Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

QUOTE(sanija @ 2011 07 11, 16:38)
Tiesa leidzia viena karta ji pakeist....

kaip??? kur???

galima panaikinti kažkaip nes tikrai pas daug nepžįstamu mačiau ten tusčia vietą reiškia kažkaip panaikina bet kaip?

QUOTE(Calaquendi @ 2011 07 11, 21:17)
Aš nesuprantu, kame problema dėl to adreso. Įsirašot alias'ą - sutrumpinimą - slapyvardį ir yra. Negi maišo? biggrin.gif Aš esu pasirašius slapyvardį ten ir man nei šilta, nei šalta, ar jį mato kiti žmonės, ar ne. Ten tik adresas į Jūsų profilį, daugiau niekas.

o kas čia tau juokinga? tau nemaišo, man maišo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Can: 12 liepos 2011 - 13:00
Sveiki,

Gal kas galite padeti. Gavai draugo pakvietima, kuri noreciau pasalinti. Randu, tik tik kaip atideti priimti draugo prasyma velesniam laikui. HELP blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eilada @ 2011 07 14, 09:45)
Sveiki,

Gal kas galite padeti. Gavai draugo pakvietima, kuri noreciau pasalinti. Randu, tik tik kaip atideti priimti draugo prasyma velesniam laikui. HELP blink.gif

Account -> Edit friends -> Requests -> Delete request prie reikiamo.

Pas mane angliškai, tai jei nerasi, bandysiu sulietuvint biggrin.gif
Atsakyti
Prieš kokią savaitė FB kažkokius pakeitimus darė, ir dabar man prisijungus dešiniame šone, yra atkartojami visų draugų įrašai kaip kad ir pradiniame puslapyje, ir viskas dubliuojasi, plius, nebesuprantu, kodėl nerodomi visi tuo metu prisijungę draugai? per nustatymus nieko nerandu, gal kas susidūrėte su tuo?
Atsakyti
Dešiniam šone man yra tik draugų sąrašas, su kuriais kažkada bendravau ar pan. (nelabai suprantu, kokiu principu ten jie iškelti). Bet tą juostą galima laisvai nuimt. Jos apačioj yra toks pilkas sraigtelis. Ant jo paspaudus atsiranda keli pasirinkimai. Vienas iš jų - hide sidebar (liet. gal paslėpti juostą?). Tada pasidaro taip, kaip buvo anksčiau.
O dabar prisijungusių draugų sąrašo gali nerodyti dėl to, kad esi pati nustačius slėpti savo prisijungimo būseną? Kito varianto nežinau.
Atsakyti
Na va pabandysiu įdėti vaizdinę medžiagą, gal bus aiškiau biggrin.gif

Čia kai suskleidžiu draugų sąrašą, tačiau jis kaip minėjote neatsiranda dešinėje pusėje, kaip kad seniau būdavo:
user posted image

o čia kai išskleistas sąrašas, tačiau jis lyg "netilptų", lyg ne visas išsiskleidžia

user posted image
Atsakyti
Keista, pas mane nieko panašaus nėra.. Tik draugų sąrašas ir viskas.. Be jų veiklos g.gif Net nežinau, kaip būtų galima tą panaikint.. Gal yra kokių nors papildomų nustatymų tame sidebar'e?
Gal daliai vartotojų įdėjo tokį navarotą, o daliai - ne? Ir dabar testuoja, kuris variantas žmonėms labiau patinka... Nu žinot, visokie marketinginiai testai ir panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 07 14, 11:24)
Keista, pas mane nieko panašaus nėra.. Tik draugų sąrašas ir viskas.. Be jų veiklos  g.gif Net nežinau, kaip būtų galima tą panaikint.. Gal yra kokių nors papildomų nustatymų tame sidebar'e?
Gal daliai vartotojų įdėjo tokį navarotą, o daliai - ne? Ir dabar testuoja, kuris variantas žmonėms labiau patinka... Nu žinot, visokie marketinginiai testai ir panašiai biggrin.gif

nea sidebar`e nieko daugiau nėra.
Et ką gi čia bepadarysi, matomai teks pabūt bandomuoju triušiu ir apsiprast su tuo vaizdu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,dabar kaip padare atnaujinimus,niekur nerandu kaip pasidaryti,kad galeciau slepti savo prisijungimo busena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ddijana @ 2011 07 14, 13:57)
Sveikos,dabar kaip padare atnaujinimus,niekur  nerandu kaip pasidaryti,kad galeciau slepti savo prisijungimo busena? g.gif

va čia FB žvigtelkit, ir rasit atsakymą.
Arba tiesiog atsijungite nuo chato. "available to Chat", čia ties tuo krumpliaračiu nustatymuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aira*: 14 liepos 2011 - 13:10
QUOTE(Aira* @ 2011 07 14, 14:08)
va čia FB žvigtelkit, ir rasit atsakymą.
Arba tiesiog atsijungite nuo chato. "available to Chat", čia ties tuo krumpliaračiu nustatymuose

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 07 14, 09:48)
Account -> Edit friends -> Requests -> Delete request prie reikiamo.

Pas mane angliškai, tai jei nerasi, bandysiu sulietuvint biggrin.gif

Aciu uz ats. Gal ka ne taip dariau... Pas mane lietuviskai. Tai ejau taip: paskyra - redaguoti draugu sarasa - kvietimai - o po to vis tiek yra tik patvirtinti arba ne dabar . Ka daryt, labai noriu isimti nepageidaujama zmogiuka.
Papildyta:
JAU RADAU!!! reikejo pirmiausiai spausti ne dabar, tada rodo kaip paslepta kvietima, veliau reikia spausti, kad vel rodytu pasleptus kvietimus, ir finally atsiranda delete request.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eilada: 15 liepos 2011 - 07:30