Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose - 8

Sveikos, na aš iš TEN grįžau, tai galiu pasidalinti savo patirtimi mirksiukas.gif
viskas Šiaulių GN yra tvarkoj thumbup.gif
aplinka jauki, personalas tikrai puikus, rūpinasi ir padeda, valytoja ir ta rytais su šypsena pasako labas rytas biggrin.gif
o leliukų sesutės tai iš vis nerealios, padėjo kiek reikėjo.

savo drabužėlių leliukui neėmiau, rengėmės ,,valdiškai,, sesutė kiekvieną dieną juos pakeisdavo, bet buvo tokių dienų, tai net 3 kartus perrengė mano mižniuką biggrin.gif tai džiaugiuosi, kad nereikėjo parsivežti papildomai skalbinių krūvą blush2.gif

ir naktinių savo neėmiau, paprašydavau kasdien naujų, nes labai šilta palatose, labai prakaituodavau doh.gif
tai va, tokie mano šviežūs įspudžiai.... ax.gif

QUOTE(Rucccike @ 2010 12 17, 12:47)
Na va blogiausias variantas Suklys jau praejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš pati nesu susidūrus, bet visos pažįstamos gimdžiusios pas jį liko patenkintos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2010 12 10, 09:54)
man reikėjo siuntimo, gera mano šeimos gydytoja, tik pakraipė galvą ir išrašė  thumbup.gif 
nors žianu, kad jiems liepia kuo mažiau tokių siuntimų rašyti, kad nėščioji pasiliktų savoj poliklinikoj, bet aš pasakiau / išrašys ar ne man tą siuntimą, bet aš vistiek nesilakysiu čia, o eisiu pas savo ginę....  biggrin.gif

man ši prolema nekilo, nes mano šeimos gydytoja buvo atostogose, tad ramiai ją pavaduojanti parašė siuntimą dėl galimo nėštumo thumbup.gif
Atsakyti
as likau labai patenkinta Siauliu klinika wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2011 01 01, 17:40)
as likau labai patenkinta Siauliu klinika  wub.gif  thumbup.gif

Gal galima placiau apie pati gimdyma ir prieziura po to? pas kokia gyd. gimdet?
Atsakyti
QUOTE(justeva @ 2011 01 01, 17:04)
Gal galima placiau apie pati gimdyma ir prieziura po to? pas kokia gyd. gimdet?

patologiniame buvau suzaveta atsidavimu darbui gyd. Domarko.Gimdziau prie gyd. Grazelienes ir akuseres Zasinienes, viskas vyko greitai , sklandziai, neturiu priekaistu, blogo zodzio neisgirdau, tik pagyrimus ir pamokymus, pagalba...bet ir perdetai nelindo i akis.... thumbup.gif
gal siek tiek nervino pogimdyvinio tvarka, suprantu ju nora naturaliai maitinti, bet kai to priespienio mazai ir vaikui jau blogai, o priprasyti misinuko beveik negali, savo neleidzia misinio ir taros nusivirinti....ir dar kiekvienos pamainos nuomones skyresi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2011 01 01, 18:42)
gal siek tiek nervino pogimdyvinio tvarka, suprantu ju nora naturaliai maitinti, bet kai to priespienio mazai ir vaikui jau blogai, o priprasyti misinuko beveik negali, savo neleidzia misinio ir taros nusivirinti....ir dar kiekvienos pamainos nuomones skyresi... ax.gif

kaip keista g.gif
žinok man kiekviena pamaina siūlė duot mišinuką ir davė ir maitino mamo lelių, kol aš pati paskui uždraudžiau nešt tą mišinį, nuo kurio labai atpylinėjo ir buvo neramus... g.gif
tada galvojau, tai kur tas naturalus maitinimas taip propaguojamas lotuliukas.gif
ar su epidūru gimdei ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2011 01 01, 20:35)
kaip keista  g.gif 
žinok man kiekviena pamaina siūlė duot mišinuką ir davė ir maitino mamo lelių, kol aš pati paskui uždraudžiau nešt tą mišinį, nuo kurio labai atpylinėjo ir buvo neramus...  g.gif
tada galvojau, tai kur tas naturalus maitinimas taip propaguojamas  lotuliukas.gif
ar su epidūru gimdei ?  mirksiukas.gif

As vadovavausi tuom, jog kiekvienas naujagimis gali pirmomis paromis netekti iki 10 proc. savo svorio ir, nors pirmosiomis paromis vos vos priespienio turejau, primaitinti vaika grieztai atsisakiau, nors buvo ir sesute, kuri nakti siule neramu vaikeli primaitint, ir viena neonatologe, kuri (kaip ir buvo teke apie girdeti) vis bruko ta misini... As be galo norejau maitinti krutimi ir bijojau, kad vaikas lengvai is istampyto zinduko prisitraukes misinio nebeims kruties, o pienas taip ir neatsiras (kaip ir nutiko vienai pazistamai). Tad vis glaudziau vaikeli prie vienos, paskui prie kitos kruties, paskui ir vel, ir vel, ir visa nakti taip, kol pagaliau "pramuse" pienukas. Man buvo be galo sunku psichologiskai matyti pusalkani vaikeli, godziai traukianti menkus priespienio laselius, bet kol svarstykles dar tu 10 proc nerode, tai ir laikiausi savo... Dziaugiuosi, kad buvo zmoniu is personalo, kurie ramino sakydami, kad pienas po cp - tik trecia-ketvirta para... Tad, kaip ir paminejot, personalo nuomones primaitinimo klausimu labai skiriasi. Todel nuspresti turite pacios...Ar ramiai miegoti su sintetiniu misiniu sociai prigirdytu naujagimiu ir galbut netekti galimybes veliau maitinti paciai, ar tiesiog pirmas paras sunkiai "atidirbti" ir atiduoti savo kudikiui tai, kas geriausia... Bet tai tik mano asmenine nuomone... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morena @ 2011 01 01, 20:26)
Ar ramiai miegoti su sintetiniu misiniu sociai prigirdytu naujagimiu ir galbut netekti galimybes veliau maitinti paciai, ar tiesiog pirmas paras sunkiai "atidirbti" ir atiduoti savo kudikiui tai, kas geriausia... Bet tai tik mano asmenine nuomone...  4u.gif

tai va, kad nuo sintetinio mišinio mes visą nakty nemiegojom ir nuo jo vaikas verkė daug labiau nei būdamas alkanas doh.gif

aš irgi labai norėjau matinti pati, žinojau kuo daugiau vargsti ir maitini pati, tuo greičiau pienukas atsiranda.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2011 01 01, 21:53)
tai va, kad nuo sintetinio mišinio mes visą nakty nemiegojom ir nuo jo vaikas verkė daug labiau nei būdamas alkanas  doh.gif

aš irgi labai norėjau matinti pati, žinojau kuo daugiau vargsti ir maitini pati, tuo greičiau pienukas atsiranda....  thumbup.gif

Na va, pats vaikelis parodo, kas jam geriausia... 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote sausio mėnesio grafiką?
Atsakyti
QUOTE(laimingiausiamama @ 2011 01 03, 18:33)
Gal kas žinote sausio mėnesio grafiką?

Jo, gerai būtų sužinoti blush2.gif
Atsakyti
O gal kuri turite nusikopijavusi sarasiuka, ka reikia vestis i GN, kad nereiktu per tiek psl. ieskoti.. blush2.gif Buciau lb dekinga..
Atsakyti