Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

QUOTE(visgi @ 2012 01 28, 09:50)
''Prieš pakeisdamas vartotojų profilius „Facebook“ duos 7 dienas apsivalyti''

Aš nesuprantu, kam ta prievarta. Man labai nepatiko ta laiko juosta... pabėgau nuo jos susikurdama naują profilį, tai pasirodo, veltui vargau doh.gif Ir netiesa, kad leidžia ištrinti kažką ar paslėpti, jau kaip minėjau anksčiau, kad: kas buvo pašalinta sename mano profily (tryniau "draugais su tuo ir tuo tapo tada ir tada"), laiko juostoj buvo matyti. Tai kaip čia suprasti? schmoll.gif Vadinasi, ne viską leidžia trint ir slėpt. Nėra skundų knygos jokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 01 28, 12:55)
Ir netiesa, kad leidžia ištrinti kažką ar paslėpti, jau kaip minėjau anksčiau, kad: kas buvo pašalinta sename mano profily (tryniau "draugais su tuo ir tuo tapo tada ir tada"), laiko juostoj buvo matyti. Tai kaip čia suprasti?

Įdomu tada, kodėl mano laiko juostoje neliko įrašų apie tapimą draugais, kuriuos ištryniau? Žiūrėjau ir iš savo pusės, ir view as.. (pasirinkau atsitiktinį draugą), ir kaip svečias... To, ką paslėpiau, nerodo.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2012 01 28, 13:27)
Įdomu tada, kodėl mano laiko juostoje neliko įrašų apie tapimą draugais, kuriuos ištryniau? Žiūrėjau ir iš savo pusės, ir view as.. (pasirinkau atsitiktinį draugą), ir kaip svečias... To, ką paslėpiau, nerodo.

Dabar, tarkim, rašo kitaip, nei anksčiau "ištrinti ar pašalinti", dabar leidžia tik "hide" daryti draugystes visas. Pas tave laiko juosta jau yra, taip? Nes senu profiliu aš problemų kaip ir neturiu, daugmaž viską moku ir suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 01 28, 14:06)
Dabar, tarkim, rašo kitaip, nei anksčiau "ištrinti ar pašalinti", dabar leidžia tik "hide" daryti draugystes visas.  Pas tave laiko juosta jau yra, taip? Nes senu profiliu aš problemų kaip ir neturiu, daugmaž viską moku ir suprantu.

Aha, pas mane jau seniai įjungta timeline. Kažkada padariau hide apie naujų draugysčių pranešimą. Leido pasirinkti, kad daugiau tokių įrašų nerodytų. Po to nauji ir nebeatsirado. Radau likusius įrašus apie „mėnesio statistiką“, t.y. kad pvz. gruodį „susidraugavau su X žmonėm“. Padariau tą įrašą hide ir jo nebeliko. Patikrinau kaip svečias ir kaip atsitiktinis draugas.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 01 28, 13:55)
Aš nesuprantu, kam ta prievarta. Man labai nepatiko ta laiko juosta... pabėgau nuo jos susikurdama naują profilį, tai pasirodo, veltui vargau doh.gif  Ir netiesa, kad leidžia ištrinti kažką ar paslėpti, jau kaip minėjau anksčiau, kad: kas buvo pašalinta sename mano profily (tryniau "draugais su tuo ir tuo tapo tada ir tada"), laiko juostoj buvo matyti. Tai kaip čia suprasti?  schmoll.gif  Vadinasi, ne viską leidžia trint ir slėpt. Nėra skundų knygos jokios g.gif

Jei prievarta nieko nekeistu, tai kai kurie zmones dar sedetu su pacia pirmaja Facebook versija. Dalis zmoniu visada labai priesiskai priima naujoves, paskui per daug laiko pagaliau ipranta prie nauju funkcionalumu, ir aisku kaip tik tada vel pasirodo nauja versija, ir vel jiems pikta smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 01 26, 16:49)
Kuo gali pakenkti tokio tipo virusas? O jei antivirusinė yra, nereaguoja?

