Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vanillla @ 2010 12 15, 13:19)
Zaidziu su PS. Ar labai baisu? biggrin.gif
user posted image

labai biggrin.gif
Atsakyti
:DDDD ok, nebedarysim vintaginiu efektu lotuliukas.gif
Atsakyti
susinervinau doh.gif ...nemoku aš su tais siuntimais doh.gif radau kažkokius camera RAW ps4, bet ten kažkokie update'ai g.gif tai čia ne tas,. ko man reik? ...žodžiu...žalia doh.gif nebent kas ant lėkštutės padėtų biggrin.gif arba teks vyro laukti, tas gal instaliuos g.gif

O tą su katinu foto apkirpsiu kitaip ir jums parodysiu..ten blogai iškadruota deja doh.gif nusikerta katino kojos. O padarius gulsčią foto gaunasi įkyri centrinė kompozicija su nereikalinga vieta šone plius nukirstos katino kojos g.gif todėl kirpau stačiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 15 gruodžio 2010 - 12:35
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 15, 11:19)
Ar labai baisu? biggrin.gif

Aha....

Nunešiau mainų foto pagaliau padaryt,šiandien išsiųsiu...bet blem,kaip baisu biggrin.gif Kai pamačiau kokias gražias jūs siunčiat....
Atsakyti
Kalbant apie RAW, tai as tik tokiu formatu ir tefotkinu, ir Lightrooma myliu, tikiuosi kad meile atsiras ir PS kada nors biggrin.gif
Atsakyti
kazkoks kosmaras, turiu mergaitei atiduot fotkes, kurias padarem per jos fotosesija, o beveik visos jos apgailetinos verysad.gif negaliu pasakyt, sorry, nieko nesigavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 15, 12:57)
kazkoks kosmaras, turiu mergaitei atiduot fotkes, kurias padarem per jos fotosesija, o beveik visos jos apgailetinos  verysad.gif negaliu pasakyt, sorry, nieko nesigavo  doh.gif

Niu tai parodyk mums, gal nėr taip blogai mirksiukas.gif

Jei sutiko pabūt modeliuku ir niekuo neįsipareigojot viena kitai, tuomet turėtų suprasti, kad tu dar tik mokaisi mirksiukas.gif atrink vieną ar dvi geriausias ir nesinervink, kitą kartą pavyks geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gotte, aciu uz palaikyma console.gif o yra tikrai gan blogai blush2.gif net baisu kazka rodyt doh.gif biggrin.gif ramina tik tiek, kad ta panele, nei pinigu mokejo, nei as jai kazka super zadejau sad.gif bet vistiek nesmagu... reik turbut is tiesu kolkas tik daiktus fotkint, bet man taip patinka fotografuot zmones bigsmile.gif , kurt kazkokius ivaizdzius, padet daryt sukuosenas, makiazus, sugalvot apranga ir visa tai iamzint. Tik, kad kokybes tame ner doh.gif ech... kodel negimstame viska iskart mokedami lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 15, 11:57)
kazkoks kosmaras, turiu mergaitei atiduot fotkes, kurias padarem per jos fotosesija, o beveik visos jos apgailetinos  verysad.gif negaliu pasakyt, sorry, nieko nesigavo  doh.gif

na pasirodyk, kas ten blogai. is technines puses? kompozicija? sviesa?

Papildyta:
dar idedu viena reikala kritikai. biski grybas apdirbimas, ne?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 12 15, 11:43)
dar idedu viena reikala kritikai. biski grybas apdirbimas, ne?

Oi, kokia smagi smile.gif Tik siek ryskesnes noretusi ir vinjetavimas krastuose kazkaip cia neziuri 4u.gif

Kas man gali paaiskinti placiau apie metering mode. Jus kaitaliojate ji, kaip? I ka atsizvelgiat? As pastebejau kad viska ant spot varau g.gif Nu taip paprastai ukiskai, kada koki naudojat ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 15 gruodžio 2010 - 13:48
QUOTE(BElge @ 2010 12 15, 13:43)
na pasirodyk, kas ten blogai. is technines puses? kompozicija? sviesa?

Is technines puses turbut blogai viskas, todel net nzn ar verta rodytis. mergina pastoviai dienom dirbam, tad fotografavom vakare, laukia tamsu, studijos neturiu, fotografavom bute, prie dirbtinio apsvietimo, teko spigint ja blykste ir t.t. kadangi visur lindo visokios spintos, spalvotos uzuolaidos ir t.t., tai fotkinom pagrinde ant melynos sofos, todel gavosi visur kazkokie keistai nukirsti portretai. esu nepatenkinta verysad.gif Parodysiu tas nuotraukas, kurios pavyko geriausiai, tai isivaizduok kokios kitos doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
nu cia pvz, mane zudo ta blizganti kakta doh.gif bet neisivaizduoju kaip galim apataisyt, kaip jau kazkas cia rase, neverta net vargt, reik perfotkint doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 15 gruodžio 2010 - 14:09
labai labai noriu kritikos, kad ir blogos rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 15, 15:07)

man kliuna tai,kad daugumoje foto kuno padetis beveik vienoda - gulscia, rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 15 gruodžio 2010 - 14:22