Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

Sveikos nuotakos, norejau paklausti vykusiu i Jamaika, kaip ten del tu vizu? Kur jas reikia pildyti, londone ar jamaikoj, kaip ten viskas vyksta, mus kaikas nuveda jas uzpildyti ar kaip? Ir dar toks kvailas klausimelis del bagazo, juk suknele aisku vezetes rankiniame bagaze, ir ji ideta i maisa ir t.t. bet man kilo klausimas kaip del pakabos, ar neprisikabino del to nes juk rankinis bagzas.
Dekui uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
*bena*, kas dėl vizų, mums teko jas pildyti Jamaikoje, iš karto kai perėjome muitinę, nuvedė į kabinetą, susimokėjome už vizas , ir po to atsiėmėme savo visą bagažą.

kas dėl suknelės - čia nepatarsiu, nes maniškė suknelė buvo šilkinė labai lengvutė ir plonytė ( jai gabenti nereikėjo nė pakabos ) ir ją vežiau spec. rankiniame bagaže , supakuotą į šilkinę pakuotę kartu su jaunikio lininiais drabužiais, papuošalais/žiedais bei dokumentais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui uz informacija irmulia pagelbejai smile.gif na mna ta pakaba gal nelabai reikalinga jei bus viesbutyje, tiesiog tasuknele tada tam maise susmuks biggrin.gif na bet svarbiausia buvo viza smile.gif
Atsakyti
Mes planuojame savo vestuves Dominikos Respublikoje Balandzio menesi 2013 metais. Gyvename UK.
Reikia jusu pagalbos del dokumentu, as is viesbucio gavau laiska kuriame nurodyta kad isversti ir notaru patvirtinti dokumentai turi buti legalizuoti per Domonikos konsulata Londone(£600 verysad.gif )... Taciau skaiciau atsiliepimu kad imanoma ir pigiau issiversti, del to domina per kur jus tvarketes dokumentus vestuvems Dominikoje, kiek mokejote uz visu dokumentu sutvarkyma ir ka galite parekomenduoti tuo klausimu, buciau labai labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(zalia-raudona @ 2012 06 27, 11:27)
15 tūkst  ax.gif

Sveiki 4u.gif paskaiciau, jog rasete kad vedybos su 10 dienu atsiejo tik 15 tukst. Kaip cia taip pigiai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Skaičiau skaičiau, net akyse aptemo doh.gif , bet beveik neradau info, kad kas būtų susituokę ST. LUCIA saloje. Ar yra tokių ????
Aš planuoju vestuves būtent ten daryti kovo mėnesį, ir dabar renkuosi viešbutuką, kol kas prie Sandals apsistojusi g.gif bet girdėjau, kad galima tokią kokybę ir pigiau gauti kitur, ką jūs manote ? ar yra žinančių apie St. Lucia viešbučius kažką daugiau ? rolleyes.gif
Nes internete iškau, bet informacija labai padrika... unsure.gif
Atsakyti
sveikos

taip smagu skaityti apie jusu planus ....mes irgi nutarem susituokti ne LT , mes pasirinkom Tailanda , nes ten kasmet vaziuojam , artimas ir mielas mums tas krastas .
bet kuo arciau ta data , pradejau ieskoti sukneles . galvoti apie sventes detales ir apeme mane kazkokio keistos mintys . man dabar jau atrodo visai ne gera mintis vestuves dviese...kaip tevam pasakyt , ar nesijausim keistai ta diena vieni ...gal cia man priesvestuvine depresija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 06, 16:25)
sveikos

taip smagu skaityti apie jusu planus ....mes irgi nutarem susituokti ne LT , mes pasirinkom Tailanda , nes ten kasmet vaziuojam , artimas ir mielas mums tas krastas .
bet kuo arciau ta data , pradejau ieskoti sukneles . galvoti apie sventes detales ir apeme mane kazkokio keistos mintys . man dabar jau atrodo visai ne gera mintis vestuves dviese...kaip tevam pasakyt , ar nesijausim keistai ta diena vieni ...gal cia man priesvestuvine depresija  blink.gif

bet juk Tailande susituokus Lietuvoje vestuves negalioja. Tad jos kaip ir netikros.. Nera ko jaudintis ax.gif
Atsakyti
kam svarbu dokumentai tam jos negalioja , mes tuokiamies ne del dokumentu ir visai nesvarbu kur jie bus parasyti.
bet matau kad nezinote kad thailande vestuves galioja tik reik susitvarkyti is anksto dokumentus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 06 sausio 2013 - 15:43
na del Tailando, kiek merginos kalbejo sioje temoje, tai po to kyla sunkumu legalizuojant santuoka Lietuvoje. Maldyvuose susituokus taip pat nepripazisatma LT verysad.gif Del Maldyvu tikrai zinau.. MEs asmneiskai norteume ST. Lucia saloje Karibuose, nes yra kas susituoke is sio forumo ir laukia dokumentu.
Zinoma, kad zinau, jog reikia susitvarkyti dokumentsu pries isvykstant- vertimai su apostilemis ir tt..
Tiesa sakant, merginos, kurios susituoke egzotiskoje saloje- salyje, ir kurios jau iteisinot santuoka Lt, atsiliepkit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetvanilla: 06 sausio 2013 - 16:10
QUOTE(sweetvanilla @ 2013 01 06, 17:07)
na del Tailando, kiek merginos kalbejo sioje temoje, tai po to kyla sunkumu legalizuojant santuoka Lietuvoje. Maldyvuose susituokus taip pat nepripazisatma LT verysad.gif  Del Maldyvu tikrai zinau.. MEs asmneiskai norteume ST. Lucia saloje Karibuose, nes yra kas susituoke is sio forumo ir laukia dokumentu.
Zinoma, kad zinau, jog reikia susitvarkyti dokumentsu pries isvykstant- vertimai su apostilemis ir tt..
Tiesa sakant, merginos, kurios susituoke egzotiskoje saloje- salyje, ir kurios jau iteisinot santuoka Lt, atsiliepkit!

http://www.weddingsi...and_service.php
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 06, 15:39)
kam svarbu dokumentai tam jos negalioja , mes tuokiamies ne del dokumentu ir visai nesvarbu kur jie bus parasyti.
bet matau kad nezinote kad thailande vestuves galioja tik reik susitvarkyti is anksto dokumentus....

Na mano draugai tuokese Tailande, tai jie tikai sake, kad vestuves tik simbolines ir santuokos Lietruvoje niekaip neiregistruosi.

O del tevu. Nenorit baznytines santuokos priimt Lietuvoje?
Atsakyti