Antivirusinė į tokius dalykus nereaguoja, nes ji skanuoja tik kompiuteryje esančius failus. Faceboko virusų paskirtis: pavogti asmeninę informaciją arba išpopuliarintį kokį nors psl.
Papildyta:
QUOTE(visgi @ 2012 01 27, 12:57)
Argi? Manau kad ne. Ko gero nuo nustatymų visa tai priklauso mastau.gif 
Įdomu ką pasakytų Zigmas Seklys  g.gif

P.S. nes pas mane to nėra ir nenorėčiau net kad matyt viską, bereikalingas būtų puslapio apkrovimas bereikalingais dalykais.

kas dėl komentarų po nuotraukomis, aš sutinku su Calaquendi smile.gif

Ir dar puslapiai gali būti populiarinami per tokias reklamas kaip "už kiekvieną like 0,01 Lt skiriama vaikams", arba "pasidalinkite šia nuotrauka ir užskirskite kelią smurtui", netgi tuomet kai prašoma pasidalinti dingusio žmogaus nuotrauka.

Nesu tvirtai įsitikinęs, bet manau, kad tokie būdai įmanomi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zigmas Seklys: 30 sausio 2012 - 14:38
Sveikos mamytes, iskilo man toks kvailas klausimas.
Kaip pasidaryti,kad man ant sienos rodytu, kam spaudziau like, ka pakomentavau, su kuo tapau draugais ?
Nezinu kazka uzsizioplinus paspaudziau ir dabar neberodo, o man reiektu,kad rodytu. isnarsiau visa FB ir nieko nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2012 01 30, 23:02)
Sveikos mamytes, iskilo man toks kvailas klausimas.
Kaip pasidaryti,kad man ant sienos rodytu, kam spaudziau like, ka  pakomentavau, su kuo tapau draugais ?
Nezinu kazka uzsizioplinus paspaudziau ir dabar neberodo, o man reiektu,kad rodytu. isnarsiau visa FB ir nieko nerandu  blush2.gif

Įsijunkite privatumo nustatymus, ten susiraskite "locked People and Apps", paspauskite "Manage Blocking". Atsidariusiame lange susiraskiye prie "Add friends to your Restricted list" esančio aprašymo susiraskite Edit list ir tą nuorodą paspauskite. Pažiūrėkite ar nėra tame sąraše jūsų draugų, jeigu yra - ištrinkite.

Dar vienas dalykas, kurį turite patikrinti - tai jūsų sieną. Nuvažiuokite su pele į lango apačią ir susiraskite eilutę su "Older posts" ir "Edit options". Spauskite "Edit options". Ar į sąrašą nėra įtrauktas koks nors facebooko aktyvumas, pvz. komentarų rašymas, jei yra - pašalinkite iš sąrašo.

Kaip surasti kitus privatumo nustatymus, galite rasti šiame Straipsnelyje. smile.gif
Atsakyti
Dekoju uz toki issamu atsakyma, bet ten pas mane viskas gerai. ir niekaip nesuprantu kame bedos,ka nuspaudziau. bet ai tiek to. maza cia tu smulkmenu . smile.gif

va radau ka nuspaudziau :
Hide this action from profile
Hide all recent wall post activity from profile

bet kaip tai atsatyti?
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2012 01 31, 17:37)
va radau ka nuspaudziau :
Hide this action from profile
Hide all recent wall post activity from profile

bet kaip tai atsatyti?

Tai Zigmas viska ir paaiskino, antroje jo zinutes dalyje kaip tik apie tai ir raso.
Atsakyti
kaip pažiūrėt pačios sukeltas nuorodas vienoj vietoj? Dabar norint jas rast reik eit per n senų įrašų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 31, 23:17)
kaip pažiūrėt pačios sukeltas nuorodas vienoj vietoj? Dabar norint jas rast reik eit per n senų įrašų  doh.gif

jei turi nauja timeline tai labai patogu tiesiog eini "i savo veiksmus" pasirenki " ka keliau as" ir viska viska graziai parodys )
Atsakyti