Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 10, 19:30)
sveika prisijungusi  thumbup.gif Kaip sakant turesiu drauge, pas kuria ciklai ir ne is trumpuju  thumbup.gif

Aga, smagus jie pas mane. Pries susilaukiant dukrytes, budavo, kad ir visai mmmm dingdavo. Ir ieskot tekdavo su medikais. Is po gimdymo pirmieji ciklai buvo grazus, vos 30 dieneliu. A kuo tolyn, tuo ilgyn. Tai va ir nusprendem, kad reikia gandrus gaudyt, kol dar bent kiek ciklu pabaigos matosi.
Atsakyti
Ohara, taip ir bus, gerit iskeliausi pas nestuke.gif , tik nepamirsk musu issivesti. mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif

Angel, 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...stebuklas turi ivykti per sventes ir ivyks, tikek tuo. wub.gif 4u.gif

QUOTE(Allur @ 2010 12 10, 10:12)
Mačiau vaiduoklį sunkiai įžiūrimas, foto gal dar aiškesnis nei realiai.. blush2.gif
Pasirodau, bet tik nesveikinkit pokolkas, nes labai bijau, pilvą vis maudžia  unsure.gif
user posted image

Gana aisku, tirkiuosi, geritai labai garsiai galesiu pasveikinti. wub.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 10, 16:59)
Angel, labai liudna, kad bjaurybes atejo, linkiu kito ciklo sekmingo  4u.gif
Mano bt daugiau kolkas nekrito...

Laikykis! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 10, 20:50)
nusipirkau NT  blush2.gif nezinau ar iki sekmadienio istversiu nepasidarius  unsure.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif

QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 10, 21:08)
Tiesa, gadinau ir as dar viena nt siandien, bet jis a ne trupucio neryskesnis nei vakar, todel vel visa kalte verciu pilkoms juostelems ant NT  smile.gif
http://www.ipix.lt/images/62313505.jpg

As nematau nieko unsure.gif
O spalvytes nors kiek yra?
Ir tuose 'bloguose' testukuose, vaiduokliukai su spalvyte, ar tiesiog pilki bruksneliai?
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 10, 20:01)

As nematau nieko  unsure.gif
?

As siame testuke irgi nieko nematau. 4u.gif
Papildyta:
Coliukeee, sveika prisijungusi, linkiu cia ilgai neuzsibuti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif atejau pasirodyt mirksiukas.gif

Allur, grazuolis vaiduoklis wub.gif sveikinu wub.gif

lullaby, atsikelus greit bek pasisiot, ir nebepasidarysi NT biggrin.gif kantrybes 4u.gif nors tiesa sakant, manau, kad vaiduokliautu tai tikrai NT rolleyes.gif

Angelelis, console.gif labai gaila verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa9 @ 2010 12 10, 23:58)
Sveikos 4u.gif  Artejant Sv,Kaledom noreciau visom belaukianciom maziuku palinketi sekmes,stiprybes,kantrybes 4u.gif  Dar visai neseniai,praitais metais pati cia bendravau,skaiciavau,matavau tem. istysus 7menesius,o kai nustojau tai daryt,atsipalaidavau,tai ir pastojau..o lemtinga naktis buvo Kuciu..Tad sakau ,kad tai Dievo dovanele..kuria dabar miluoju wub.gif Tad linkiu tokiu pat geru artejanciu svenciu ir jums mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:
Tikiuosi nesupyksit,kad taip isiverziau,tesiog tokie prisiminimai uzpludo ax.gif  4u.gif

aciu mieloji uz palinkejimus wub.gif aukit grazutes ir sveikutes wub.gif

o gal jau ir antra leliu planuosit? junksies pas mus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 10, 20:08)
Tiesa, gadinau ir as dar viena nt siandien, bet jis a ne trupucio neryskesnis nei vakar, todel vel visa kalte verciu pilkoms juostelems ant NT  smile.gif
http://www.ipix.lt/images/62313505.jpg

labas rytas, nu as tai cia nieko nematau g.gif
ir pas Angel08 nemaciau blush2.gif
va kur jau aiskiai matosi, tai matau ir vaiduokliu nevadinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 10, 20:15)
As tai sian per tris eurovaistines perejau, o ten tik tie Rapid testai. Pasirinkimas Rapid juostele ar Radip kasete  biggrin.gif  doh.gif
O ieskojau RapiPrego, tie bent nevaiduokliauja jei nieko nera smile.gif
Linkiu, kad tavo vaiduokleliai pasitvirtintu  4u.gif

as vakar irgi akro eurovaistinej ieskojau rapiprego - ale nebuvo, tai nusipirkau easytest kazkoki nematyta biggrin.gif

ir tas nematytas man siandien parode riebia spyga smile.gif

BT pakrito, pilva maudzia - ryt lauksiu draugiu smile.gif
verysad.gif
Atsakyti
LULLABY,kol nera mmm dar nenusimink,balionelio dar neduosiu
Atsakyti
Jungiuosi ir aš su savo žymėjimais naujais.... http://www.fertility...php?interface=0 o kodėl tas pirmas burbuliukas tuščia viduris.. unsure.gif

~lullaby~ laikom kumštukus kad tos parazitkos nepareitu pas tave.. 4u.gif

ir visom laukiančiom bei liūdinčiom po balionukų puokštę,kad būtu linksmiau..user posted image
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 10, 22:55)
Ohara, taip ir bus, gerit iskeliausi pas  nestuke.gif , tik nepamirsk musu issivesti.  mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

jei taip ir bus.. nestuke.gif bigsmile.gif tai čia td Allur testukus su virusėliais atsiuntė man.... wub.gif butinai jūsų visų nepamiršiu,kaip gi galėčiau..su tokiu palaikymų, laikot kaip statulą visos iš visų pusiu,tikrai turi pavykt..dar pirmadieni dėl šventos ramybės noriu pas savo ginę nueit,katik telefonu kalbėjom dėl tų trumpai trunkančių mmm, patikrins eilini kart pasakys kad viskas gerai,bet vistiek noriu nueit... doh.gif ir vyrui skydliaukę patikrinsim..o td lauksim stebuklo... poto darysim jei ką tyrimukus.. blush2.gif 4u.gif ačiū ūž tokį šiltą priėmimą ir palaikymą... tikrai esu begalo dėkinga... user posted image
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 11, 09:18)
as vakar irgi akro eurovaistinej ieskojau rapiprego - ale nebuvo, tai nusipirkau easytest kazkoki nematyta biggrin.gif

ir tas nematytas man siandien parode riebia spyga smile.gif

BT pakrito, pilva maudzia - ryt lauksiu draugiu smile.gif
verysad.gif

4u.gif

QUOTE(ohara @ 2010 12 11, 09:27)
Jungiuosi ir aš su savo žymėjimais naujais.... http://www.fertility...php?interface=0 o kodėl tas pirmas burbuliukas tuščia viduris..  unsure.gif

~lullaby~ laikom kumštukus kad tos parazitkos nepareitu pas tave..  4u.gif

ir visom laukiančiom bei liūdinčiom po balionukų puokštę,kad būtu linksmiau..user posted image

nerodo tavo grafiko, o tusciaviduris jei ne tuo paciu laiku matuoji BT
Atsakyti
Zemil, kaip jums sekasi?
Atsakyti