Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 10, 11:34)
Tai jau po O?  bigsmile.gif Laikau kumstukus, kilk darbar ir nesileisk.  mirksiukas.gif  4u.gif

visko gali buti, bett galejo ir vakarykstis alutis itakoti. Bet labai tikiuosi kad jau po nes ND sianien ryt nebus, nebent sekmadieni jei nebusim pvarge.
O tu ziuriu irgi gal O apturesi siandien r ryt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 10 gruodžio 2010 - 10:38
QUOTE(neirida @ 2010 12 10, 07:37)
visko gali buti, bett galejo ir vakarykstis alutis itakoti. Bet labai tikiuosi kad jau po nes ND sianien ryt nebus, nebent sekmadieni jei nebusim pvarge.
O tu ziuriu irgi gal O apturesi siandien r ryt  bigsmile.gif

Aha, aisku, na, tai tikekimes, kad jau buvo. mirksiukas.gif 4u.gif Bet kuriuo atveju, dar ND darbu padarykite del viso pikto. biggrin.gif 4u.gif
Taip, pas mane jau greitai bus, oj kaip laukiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 10, 10:25)
Sveika prisijungusi.  4u.gif Linkiu, kad ir tu si cikla soktum i virsu ir ten liktum visus 9 men.  mirksiukas.gif  4u.gif

su tiek linėkjimų aš į debesis pakilsiu tuoj... bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif kaip smagu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 10, 09:50)
blush2.gif  neatsilaikiau pagundai ir sugadinau OT,o man siandien dar tik 4 dpo  ax.gif
user posted image

QUOTE(neirida @ 2010 12 10, 10:28)
OT matau jautrus ir tau dar rodo atslugstania LH banga. Tiketis kad parodys  nestuke.gif dar anksti. Juk OT ryskeja ryskeja kol pasidaro ryskus pakui blanksta blanksta... daugiau ape tai gali pasiskaityti OT temutej mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ta pati norejau parasyti smile.gif per mazai dar DPO kad OT gadint kitais tikslais wink.gif

aciu mergytes uz palaikyma - labai man jo dabar reikia wub.gif kad visai nenusvaigciau smile.gif
Atsakyti
Oi, mergytes jūs čia ir prikalbat biggrin.gif nespeju skaityti atejusi aplankyti Jūsų biggrin.gif
Labai džiaugiuosi, kad ir toliau mergaitėms ryškėja II, taip sakant progresas vyksta sitoj temoj thumbup.gif džiaugiuosi labai už visas, kurios jau sulaukė savo II, linkiu laikytis, saugoti save nestuke.gif , na, o toms, kurioms dar nepasiseke linkiu kuo greičiau išvysti II 4u.gif
aš tei siandien buvau pas gydytoja, gavau siuntima echo daryti, bet kazkaip abejoju, ar dar ne per anksti, nes pagal O, tai mano zirniukui dar tik apie 4 savaites blush2.gif (skaiciuojant nuo paskutiniu menesiniu tai jau 7 sav). Beje, kadangi nei pykina, nei nuovargis labai kankina, tai siandien pakartotinai dariausi HCG tyrima (tikiuosi, kad dideja skaiciukai), bet atsakymas tik treciadieni doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 10 gruodžio 2010 - 11:19
Sveikos,

Kuri laika vis paskaitineju sita tema. Kartu su jumis mokausi ir BT matuot. Tai bandau parodyti ir savo pirma bandyma ... Ciklo tik pradzia ir O dar toli.
http://www.fertility...com/home/325a93
Atsakyti
nu ka mergaites , man Kaledos stebuklo pasykstejo... keista kad nelieju asaru tik toks slykstus tustumo jausmas sirdele spaudzia verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 10, 13:24)
Sveikos,

Kuri laika vis paskaitineju sita tema. Kartu su jumis mokausi ir BT matuot. Tai bandau parodyti ir savo pirma bandyma ... Ciklo tik pradzia ir O dar toli.
http://www.fertility...com/home/325a93

nugi visai neblogai, o kokio ilgio tavo ciklai, kad sakai jog iki O dar toli ?

QUOTE(angel08 @ 2010 12 10, 13:26)
nu ka mergaites , man Kaledos stebuklo pasykstejo...  keista kad nelieju asaru tik toks slykstus tustumo jausmas sirdele spaudzia verysad.gif  verysad.gif

ot s.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif bet gal kaip tik kaledu stebuklas ivyks mirksiukas.gif laikykis mergyt ir nepasiduok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 10, 12:26)
nu ka mergaites , man Kaledos stebuklo pasykstejo...  keista kad nelieju asaru tik toks slykstus tustumo jausmas sirdele spaudzia verysad.gif  verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif verysad.gif
sveikos
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 12 10, 13:30)
nugi visai neblogai, o kokio ilgio tavo ciklai, kad sakai jog iki O dar toli ?

Ganetinai nereguliarus. Nuo 30 iki 60 d. Praejusi kart buvo 42 rodos.
Atsakyti
nesuprantutik vieno dalyko - kaip as tokia doh.gif doh.gif ir nepasimokinau,kad nepasilikti nt ir neziureti i ji kai praeina leistinas laikas,nu jau visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 10, 13:26)

Vat kuom bjaurus tas planavimas ir laukimas - kai vilties daug. Laikykis. Kitas kartas bus sekmingesnis 4u.gif
Atsakyti