Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skalbiat naujus daiktus prieš naudojimą?

Apatinius ir patalynę skalbiu. Visą kitą - džinsus, pėdkelnes, ir kitą su intymiom vietom nesiliečiančius rūbus - ne. Bet turbūt viską būtų sveika skalbti prieš naudojimą. ax.gif
Atsakyti
visad patalynę skalbiu,ir apatinius rūbelius vaikų ax.gif
Atsakyti
Skalbiu beveik visada, o savo vaiku ypatingai. Mano mazaja dar alergijos visada kankina g.gif tai stengiuosi.. Beje, gal kas zinote, gera siuveja Klaipedoje?
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2006 02 07, 16:31)
vat šiandien susimąsčiau.Vakar nusipirkom su drauge Jyske rankšluosčių, jinai sako varysiu namo skalbt blink.gif Ką tik kažkurioj temoj perskaičiau, kad mama nusipirkus patalynę skalbia g.gif Taigi supakuota viskas būna ax.gif Gal aš jau tokia netvarkinga, o gal jinai pernelyg "švaruolė"?Nu aš suprantu, jei tai apatiniai(juolab jei turguj, ar iš vitrinos pirkti), bet jei viskas tvarkingai supakuota, kaip sakant paruošta naudojimui, ar reikia visą tai prieš naudojimą dar išskalbt?O kaip jūs darot?Kodėl(gal kas rankšluoščius skalbia, kad minkštesni būtų)?

P.S.aš nekalbu apie kūdikių drabužius, patalynę ir pan.

Na ne viska skalbiuosi ir as,ranksluoscius kartais tiesiog butina perskalbti,nes kol jie buna nauji pukuojasi,lieka pukeliai ant kuno,po skalbimo daug geriau thumbup.gif na o tokiu dzinsu ir kitu drabuziu neperskalbiu blush-anim-cl.gif nors gal ir vertetu rolleyes.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 16 rugsėjo 2009 - 21:48
Skalbiu patalynę, nes i tada daug minkštesnė ir rankšluosčius.
Atsakyti
ZINOT KAI PERSKAICIAU FORUMA SKALBSIU IR AS.
Atsakyti
Skalbiu tik tuos rūbus kurie liečiasi su kūnų, rankšluosčius, patalynę ir visus vaiko rūbelius, nes nežinia kur jie ten mėtėsi ir kas juos matavosi.
Atsakyti
ne, neskalbiu. neben turi aštrų specifinį kvapą. Jei ne, tai neskalbiu . O pvz patalynė įpakuota - net minčių nekyla. g.gif

jei jau galvoti apie visus 'tykančius pavojus',
tai logiška būtų grįžus iš supermarketo , prieš išimant daiktus iš krepšio, nusiplauti rankas ir nuplauti visus įpakavimus ir pan - juk kas žino, kas prieš tai vežimo rankeną lietė ir ko ant rankų parsinešėm, ir ko besikraudami produktus ant jų 'užnešėm', o gal dar kas nors tas prekes prieš tai apčiupinėjo, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
Neskalbiu,nematau tikslo. ax.gif
Atsakyti
neskalbiu, nes per daug steriliai gyvent irgi nesveika
Atsakyti
neskalbiu ir aš, išskyrus vaikui, kai dar kūdikėlis buvo smile.gif
Atsakyti
Skalbiu tik rankšluosčius, nes tikrai nemalonu, kai ant kūno lieka pūkeliai. O daugiau nieko neskalbiu smile.gif naujo.
Atsakyti