Arba labai įžūli,arba višta,ir pati nesupranta,ka stumdo.
Aina ji švilpt su savo VERSACE PINK
ir su ,cituoju:Kvepaliukai Chanel Coco Mademoiselle. Chanel Paris Nuostabus kvapas.
Toks puflo turguje kainuoje 13lt,pakomentavau
atgal sulaukiau asmenines zinutes
----------------------
Zinai ka jai prekiauji turgui birzgala tai prekiauk o cia as parasius kad turgui pirkau ar pan??? Jie is italijos pravesti vaikeli! uz tokius komentarus kreipsiesiui moderatorius izulumas bjaurus! blokuos o as palieku neigiama atiliepima vaikas isaukt jau laikas!
----------------------
Zinai ka jai prekiauji turgui birzgala tai prekiauk o cia as parasius kad turgui pirkau ar pan??? Jie is italijos pravesti vaikeli! uz tokius komentarus kreipsiesiui moderatorius izulumas bjaurus! blokuos o as palieku neigiama atiliepima vaikas isaukt jau laikas!
QUOTE(Laumė* @ 2011 02 01, 21:10)
Kai aš fufliakų nusipirkau
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 01, 23:42)

Ko čia primalė?
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 02, 00:42)
----------------------

QUOTE(Gafsa @ 2011 02 02, 19:03)
man panašu į "kvepalų" internetinių parduotuvių kai kurių tekstus....esame čia kažkada skaitę ir nagrinėję, taip sakant, galimą jų parduodamų daiktų originalumą......
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 03, 01:02)
QUOTE(eglegle @ 2011 02 03, 00:14)
aha ,dickis vaikas
Pastebejau, kad ten (mano drabuziai) isvis labai daug neoriginaliu kvepalu ir kosmetikos parduoda
Ir kas blogiausia, kad jei parasai komentara, kad cia neoriginalu, pardaveja turi galimybe istrint ir niekas nebemato ir toliau sekmingai parduodamas kaip originalas 
Vienos uzklausiau apie zalia Ninos obuoli, tai atsakymas buvo, jog pirktas is Parfumexpress tiekeju
Kazi kodel tada paciam PE nera tu zaliu obuoliuku
Vienos uzklausiau apie zalia Ninos obuoli, tai atsakymas buvo, jog pirktas is Parfumexpress tiekeju
QUOTE(cavalli @ 2011 02 03, 00:53)
Pastebejau, kad ten (mano drabuziai) isvis labai daug neoriginaliu kvepalu ir kosmetikos parduoda
Ir kas blogiausia, kad jei parasai komentara, kad cia neoriginalu, pardaveja turi galimybe istrint ir niekas nebemato ir toliau sekmingai parduodamas kaip originalas 
Kazi kodel tada paciam PE nera tu zaliu obuoliuku 
taip taip
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 01, 20:19)
Viena mergina pardavineja ,sako is Italijos,drasko akis visiem kas pakomentuoja kad puflo is turgaus,kaip yra?
paziurekit jos siulomus kvepalus kur po 13ml ten berots
na as tikrai tokius turguje maciau,uzmusk maciau
kvepalai
paziurekit jos siulomus kvepalus kur po 13ml ten berots
kvepalai
As buvau susigundzius pirkt is jos kvepalus tai jinai man ir atsake kad neoriginalai ir kad drauges