Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose - 8

labai istino kojos... gal patarsit ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Astonnia @ 2011 02 12, 22:19)
Hm, tai man kazkaip atrodo keistai, kai tiek mazai daktare buna  g.gif Ketinam duoti lt, tai jei tik bus pora min, ir uz kai jai duoti nemenka suma, tai kazkaip nesamone  doh.gif

Jei tarsites su gydytoja is anksto ir pinigelius mokesit, gydytoja bus visa laika. Nuo pradzios iki galo. Ir po gimdymo aplankys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 02 14, 00:16)

lotuliukas.gif
eik pas gydytoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 02 13, 23:16)

Aisku pas gydytoja apsilankyk, bet jei tik kojos istino, tai dar niekis, bet jei visa tinsti, tuomet jau nejuokai ir greit lek apziurai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2011 02 13, 09:51)
As su pirmu kai gimd. namuose buvau, tai kaip tik baimes visai neturejau, gydytojais pasitikejau ir dabar daugeliu pasitikiu. Apie pinigu davima net negalvojau, nes vyras salia buvo (tuo metu is ka tik gimdziusiu pazystamu buvau girdejus, kad arba vyras salia arba pinigu duot, jei viena gimdai - elgesys kai kuriu gydyt. nuo to priklauso  smile.gif ).
Bet po sunkaus , ilgo gimdymo ir gydytojo nebuvimo salia, kai reikia jo tolesniu nurodymu (del gimdyviu gausos, o ne gydyt. kaltes), dabar vaziuosiu jau tikrai bijodama, kad nepasikartotu vel tokia situacija... O del gydytoju irgi labai sunku pasakyt - jei gimdymas komplikuotas - ar tinkamai ivertins situacija, ar tinkama vaikucio atejimo buda pasirinks... g.gif

pradžioj viskas gerai, bet kai iki finišo liko max koks pusvalandis pradėjo nebegirdėti leliuko širdutės, tai per kelias min buvau supakuota extra cp.Esu dėkinga, kad gydytojai labai greitai sureagavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta26 @ 2011 02 14, 23:31)
pradžioj viskas gerai, bet kai iki finišo liko max koks pusvalandis pradėjo nebegirdėti leliuko širdutės, tai per kelias min buvau supakuota extra cp.Esu dėkinga, kad gydytojai labai greitai sureagavo 4u.gif

Man irgi buvo operacine paruosta, nes nelabai tikejo, kad paciai pagimdyt pavyks del neelastingo kaklelio ir numatomo didelio vaikucio svorio... gerai, kad visgi echo svori pamelavo - puse kg mazesnis buvo thumbup.gif . Ir taip jau problemu uzteko visokiu gimd. metu doh.gif .
O va tu aparatu sirdeles tonams matuot, tikiuos, kad isigijo daugiau... nes kai tiek gimdyviu ta para buvo, tai jis mane pasieke tik kelis kartus ir gal po 10min tepaklausydavo - nesiojo is palatos i palata... O manajam irgi virkstele buvo apsisukus... Tad uztai ir dabar nera ramu. O kitos, kurios nera pateke i panasias situacijas, negali suprast, kai zmogus nori, kad gydyt. butu salia viso gimd. metu, o ne ateidinetu tada, kai gali...
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 02 08, 12:50)
o tai gal yra specialus prausiklis po kirpimo ar plisimo ax.gif

na "carefree" naudojau nes MB vaistinej toki tegavo smile.gif
QUOTE(Astonnia @ 2011 02 08, 12:57)
Vilnones kojinytes ir sauskelnes BUTINOS gimdykloje  mirksiukas.gif Man pabreze, kai buvau konsultuotis sioje klinikoje, o ir kepuryte uzdes jei turesit  smile.gif Sake isidekit siaustinuka, nes priklausomai nuo seseles, tai vienos deda, kitos ne, na tie siaustinukai tikrai daug vietos neuzima smile.gif Pirstinyciu gali prireikti, nes buna kudikiai gimsta jau su nagiukais kaip reikiant ir gali apsibraizyti.
Kas del tinkliniu kelnaiciu ir didelio ikloto, tai per saremius jei noresit vaikscioti pasiemusios ju palutes, su kuriom nepatogu ir jokio patogumo, tik diskomfortas, tai tuomet nereikia. O as uz komforta  rolleyes.gif Nes ypac jei vandenys bus pratruke sone, tai ju karts nuo karto begs, tai su dideliu iklotu lb patogu tokiu atveju  thumbup.gif
Pamirsau pamineti, kad dar isidejau i pogimdyvine palata toki itvara, kryzkaulio berods, kuris gerai apspaudzia pilvuka ir drauge rekomendavo, nes po gimdymo, ypac jei bus cezaris, palengvina atsikelima ir pan.  4u.gif

matomai visoms skirtingai sako, nes mano mazyle parveze i palata susukta i kaladuka, kaip senais laikais kad vystydavo smile.gif tai neprireike nei kojinyciu nei kepurytes nei pirstinyciu o sauskelne pirma duoda ligonine, uzdeda sesute kuri vazineja kiekviena ryta su vezimeliu, ji ir aprengia vaika ligonines rubeliais smile.gif

QUOTE(bendzia @ 2011 02 12, 13:18)
Sveikutes 4u.gif gal kuri zinot gyd.Rimsienes grafika,kada dirba dainiu poliklinikoj arba kada budi gimdymo namuose,is anksto dekoju

dainu poliklinikoj Rimsiene dirba I-III-V 14-19 II-IV 8-13 jei neklystu, jos darbo grafikas priesingas mano gydytojos grafikui nes jos vienam kabinete dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astonnia @ 2011 02 08, 11:57)
Vilnones kojinytes ir sauskelnes BUTINOS gimdykloje  mirksiukas.gif Man pabreze, kai buvau konsultuotis sioje klinikoje, o ir kepuryte uzdes jei turesit  smile.gif

dukrytei gimdykloje uzdejo kepuryte, uzmove vilnones koinytes, uzdejo pampersiuka (viska turejome su savimi pasieme), paskui taip aptaisyta padejo man ant pilvo, uzklojo mudvi, taip ir gulejom ir pienuko bandem valgyti kol mane siuvo ir iki isvezimo i palta (apie 2val.). Paskui dukryte paeme, aprenge, susuko i kaldryte ir isveze i palata.
Atsakyti
O gimdykloje aprengia jų rūbais ar galima savais naktiniais?
Atsakyti
QUOTE(laimingiausiamama @ 2011 02 16, 20:18)
O gimdykloje aprengia jų rūbais ar galima savais naktiniais?

ligonine duos savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu viskas gerai pačiai ir mažyliui kiek maždaug laiko ligoninėj?
Gal galite parašyti kiek kainavo mokama palata?
Atsakyti
QUOTE(laimingiausiamama @ 2011 02 19, 09:17)
Jeigu viskas gerai pačiai ir mažyliui kiek maždaug laiko ligoninėj?
Gal galite parašyti kiek kainavo mokama palata?

laiko mazdauk 3dienas,o privati palata 60LT mirksiukas.gif
Atsakyti