Sveiki, as taip pat isirasau i begerianciu gretas

Si vaista vartoju jau beveik menesi po 20 mg i diena, is pat pradziu, pries pat sventes, tiek pridygo pulingu spuogu, jog galvojau nusisausiu, tikrai atrodziau nekaip, del to tikrai galiu patvirtinti, jog vartojimo pradzioje didele tikimybe spuogu paumejimui. Dabar situacija jau geresne, bet toli grazu iki idealumo, baisiausia, jog neliktu randu, bet zinant siuolaikines tehnologijas, turiu vilti, jog bet kokiu atveju randus galima isnaikinti, svarbiausia, jog isnyktu vis dar isdykstantys spuogai ir raudonos demes. Neigiamos sio vaisto savybes : dziustanti veido oda, lupos, issausejusi nosies gleivine, karts nuo karto suskaustanti galva, pykinimas, nugaros skausmas. Bet tai nera nuolatine busena, del to galima pasiaukot, svarbu geras rezultatas. Dabar visoms moteriskos lyties atstovems patarimas, jeigu galvojate spuogus issinaikinti su kontraceptinemis, tai tikrai nuosirdziai patariu, negaiskite laiko ir nezalokite organizmo papildomai, kadangi pati esu patyrusi savo kailiu, jog veidas buna grazus tol, kol jas geri, o po to situacija tik dar blogesne, kaip atsitiko ir man, nes kontraceptikai taip pat nera vitaminai ir pries geriant juos reikia viska rimtai pasverti. Juk speialistams lengviausia pasakyti, pagerk kontraceptiku ir viskas susitvarkys. Nieko panasaus ! Be kontraepcijos esu isbandziusi visus metodus ir niekas nepadejo, beliko kreiptis i dermatologe (R.Ganceviciene), ji man patare nebesekinti organizmo gydantis tepalais (diferin, duac - jie man nepadejo), kurie kaip zinia taip pat nemaziau sodina kepenis ir ju veikla, ir gydytis Roaccutane, nes sis gydymas bei kontracepcija problemos neisspres. Taip kad tikrai nuosirdziai palaikau visus begeriancius, nes manau, jog tikrai kazkada bus sviesa tunelio gale
P.S. Sis vaistas israsomas tiems, kam nebepadeda jokie kiti budai, isskyrus kontracepcija. Todel kad sazine butu rami, pries vartojant si vaista siulau isbandyti viska kas imanoma, nes buna, atrodo problema rimta, o padeda patys paprasciausi gydymo budai, tokie kaip arbatmezio aliejus, taisyklingas veido odos priziurejimas, moterims nakvisu aliejaus gerimas ir kt budai.
Visiems sekmes gydantis