Dėl Flash Player atnaujinimų. Atsargiai su tuo. Ten gali būti virusas, apie kurį rašiau anksčiau. Kaip supratau, viskas vyksta maždaug taip: kažkas iš draugų (svetimas juk neparašytų neikaip..) pradeda iš pirmo žvilgsnio nekaltą pokalbį, pasiūlo pažiūrėti įdomų video ir duoda nuorodą. Paspaudžiate ant nuorodos ir jums užkrauna puslapį, panašų į youtube. Tada gaunate žinutę, kad norėdami pažiūrėti video turite įrašyti naujausią Flash Player versiją, kurią iškart duoda siųstis. Paleidžiate tą failiuką ir apgyvendinate savo kompiuteryje virusą. Virusas parsiunčia galybę nereikalingų failų (daugiau nei 20) ir sugadina antivirusinę. Apsimeta antivirusine. T.y. prie laikrodžio atsiranda jūsų turimos ar turėtos (nežinau, kaip yra, nes nemačiau pačio veikimo, tik gavau jau užkrėstą kompą) antivirusinės ženkliukas. Ant jo paspaudus iššoka lentelė, kad antivirusinė dirba padidintu saugos režimu. Tipo viskas tvarkoj, jūsų kompas saugus, nesijaudinkit ir panašiai. O iš tiesų tai virusas.
Dėl palaikintų puslapių. Kaip jau Hopeidea sakė, tuos puslapius palaikinat patys to nežinodami. Būna visokių puslapių, kurie siūlo kažką pažiūrėti, o prieš tai liepia palaikinti kažkokį puslapį. Kartą ir aš susigundžiau kažką pažiūrėti. Galvojau pažiūrėsiu ir iškart unlike padarysiu (niekam man nereikia tų puslapių..) Kažkuriuo momentu dar išmetė puslapį, kuriame liepė
įrodyti, kad esu žmogus paspaudžiant ant skaičių jų eilės tvarka. Tai būtent spaudydama tuos skaičius ir prilaikinau puslapius, kurių visai nenorėjau laikinti. Gerai, kad iškart pamačiau. Iškart padariau unlike visiems puslapiams ir daugiau nebežiūriu nieko panašaus