Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Laba diena,mielosios 4u.gif

QUOTE(neirida @ 2010 12 12, 20:32)
sveikutes, prisiduodu tik dabar, O dar nesulaukiau

g.gif nugi laikas jau kilti mirksiukas.gif

QUOTE(ssandraM @ 2010 12 12, 20:37)
na ka laukiam O kartu

uo,jau manau po O,tad laukiam dabar grazios pabaigos thumbup.gif

QUOTE(vaiduter @ 2010 12 13, 09:36)
Labas rytas

kaip grazu mirksiukas.gif

QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 13, 09:45)
labas rytas 

graziai keliauji tikslo link mirksiukas.gif

QUOTE(diukute @ 2010 12 13, 09:45)
labas rytas...
jungiuosi su kavyte darbe

niugi kyli vis auksciau thumbup.gif

QUOTE(*Silver* @ 2010 12 13, 11:45)
[color=red]
Labas rytas mergytes  smile.gif
bet zinokit niekas apart jusu nezino, net vyras. Na kai esu nudegusi jau tieeek kartu su nelaimingais nestumai, bijau ir dziaugtis ir sakyti, nedgi ta laime perauga i nerima  ir laukima.

puikiai suprantu kaip jautiesi-ne tiek dziaugsmo pamacius tas II,kiek nerimo dar kol kas ax.gif bet viskas bus gerai,laikysiu kumstukus uz tave wub.gif stiprybes jums ir greiciau tas laikas tegu prabega,kai jau gine gales tave nuraminti mirksiukas.gif

o del ALLUR,tai as tada sakiau,kad ji NT dare ir kazka iziurejo,tik mum nedriso dar sakyt,o po to idejo foto,kur net vaiduokliuku nepavadintum-tad manau tikrai galima sveikinti thumbup.gif

LULLABY 4u.gif kitas ciklas bus TAS mirksiukas.gif o kas del issimiegojimo drinks_cheers.gif ,kai nereikia matuoti,taip gerai ir ramiai issimiegu db thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 13, 07:50)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 13, 12:34)
Laikykis dabar ten!  thumbup.gif

Laikysiuosi isikibus ir nepasileisiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 13, 08:36)
Laikysiuosi isikibus ir nepasileisiu  bigsmile.gif

Net negalvok. nono.gif biggrin.gif 4u.gif

Vaiduter, grazu... wub.gif Laikau kumstukus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diukute @ 2010 12 13, 05:45)
labas rytas...
jungiuosi su kavyte darbe smile.gif
pasirodau http://www.babyplan.ru/profile/89970

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 13 gruodžio 2010 - 11:41
labas rytelis

angel , lullaby 4u.gif 4u.gif

silver tyliai sveikinu wub.gif

sulaukusios o , dabar tik kilkit , artejancios prie o , nd nepamirskit mirksiukas.gif
bet kiek graziu grafikeliu wub.gif

na as vis dar nesulaukiu mm , rytoj pasidarau nt del viso pikto , ir pradedu gert d, ir bus planavimas , matavimas, laukiu jau .....
Atsakyti
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 13, 12:30)
Mergyt, labai dziaugiuosi del taves  wub.gif is visos sirdies linkiu, kad si karta tau pasisektu! Aukit ir stiprekit, o mes kartu su tavim pasimelsim.  wub.gif
Papildyta:
Oj, blush2.gif su kazkuo mane supainiojai...

Aisku....patikrinau dar karta, jo, ten ne tavo grafikelis....zodziu, man tavo grafikelio niekada nerodo, atidaro su uzrasu apie IUI, ir paspaudus grafika, ismeta nestukinius grafikus....pamaciau viena, ir 'nebevaziavau' zemyn....o pasirodo, ten daug nestukioniu. Zodziu, negaliu komentuoti nieko, nes kiek esu bandziusi, man neatidaro tavo grafiko unsure.gif

Silver, laikom kumstukus uz jus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi as su kava pas jum http://www.fertility...com/home/325a93 (mano termometras visgi veikia smile.gif )

Silver, prisidedu prie laikanciu kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 12 13, 12:56)
labas rytelis
na as vis dar nesulaukiu  mm , rytoj pasidarau nt del viso pikto , ir pradedu gert d, ir bus planavimas , matavimas, laukiu jau .....

doh.gif g.gif doh.gif nuproteciau su tokiu ciklu,kai taip norisi toliau planuoti ir kibt i ND-linkiu,kad kuo greiciau ateitu!!!!

QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 13, 13:23)
.zodziu, man tavo grafikelio niekada nerodo, atidaro su uzrasu apie IUI, ir paspaudus grafika, ismeta nestukinius grafikus..

drinks_cheers.gif man irgi niekad neatidaro jos grafikiuko,tad negaliu nieko pakomentuot blush2.gif

o as jau pradejau ruosti MB staigmenele kaip pranesiu-sukuriau jau teksta kuri idesiu i atvirute-kvietima i Didziaja mazojo zmogucio svente vasara,nupirkau pakabuka su batukais(sidabrini),kad kol sulauks mazylio galetu nesioti ir dar priedo idesiu tuscia NT-kad galetu patirti ta dvieju II dziaugsma wub.gif belieka tik dar truputeli islaukti thumbup.gif labai tikiuosi,kad pavyks ta staigmenele padaryti,butu patit didziausia dovana jam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 12 13, 09:46)

o as jau pradejau ruosti MB staigmenele kaip pranesiu-sukuriau jau teksta kuri idesiu i atvirute-kvietima i Didziaja mazojo zmogucio svente vasara,nupirkau pakabuka su batukais(sidabrini),kad kol sulauks mazylio galetu nesioti ir dar priedo idesiu tuscia NT-kad galetu patirti ta dvieju II dziaugsma wub.gif  belieka tik dar truputeli islaukti thumbup.gif  labai tikiuosi,kad pavyks ta staigmenele padaryti,butu patit didziausia dovana jam rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 13, 09:01)
kazi jei ryt sumastyciau gimimo dienos proga sugadint NT ar bebutu per anksti kaip manot? g.gif

Oi, anksti dar tikrai, paskui tik diena susigadinsi 4u.gif

QUOTE(westi @ 2010 12 13, 09:02)
ALLUR,o ka as sakiau! thumbup.gif

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 13, 09:04)

o kas su ALLUR? sveikint galima?  bigsmile.gif

Dar palaukiam gal blush2.gif

QUOTE(*Silver* @ 2010 12 13, 10:45)
Labas rytas mergytes  smile.gif

siandien jau trecia diena kai gadinu ryte NT ir II siandien dar ryzkesne ! dinamika yra:) jau nuo 2 metru atstumo II matosi !

Laikau kumštukus wub.gif 4u.gif

QUOTE(westi @ 2010 12 13, 12:46)
o as jau pradejau ruosti MB staigmenele kaip pranesiu

Kaip fainai, manau, taviškis bus sužavėtas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 13, 09:38)
Sveikos,

Jungiuosi as su kava pas jum http://www.fertility...com/home/325a93 (mano termometras visgi veikia smile.gif )

Kartais ir as pamanau, kad nebeveikia, kai rodo ta pati. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 12 13, 13:46)
o as jau pradejau ruosti MB staigmenele kaip pranesiu-sukuriau jau teksta kuri idesiu i atvirute-kvietima i Didziaja mazojo zmogucio svente vasara,nupirkau pakabuka su batukais(sidabrini),kad kol sulauks mazylio galetu nesioti ir dar priedo idesiu tuscia NT-kad galetu patirti ta dvieju II dziaugsma wub.gif  belieka tik dar truputeli islaukti thumbup.gif  labai tikiuosi,kad pavyks ta staigmenele padaryti,butu patit didziausia dovana jam rolleyes.gif

Kaip graziai sugalvojai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 13, 13:23)

nes kiek esu bandziusi, man neatidaro tavo grafiko  unsure.gif

Hm, atrdo gera nuoroda ikeliu, kazin kodel taip g.gif
Dar i parasa idejus ja smile.gif
Atsakyti