Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame gyvas Kalėdų eglutes?

O mes vis papratę iš medelynų pirkti, kad būtų tiesiai iš augintojo, tai Kaune vis pirkdavom Raudondvario medelyne, bet kai smarkiai kainas užsikėlė, tai perkam iš Mačių medelyno. Visada išsirenkam labai gražią ir nebrangiai thumbup.gif O tie kur perdavinėtojai būna, tai man ten, kiek aš žiūrėjau, tai retokos tos eglės, o jei dar vazone, tai iš viso neaišku ar su šaknim g.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2013 12 06, 22:02)
O mes vis papratę iš medelynų pirkti, kad būtų tiesiai iš augintojo, tai Kaune vis pirkdavom Raudondvario medelyne, bet kai smarkiai kainas užsikėlė, tai perkam iš Mačių medelyno. Visada išsirenkam labai gražią ir nebrangiai  thumbup.gif O tie kur perdavinėtojai būna, tai man ten, kiek aš žiūrėjau, tai retokos tos eglės, o jei dar vazone, tai iš viso neaišku ar su šaknim g.gif

O kur yra Mačių medelynas?? g.gif Nes tikrai, kai Raudondvary užkėlė kainas doh.gif o ir vaizdas man tų eglučių nekoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2013 12 06, 21:38)
O kur yra Mačių medelynas??  g.gif Nes tikrai, kai Raudondvary užkėlė kainas doh.gif o ir vaizdas man tų eglučių nekoks schmoll.gif

http://www.medelynas.info/contacts.htm
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2013 12 06, 21:02)
O mes vis papratę iš medelynų pirkti, kad būtų tiesiai iš augintojo, tai Kaune vis pirkdavom Raudondvario medelyne, bet kai smarkiai kainas užsikėlė, tai perkam iš Mačių medelyno. Visada išsirenkam labai gražią ir nebrangiai  thumbup.gif O tie kur perdavinėtojai būna, tai man ten, kiek aš žiūrėjau, tai retokos tos eglės, o jei dar vazone, tai iš viso neaišku ar su šaknim g.gif

Gal pasakytumėt - kiek tiksliau tas nebrangiai ? blush2.gif niekada gyvos nepirkom, o jau noriu savaitgaly pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 07 gruodžio 2013 - 00:13
QUOTE(eglute320 @ 2013 12 07, 00:12)
Gal pasakytumėt - kiek tiksliau tas nebrangiai ?  blush2.gif  niekada gyvos nepirkom, o jau noriu savaitgaly pirkt bigsmile.gif

ne manes klausėte, bet galiu atsakyti. apie 1m eglutės kaina nuo 45 Lt, kyla priklausomai nuo rūšies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2013 12 07, 00:47)
ne manes klausėte, bet galiu atsakyti. apie 1m eglutės kaina nuo 45 Lt, kyla priklausomai nuo rūšies  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aš FB štai ką radau, galvojam iš čia paimt eglutę g.gif

http://www.kaleduegle.lt/
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2013 12 06, 13:59)
MB raso, kad siaures miestely mate...itariu kurnors prie banginio smile.gif  gal ir ankstoka jau, bet jau norisi pasipuost, ypac, kai prisnigo...

Tikrai mačiau, kad prekiauja gėlių turgelis (Šiaurės miestelį,prie Assorti parduotuvės).
Atsakyti
nusipirkom thumbup.gif jeruzaleje prie iki. gyva, grazi, su saknimis. 35lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2013 12 07, 22:22)
Aš FB štai ką radau, galvojam iš čia paimt eglutę g.gif

http://www.kaleduegle.lt/

šitą irgi žiūrėjom, bet neaišku kokią gausi, o čia tokios pat tik konkrečią galima užsisakyti, gaila, kad tik Kaune https://www.facebook...5...5282&type=1

O dėl kainų, tai 1m eglė nuo 45lt, tai čia nebent Raudondvary ar pas kokius lupikautojus. Šiaip mes dabar pirkom, tai mano ūgio, gal viršūnė ir aukščiau virš galvos tai gal 1,7 m sidabrinė, tai 40lt mokėjom.
Atsakyti
grupinis.lt nebrangios eglutės smile.gif Pasirinkimas yra paprastų arba sidabrinių, kaina atitinkamai kinta nuo eglutės aukščio. smile.gif Tiesa kuponų pirkimo laikas ribotas, bet gal akcijos vėl kartosis.
Atsakyti
Šiandien pirkome eglutę Vydūno al.4, Kaune (priešais KTU bendrabučius), turi įvairių rūšių eglučių, kėnių ir t.t., pasirinkimas didžiulis, kainos pasirodė normalios. Ten, beje, ir Mačių medelynas savo medelius pardavinėja, tik mums jų eglutės visos buvo per aukštos, todėl pirkome pas kitą pardavėją.
Pirkome sidabrinę eglutę, labai gražią, tankią (prieš tai, kai skambinau telefonu, tai ir sakė, kad kaina daug priklauso nuo eglutės tankumo) 1,7m, vazone, mokėjom 60Lt ax.gif Jei kam reikia mažesnių, tai buvo daug gal apie 1-1,2m po 30Lt vazonuose irgi labai gražių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 09 gruodžio 2013 - 22:55