labai istino kojos... gal patarsit ka daryt?
QUOTE(Astonnia @ 2011 02 12, 22:19)
Hm, tai man kazkaip atrodo keistai, kai tiek mazai daktare buna
Ketinam duoti lt, tai jei tik bus pora min, ir uz kai jai duoti nemenka suma, tai kazkaip nesamone 

Jei tarsites su gydytoja is anksto ir pinigelius mokesit, gydytoja bus visa laika. Nuo pradzios iki galo. Ir po gimdymo aplankys

QUOTE(doruta @ 2011 02 14, 00:16)

eik pas gydytoja

QUOTE(doruta @ 2011 02 13, 23:16)
Aisku pas gydytoja apsilankyk, bet jei tik kojos istino, tai dar niekis, bet jei visa tinsti, tuomet jau nejuokai ir greit lek apziurai

QUOTE(Natele @ 2011 02 13, 09:51)
As su pirmu kai gimd. namuose buvau, tai kaip tik baimes visai neturejau, gydytojais pasitikejau ir dabar daugeliu pasitikiu. Apie pinigu davima net negalvojau, nes vyras salia buvo (tuo metu is ka tik gimdziusiu pazystamu buvau girdejus, kad arba vyras salia arba pinigu duot, jei viena gimdai - elgesys kai kuriu gydyt. nuo to priklauso
).
Bet po sunkaus , ilgo gimdymo ir gydytojo nebuvimo salia, kai reikia jo tolesniu nurodymu (del gimdyviu gausos, o ne gydyt. kaltes), dabar vaziuosiu jau tikrai bijodama, kad nepasikartotu vel tokia situacija... O del gydytoju irgi labai sunku pasakyt - jei gimdymas komplikuotas - ar tinkamai ivertins situacija, ar tinkama vaikucio atejimo buda pasirinks...

Bet po sunkaus , ilgo gimdymo ir gydytojo nebuvimo salia, kai reikia jo tolesniu nurodymu (del gimdyviu gausos, o ne gydyt. kaltes), dabar vaziuosiu jau tikrai bijodama, kad nepasikartotu vel tokia situacija... O del gydytoju irgi labai sunku pasakyt - jei gimdymas komplikuotas - ar tinkamai ivertins situacija, ar tinkama vaikucio atejimo buda pasirinks...

pradžioj viskas gerai, bet kai iki finišo liko max koks pusvalandis pradėjo nebegirdėti leliuko širdutės, tai per kelias min buvau supakuota extra cp.Esu dėkinga, kad gydytojai labai greitai sureagavo

QUOTE(Letta26 @ 2011 02 14, 23:31)
pradžioj viskas gerai, bet kai iki finišo liko max koks pusvalandis pradėjo nebegirdėti leliuko širdutės, tai per kelias min buvau supakuota extra cp.Esu dėkinga, kad gydytojai labai greitai sureagavo 

Man irgi buvo operacine paruosta, nes nelabai tikejo, kad paciai pagimdyt pavyks del neelastingo kaklelio ir numatomo didelio vaikucio svorio... gerai, kad visgi echo svori pamelavo - puse kg mazesnis buvo

O va tu aparatu sirdeles tonams matuot, tikiuos, kad isigijo daugiau... nes kai tiek gimdyviu ta para buvo, tai jis mane pasieke tik kelis kartus ir gal po 10min tepaklausydavo - nesiojo is palatos i palata... O manajam irgi virkstele buvo apsisukus... Tad uztai ir dabar nera ramu. O kitos, kurios nera pateke i panasias situacijas, negali suprast, kai zmogus nori, kad gydyt. butu salia viso gimd. metu, o ne ateidinetu tada, kai gali...
QUOTE(zara** @ 2011 02 08, 12:50)
na "carefree" naudojau nes MB vaistinej toki tegavo

QUOTE(Astonnia @ 2011 02 08, 12:57)
Vilnones kojinytes ir sauskelnes BUTINOS gimdykloje
Man pabreze, kai buvau konsultuotis sioje klinikoje, o ir kepuryte uzdes jei turesit
Sake isidekit siaustinuka, nes priklausomai nuo seseles, tai vienos deda, kitos ne, na tie siaustinukai tikrai daug vietos neuzima
Pirstinyciu gali prireikti, nes buna kudikiai gimsta jau su nagiukais kaip reikiant ir gali apsibraizyti.
Kas del tinkliniu kelnaiciu ir didelio ikloto, tai per saremius jei noresit vaikscioti pasiemusios ju palutes, su kuriom nepatogu ir jokio patogumo, tik diskomfortas, tai tuomet nereikia. O as uz komforta
Nes ypac jei vandenys bus pratruke sone, tai ju karts nuo karto begs, tai su dideliu iklotu lb patogu tokiu atveju
Pamirsau pamineti, kad dar isidejau i pogimdyvine palata toki itvara, kryzkaulio berods, kuris gerai apspaudzia pilvuka ir drauge rekomendavo, nes po gimdymo, ypac jei bus cezaris, palengvina atsikelima ir pan.

Kas del tinkliniu kelnaiciu ir didelio ikloto, tai per saremius jei noresit vaikscioti pasiemusios ju palutes, su kuriom nepatogu ir jokio patogumo, tik diskomfortas, tai tuomet nereikia. O as uz komforta

Pamirsau pamineti, kad dar isidejau i pogimdyvine palata toki itvara, kryzkaulio berods, kuris gerai apspaudzia pilvuka ir drauge rekomendavo, nes po gimdymo, ypac jei bus cezaris, palengvina atsikelima ir pan.

matomai visoms skirtingai sako, nes mano mazyle parveze i palata susukta i kaladuka, kaip senais laikais kad vystydavo

QUOTE(bendzia @ 2011 02 12, 13:18)
Sveikutes
gal kuri zinot gyd.Rimsienes grafika,kada dirba dainiu poliklinikoj arba kada budi gimdymo namuose,is anksto dekoju

dainu poliklinikoj Rimsiene dirba I-III-V 14-19 II-IV 8-13 jei neklystu, jos darbo grafikas priesingas mano gydytojos grafikui nes jos vienam kabinete dirba

QUOTE(Astonnia @ 2011 02 08, 11:57)
Vilnones kojinytes ir sauskelnes BUTINOS gimdykloje
Man pabreze, kai buvau konsultuotis sioje klinikoje, o ir kepuryte uzdes jei turesit

dukrytei gimdykloje uzdejo kepuryte, uzmove vilnones koinytes, uzdejo pampersiuka (viska turejome su savimi pasieme), paskui taip aptaisyta padejo man ant pilvo, uzklojo mudvi, taip ir gulejom ir pienuko bandem valgyti kol mane siuvo ir iki isvezimo i palta (apie 2val.). Paskui dukryte paeme, aprenge, susuko i kaldryte ir isveze i palata.
O gimdykloje aprengia jų rūbais ar galima savais naktiniais?
QUOTE(laimingiausiamama @ 2011 02 16, 20:18)
O gimdykloje aprengia jų rūbais ar galima savais naktiniais?
ligonine duos savo

Jeigu viskas gerai pačiai ir mažyliui kiek maždaug laiko ligoninėj?
Gal galite parašyti kiek kainavo mokama palata?
QUOTE(laimingiausiamama @ 2011 02 19, 09:17)
Jeigu viskas gerai pačiai ir mažyliui kiek maždaug laiko ligoninėj?
laiko mazdauk 3dienas,o privati palata 60LT