonu būtų žiūrėti.
P.s dabar mes patys fotografuojame ir jei domina taip pat teikiame paslaugas kaip fotopgrafavimas užsienyje
mes ir dar viena pora (denite supermamose)
geguzes 6-16
QUOTE(noraeleo @ 2012 03 14, 23:28)