Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose - 8

QUOTE(laimingiausiamama @ 2011 03 03, 19:30)
Gal gali parašyti pavardę kas ji tokia arba bent į až kad būtų aišku su kuo susidūrti galiu.. g.gif

Kad zinociau, parasyciau... mirksiukas.gif Faktas tas, kad buvo laabai nemaloni, grubi, nesupratinga ir pan. doh.gif Gerai, kad tik priimamajame ir neilgai su ja teko bendrauti, nes buvau susitarusi su savo gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2011 03 03, 23:27)
Kad zinociau, parasyciau...  mirksiukas.gif  Faktas tas, kad buvo laabai nemaloni, grubi, nesupratinga ir pan.  doh.gif  Gerai, kad tik priimamajame ir neilgai su ja teko bendrauti, nes buvau susitarusi su savo gydytoja.

laiminga mama manau kad priimamajam tikrai ilgai neuzsibusi ir stengis neimt galva ir prisiklausyt ta gera ta bloga ir iskart vienai sypsotis o kiti dantis siepti blush2.gif nes jau prie ko papulsi su tuo ir teks praleist ta laika bus salia vyras artimas zmogus i ji ir ziurek i lauk leliuko 4u.gif
Atsakyti
baisu kazkaip pirmas nestumas todel kyla daug ir klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 03 03, 16:41)
Man personalas labai patiko, 10 balu. Taip pat ir patys gimdymo namai.  thumbup.gif

As taip pat duodu desimt balu smile.gif Aisku papuoliau gimdyti ant Suklio, o apie ji visokie negeru atsiliepimu buvau prisiskaiciusi, tai persigandau baisiausiai doh.gif Taciau jis buvo tik pora kart atejes, pirma - patikrinti kaklelio (4cm buvo atsiveres), ir antra per gimdyma, stebejo viska is sono. Dziaugiuosi, kad nebuvo jokiu komplikaciju ir viskas vyko sklandziai thumbup.gif Visa darba atliko akusere Ausra, lenkiu zemai galva pries ja 4u.gif Su tokiom akuserem nebaisu ir gimdyti thumbup.gif Super thumbup.gif O del personalo, tai kai kurios vaiku daktares grubokos yra, taciau gi jos ismano savo darba 4u.gif O siaip valgyt dave skaniai, man patiko bigsmile.gif Tik kartais sriubos budavo labai jau keistos blush2.gif Na bet esme ta, kad ten gulint tikrai nesukusi lotuliukas.gif Bent jau kiek as valgau ir kiek ten dave valgyt, tai man buvo per akis thumbup.gif Valytojos dauguma labai fainos, tai ir papliurpt gali, kol valo palata 4u.gif
Ir kas turit ir kam negaila 60lt/parai, siulau seimynine palata thumbup.gif Mano vyras atvaziuodavo vakare po darbo ir isnakvodavo, paskui ryte vel islekdavo thumbup.gif Visgi is mzk i siaulius vazineti jam teko ir negalejo buti nuo ryto iki vakaro su manimi ir leliumi 4u.gif O ir siaip privatumas toj palatoj, tv, saldytuvas, didele palata, salia dusas-vonia, nereikia su niekuo dalytis, o ir personalas labai jau mandagus-beldziasi thumbup.gif Man patiko, ypac po to, kai puse dienos prabuvau dvivieteje palatoje smile.gif Nes norisi paciai pailseti, o jei kitas leliukas verkia - kur tau pailsesi, arba jei maniske butu dudas paleidusi - gi trukdoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2011 03 01, 10:36)
Aš tik dėka ten dirbančių maitinimo spec pirmą sūnelį maitinau iki metų 4u.gif Žemai lenkiu galvą prieš jas  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir dabar ruošiuosi maitinti smile.gif

na tikrai apie maitinimo spec.tikrai geriausi zodziai.ir man labai padejo.nes po cezario 2 paras nebuvo pienuko,o vaikas klyke,misinuko tai nelabai kas ir dave,jau pati ejau vos ne maldaudama ir tai sako daktare neprirase negalim duot.ir vienodai kad vaikas valgyt nori,tai gerai kad buvo supratingu sesuciu.o tos maitinimo spec.trauke man pienuka ,bent bande,judino ji visaip krutyse,ale kai atsikeliau trecia ryta,galejau su krutinem ir siena isverst biggrin.gif oi turejau pienuko galejau 10 vaiku ismaitint.o taip pergyvenau pirmom dienom,jau net kalbejau per asaras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velute: 04 kovo 2011 - 14:51
kazkaip mamytes apraminot mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as_eglute @ 2011 03 04, 22:34)
kazkaip mamytes apraminot mane  4u.gif

Nestresuok mirksiukas.gif kiekvienai viena situacija gali atrodyti kitaip mirksiukas.gif Pvz, man mano gine nuostabi wub.gif bet apie ją atsiliepimų yra doh.gif ir dar kokių doh.gif visiems geras nebūsi schmoll.gif smile.gif
Svarbu pati gerai nusiteik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2011 03 06, 18:30)
Nestresuok  mirksiukas.gif  kiekvienai viena situacija gali atrodyti kitaip mirksiukas.gif  Pvz, man mano gine nuostabi  wub.gif  bet apie ją atsiliepimų yra  doh.gif  ir dar kokių  doh.gif  visiems geras nebūsi schmoll.gif  smile.gif
Svarbu pati gerai nusiteik mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,gal galit i AZ imest sarasiuka ka dejotes i GN ax.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Zara, tu kas menesi to pacio klausi biggrin.gif Net juokas sueme.Paziurek vasario 5d. zinutes. Mergaites tau atsake.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 08 kovo 2011 - 16:52
QUOTE(zara** @ 2011 03 08, 09:47)
Mergaites,gal galit i AZ imest sarasiuka ka dejotes i GN ax.gif Aciu labai 4u.gif

http://www.tevu-darz...yves-krepselis/ sis pakankamai geras. smile.gif Pagal si ir sau susidariau sarasiuka, +- viena kita daikta pakeisdama.
Atsakyti