Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

Sveiki,

gal galite pasakyti, kaip padaryti, kad mano sukurtas puslapis matytųsi google paieškos sistemoje? Kai įvedu savo puslapio pavadinimą į google nieko neranda. Puslapyje nustatyti parametrai, kad jis "Public" Ka darau ne taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 11 10, 12:26)
Sveiki,

gal galite pasakyti, kaip padaryti, kad mano sukurtas puslapis matytųsi google paieškos sistemoje? Kai įvedu savo puslapio pavadinimą į google nieko neranda. Puslapyje nustatyti parametrai, kad jis "Public" Ka darau ne taip?  4u.gif

Po puslapio sukūrimo turi praeiti šiek tiek laiko, kol Google suindeksuos jūsų psl. ir padarys jį matomą paieškos sistemoje. Būtų gerai, kad tame puslapyje dar ir kas nors lankytūsi (taip keliamas puslapio reitingas google sistemoje) arba kituose puslapiuose būtų aktyvių nuorodų į jūsų puslapį. Jeigu pateiktumėt daugiau detalių apie psl. galbūt galėčiau atsakyti nuodugniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zigmas Seklys @ 2011 11 10, 12:51)
Po puslapio sukūrimo turi praeiti šiek tiek laiko, kol Google suindeksuos jūsų psl. ir padarys jį matomą paieškos sistemoje. Būtų gerai, kad tame puslapyje dar ir kas nors lankytūsi (taip keliamas puslapio reitingas google sistemoje) arba kituose puslapiuose būtų aktyvių nuorodų į jūsų puslapį. Jeigu pateiktumėt daugiau detalių apie psl. galbūt galėčiau atsakyti nuodugniau smile.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif Taip ir galvojau, kad reikia laiko, kol puslapis matysis google. Puslapį sukūriau prieš 5 dienas, tad fanų turiu dar labai nedaug. Dabar aš siunčiu savo puslapio nuorodą savo draugams, bet kaip padaryti, kad ji būtų matoma kituose puslapiuose nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 11 10, 23:44)
Ačiū už atsakymą  smile.gif Taip ir galvojau, kad reikia laiko, kol puslapis matysis google. Puslapį sukūriau prieš 5 dienas, tad fanų turiu dar labai nedaug. Dabar aš siunčiu savo puslapio nuorodą savo draugams, bet kaip padaryti, kad ji būtų matoma kituose puslapiuose nežinau.

Kad jūsų puslapis būtų matomas kituose puslapiuose, turite keistis nuorodomis (žinoma, dažnai tokia reklama yra mokama, tad ji jums netinka). Tačiau yra šaltinių, kur savo nuorodą galite įdėti nemokamai, pvz. supermamos forumo parašas (pvz. kaip po mano žinute) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zigmas Seklys @ 2011 11 11, 09:14)
Kad jūsų puslapis būtų matomas kituose puslapiuose, turite keistis nuorodomis (žinoma, dažnai tokia reklama yra mokama, tad ji jums netinka). Tačiau yra šaltinių, kur savo nuorodą galite įdėti nemokamai, pvz. supermamos forumo parašas (pvz. kaip po mano žinute) wink.gif

Kad reklama negalima parasuose , jei jūs uz ja nemokate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 11 11, 08:35)
Kad reklama negalima parasuose , jei jūs uz ja nemokate  biggrin.gif

Woops, apsižioplinau. Bet gi prisijungus matosi parašas su nuoroda į mano psl. Vadinasi tą parašą matau tik aš ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zigmas Seklys: 11 lapkričio 2011 - 08:41
QUOTE(Zigmas Seklys @ 2011 11 11, 09:39)
Woops, apsižioplinau. Bet gi prisijungus matosi parašas su nuoroda į mano psl. Vadinasi tą parašą matau tik aš ?

Ateis piktas moderatorius duos bana už reklama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 11 11, 08:55)
Ateis piktas moderatorius duos bana už reklama smile.gif

Tada keista, kad palikta galimybė įrašyti URL ir įjungti parašą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zigmas Seklys @ 2011 11 11, 08:14)
Kad jūsų puslapis būtų matomas kituose puslapiuose, turite keistis nuorodomis (žinoma, dažnai tokia reklama yra mokama, tad ji jums netinka).

Jūs kalbate apie Facebook reklamą?
Atsakyti
[SIZE=7]sveikos merginos,as turiu problemele,kai prisijungiu savo vardu prie facebook man ismeta raudona ekrana ant kurio raso"[FONT=Times][COLOR=red]theserver`s security certificate is not yet valid!"ir kai paspaudi,kad vistiek atidaryti,atidaro bet be nuotrauku tik informacija mano!!!! doh.gif frusty.gif padekit!!!
Atsakyti
Ar kas zaidziat FB ligonines ,neturiu kaimynu ,lb reikia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mano draugu kvietimasi vel uzblokavo,tik niekaip nesuprantu kodel g.gif Buvau po ano uzblokavimo isvis nutarus nieko nekviesti,bet ana savaite pakvieciau viena nes buvo tikrai pazystamas,o po 2 dienu pameginau kita nutarus kad man jo reikia drauguose ir ziuriu kad nieko nebeina jau.O kaip pikta gun_bandana.gif As nezinau koks cia piktnaudziavimas kad megini per savaite 2 draugus pakviesti.Jie patys piktnaudziauja ir smarkiai perlenkia lazda.Dar kad butu kokie nesusipratimai,gincai ar kas nors.O dabar tarp musu visu vyrauja didele pagarba,ir se tau kad nori verysad.gif verysad.gif verysad.gif Pasiguodziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustina: 14 lapkričio 2011 - 21:51