Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(svajoklele @ 2010 12 15, 19:32)
Sveikos,  smile.gif
tik db turiu laiko prie neto prisest per visa diena. Prisiduodu smile.gif
Kazkaip man nuojauta kuzda, kad vakar blogas matavimas buvo ir del to temp. netiksli  schmoll.gif

man ir buna didesni kritipmai, o po keletos dienu ir O sulaukiu, gal ir tau si karta taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 15, 19:26)

Papildyta:

bet veliau nei po 5 minuciu isryskejo vaiduokliukas? bigsmile.gif

Tai negi as nepasiliksiu testuko... blush2.gif Vakare kai gryzau vel varciau ir kazkaaa lyg ir matau, bet gal ten ta pilka juostele matosi.. ax.gif
Atsakyti
Ziuriu ir matau tokias grazias BT pas mergaites smile.gif
savo matavimu nekomentuosiu,nes O siais metais nesulauxiu matyt biggrin.gif
beje pastebejau jog miegu kuo puikiausiai pries O..tik zadintuvas pazadint gali smile.gif bet kai buna po O tai pries kiekviena matavima keliom minutem ar valandom anksciau atsikeliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2010 12 15, 11:35)
As jau vakar buvau nusivylusi, bet siandien ir vel soktelejau, laukiu rytojaus, ziuresiu ka rytas parodys..
http://www.babyplan.ru/profile/97275

super suolis thumbup.gif linkiu pamatyti II wub.gif
Papildyta:
QUOTE(svajoklele @ 2010 12 15, 18:32)
Sveikos,  smile.gif
tik db turiu laiko prie neto prisest per visa diena. Prisiduodu smile.gif
Kazkaip man nuojauta kuzda, kad vakar blogas matavimas buvo ir del to temp. netiksli  schmoll.gif

bigsmile.gif super suolis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Piktukė @ 2010 12 15, 19:32)
Tai negi as nepasiliksiu testuko... blush2.gif  Vakare kai gryzau vel varciau ir kazkaaa lyg ir matau, bet gal ten ta pilka juostele matosi.. ax.gif

na va matai, tai vis tik nenurasykim sio ciklo o po keliu dieneliu laukiam su II wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2010 12 15, 21:32)
Tai negi as nepasiliksiu testuko... blush2.gif  Vakare kai gryzau vel varciau ir kazkaaa lyg ir matau, bet gal ten ta pilka juostele matosi.. ax.gif

na linkiu,kad ten butu vaiduokliukas,kuris po keleto dieneliu isryskes wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Silver, sveikinimai su II wub.gif saugok save 4u.gif

labai tikejaus Allur pamatyt, bet nei cia, nei pas planiukes nepasirode... unsure.gif

Evelincik, nu galetu greiciau arba taip, arba taip doh.gif

Neirida, jau tikrai po O thumbup.gif ir ND puikiai atlikti, nesiparink bigsmile.gif

Sandra ir kitos, graziai uzkilusios, laikykites, nesileiskit, smile.gif

Laukiancioms O - kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 12 15, 21:36)

Neirida, jau tikrai po O thumbup.gif ir ND puikiai atlikti, nesiparink bigsmile.gif

net nzn kodel taip susiparinau blush2.gif norejau vakar ND uztikrinimui blush2.gif bet nesigavo tai ir susiparinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 12 15, 22:36)
Sandra ir kitos, graziai uzkilusios, laikykites, nesileiskit,  smile.gif

bandysim laikytis thumbup.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 12 15, 21:38)
net nzn kodel taip susiparinau  blush2.gif  norejau vakar ND uztikrinimui  blush2.gif bet nesigavo tai ir susiparinau  blush2.gif

irnesakyk.gif viskas ciki, dabar jau gali atsipalaiduot ir laukt sau ramiai Kaledu, gerai cia parasiau ramiai isivaizduoju koks ramumas taves laukia pries pat sventes biggrin.gif

Zemaiciuke nepasirode...
Atsakyti
Sveikutės visos.. 4u.gif turiu rėžimą gyventi be SM, bet vis ilendu, bet jau mokausi ir mintys skrajoja visai kitur kasdien išskraunu sporto salėj visus planavimus.. kaifuoju.. clap.gif assa.gif blush2.gif

Silver, dideliausi tau sveikinimai su II wub.gif bigsmile.gif aukit dideli ir sveiki,saugok save... 4u.gif

kur Allur dingus... unsure.gif

Neirida, puikiai su ND, tikimės geriausio,mergyt... mirksiukas.gif thumbup.gif

Laukiancioms O - tam tarpe ir aš dideliausios kantrybės, išlauksim ir mes savo išvajotųjų gandrų.... 4u.gif

Visos užkilusios nesileiskit,o kitos kilkit mergytės,kilkit... wub.gif thumbup.gif

keliu aš savo grafikiuka 4u.gif http://www.fertility...com/home/326a55
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 15 gruodžio 2010 - 20:59
SandraM, puikiai uzkilai. thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
Neirida, manau tikrai jau O turejai, dabar tik kilk. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Ziuriu daug jus cia visko priraset smile.gif Kantrybes visoms belaukiant II 4u.gif O as siandien truputi pakritau http://www.babyplan.ru/profile/96614 g.gif Nu bet gal viskas bus gerai. Kada cia butu geriau pabandyti nt? g.gif
Atsakyti