ko sveciu taip daug
+ kad paremkim preke LT
- eiline nesyne kuriu pilna SM. labai daznai tokias mamos pacios pasisiuva. Tikrai rinkos neuzkariaus, nebent kainuos 2lt
***** man irgi tiek visokiu ideju atsiranda, ir del vaikishkos technikos, rubeliu, dar kokiu chiudu, ale siuvimo masinos neturiu
+ kad paremkim preke LT
- eiline nesyne kuriu pilna SM. labai daznai tokias mamos pacios pasisiuva. Tikrai rinkos neuzkariaus, nebent kainuos 2lt
***** man irgi tiek visokiu ideju atsiranda, ir del vaikishkos technikos, rubeliu, dar kokiu chiudu, ale siuvimo masinos neturiu
QUOTE(Agatka @ 2011 12 30, 00:06)
saunuoliai lietuviai musu, dar neseniai galvojau ar yra kokiu dizaineriu kurianciu ka nors vaikams, pasirodo yra ir ne vienas!
o nesyne nesuzavejo tikrai, bet mano kaina butu ne 2lt, o nedaugiau 50
na juk reiktu paremt 
o nesyne nesuzavejo tikrai, bet mano kaina butu ne 2lt, o nedaugiau 50
ai zinai, optimizmo neilgam uztenka...as chia buvau pasisiuvus tokius ciuzinukus, pardavynejau po ~100lt (musu rinkai tai ziauriai daug). (su koju pakelimo mechanizmu), siuvau, nes ir savo vezimui tokio reikejo. savikaina ne 2 litai gavosi, tikrai daug daugiau.....na ir ka viso pardaviau 2vnt....aciu dievui tik 5 pasiuvau. va taip va rankos ir nulnksta....
QUOTE(looo @ 2011 12 30, 10:43)
ai zinai, optimizmo neilgam uztenka...as chia buvau pasisiuvus tokius ciuzinukus, pardavynejau po ~100lt (musu rinkai tai ziauriai daug). (su koju pakelimo mechanizmu), siuvau, nes ir savo vezimui tokio reikejo. savikaina ne 2 litai gavosi, tikrai daug daugiau.....na ir ka viso pardaviau 2vnt....aciu dievui tik 5 pasiuvau. va taip va rankos ir nulnksta....
Gal dėl to, kad ne su žvaigždėmis reklamavote savo čiužinukus?
kokiomis zvaigzdemis?
apie ka jus? jei ka pardavynejau ebajuje, nes vezimas ne LT, o uzsenieciai mat nenori pirti nes siuntimas ilgesnis, bei jei ka tai uzsiimti nenori gal del keitimo ir pan...bei bijo sakyciau kad is lietuvos. Ebajuje turiu pozitivu feedbaka, virsh 100, (jeigu jus apie tas zvaizdes) bet tas nelabai padeda :/ jei ir perka kazkas kazka, tai zmones ne is EU saliu, su jais ir tariames atskirai
na bent jau is mano praktikos.
o lietuviai isvis nieko nenupirko, nes per brangu :/
apie ka jus? jei ka pardavynejau ebajuje, nes vezimas ne LT, o uzsenieciai mat nenori pirti nes siuntimas ilgesnis, bei jei ka tai uzsiimti nenori gal del keitimo ir pan...bei bijo sakyciau kad is lietuvos. Ebajuje turiu pozitivu feedbaka, virsh 100, (jeigu jus apie tas zvaizdes) bet tas nelabai padeda :/ jei ir perka kazkas kazka, tai zmones ne is EU saliu, su jais ir tariames atskirai
o lietuviai isvis nieko nenupirko, nes per brangu :/
QUOTE(Arya @ 2012 01 03, 09:08)

O čia neseniai draugė pasidalino. Niekaip nesuprantu kaip taip su vaiku elgtis galima...

o lietuvoje yra zvaigdziu ?
mano akim tai ne zvaigzde jeigu per diena betkam imanoma gauti tos zvaigdes pvz telefono numeri....easy.....
o antroje foto chia koliazas...negi nesimato.
beje veltui taip nuvertinote ta pavadeli vaikams. vasara buvome siltuose krastuose pajury , ir ten buvo tokia "pagundu promenada" ale basanaviciaus. pamateme tevu puryte vedusia 2 hiperaktyvius dvynius, kurie puldavo prie betkuriu blizguciu. aisku tada pasiurpome, bet dabar kai mazius paaugo iki panasaus amziaus, galvojam viusai nieko tas daiksciukas.
QUOTE(Arya @ 2012 01 03, 09:08)
O čia neseniai draugė pasidalino. Niekaip nesuprantu kaip taip su vaiku elgtis galima...
čia kreivarankio photoshopisto darbas