QUOTE(luzere @ 2012 02 21, 16:26)
Labai dekui uz nuoroda, straipsnis logiskas, nors vargau skaitydama rusiskai:) Atrodo, kad apie mano migdymo klaidas rasytu
Labai idomu butu, kaip pavyko praktiskai igyvendint? Pasipasakokit.

Labai idomu butu, kaip pavyko praktiskai igyvendint? Pasipasakokit.
Sveiki,
Na ilgalaikių rezultatų dar neturiu,nes dar tik 5 naktis taikom šį metodą.Pasakysiu iškart ,kad jau kokį mėnesį turėjom dienotvarkę-naktinis miegas buvo nuo 7vakaro iki 7-8 ryto su maitinimu kas 2 val ar dažniau ir eidavo miegot i savo lovelę vakarais ramiai ir be ašarų,buvo sukurtas tas vakarinis ritualas.Ir vienas žalingas įprotis-užmiega su soske.Pirmą naktį miegojo vyras su juo tam pačiam kambary(mes neturim jam atskiro),aš išėjau pas vyresnėlį.Pirma kartą prabudęs verkė 35 min,po to sekančius kartus mažiau 10-15,o paryčiais tik pakniurzėjo,vyras net nespėjo prieiti(turėjo tą naktį laukt po 1min)Atsikėlė neužsiverkęs,nepiktas.Diena praėjo normaliai.Antrą naktį su juo buvau aš.Blogai supratau metodiką matyt,nes prieidavau iškart vos tik suverkdavo(o turėjau palaukt 3 min),tai irgi pirmą kartą verkė po 3 val miego apie 30min,po to kėlėsi kas 1 val ir verkė po 10-15 min,o paryčiais kėlėsi kas pusvalandi ir verke irgi po 10-15 min,man tai buvo košmaras aš irgi verkiau ir laukiau, kad greičiau ateitų rytas.Bet atsikėlė nepiktas,tik visą dieną buvo prie manęs,dažniau prašė(.)ilgiau žindo nei visada ir vakare privalgė dvigubai daugiau košės