Įkraunama...
Įkraunama...

Nešioklės sveikiausios stuburui

Super iliustracija thumbup.gif
Atsakyti
http://mama_tomsk_ru.../carry_newborn/
Atsakyti
Naujos nešyklės LT padangėje biggrin.gif
http://www.lrytas.lt...917141324820240
Atsakyti
ko sveciu taip daug biggrin.gif
+ kad paremkim preke LT
- eiline nesyne kuriu pilna SM. labai daznai tokias mamos pacios pasisiuva. Tikrai rinkos neuzkariaus, nebent kainuos 2lt smile.gif

***** man irgi tiek visokiu ideju atsiranda, ir del vaikishkos technikos, rubeliu, dar kokiu chiudu, ale siuvimo masinos neturiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 29 gruodžio 2011 - 17:35
saunuoliai lietuviai musu, dar neseniai galvojau ar yra kokiu dizaineriu kurianciu ka nors vaikams, pasirodo yra ir ne vienas!
o nesyne nesuzavejo tikrai, bet mano kaina butu ne 2lt, o nedaugiau 50 biggrin.gif na juk reiktu paremt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 12 30, 00:06)
saunuoliai lietuviai musu, dar neseniai galvojau ar yra kokiu dizaineriu kurianciu ka nors vaikams, pasirodo yra ir ne vienas!
o nesyne nesuzavejo tikrai, bet mano kaina butu ne 2lt, o nedaugiau 50 biggrin.gif na juk reiktu paremt biggrin.gif

ai zinai, optimizmo neilgam uztenka...as chia buvau pasisiuvus tokius ciuzinukus, pardavynejau po ~100lt (musu rinkai tai ziauriai daug). (su koju pakelimo mechanizmu), siuvau, nes ir savo vezimui tokio reikejo. savikaina ne 2 litai gavosi, tikrai daug daugiau.....na ir ka viso pardaviau 2vnt....aciu dievui tik 5 pasiuvau. va taip va rankos ir nulnksta....
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2011 12 30, 10:43)
ai zinai, optimizmo neilgam uztenka...as chia buvau pasisiuvus tokius ciuzinukus, pardavynejau po ~100lt (musu rinkai tai ziauriai daug). (su koju pakelimo mechanizmu), siuvau, nes ir savo vezimui tokio reikejo. savikaina ne 2 litai gavosi, tikrai daug daugiau.....na ir ka viso pardaviau 2vnt....aciu dievui tik 5 pasiuvau. va taip va rankos ir nulnksta....

Gal dėl to, kad ne su žvaigždėmis reklamavote savo čiužinukus?
Atsakyti
kokiomis zvaigzdemis?

apie ka jus? jei ka pardavynejau ebajuje, nes vezimas ne LT, o uzsenieciai mat nenori pirti nes siuntimas ilgesnis, bei jei ka tai uzsiimti nenori gal del keitimo ir pan...bei bijo sakyciau kad is lietuvos. Ebajuje turiu pozitivu feedbaka, virsh 100, (jeigu jus apie tas zvaizdes) bet tas nelabai padeda :/ jei ir perka kazkas kazka, tai zmones ne is EU saliu, su jais ir tariames atskirai smile.gif na bent jau is mano praktikos.

o lietuviai isvis nieko nenupirko, nes per brangu :/
Atsakyti
turejo galvoj ne ebaju, o kad reklamos ciuzinuku nebuvo su izymiais zmonemis, tada ir lietuvoj pirktu wink.gif
Atsakyti
user posted image

O čia neseniai draugė pasidalino. Niekaip nesuprantu kaip taip su vaiku elgtis galima...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arya @ 2012 01 03, 09:08)
user posted image

O čia neseniai draugė pasidalino. Niekaip nesuprantu kaip taip su vaiku elgtis galima...

user posted image

o lietuvoje yra zvaigdziu ?smile.gif
mano akim tai ne zvaigzde jeigu per diena betkam imanoma gauti tos zvaigdes pvz telefono numeri....easy.....

o antroje foto chia koliazas...negi nesimato.
beje veltui taip nuvertinote ta pavadeli vaikams. vasara buvome siltuose krastuose pajury , ir ten buvo tokia "pagundu promenada" ale basanaviciaus. pamateme tevu puryte vedusia 2 hiperaktyvius dvynius, kurie puldavo prie betkuriu blizguciu. aisku tada pasiurpome, bet dabar kai mazius paaugo iki panasaus amziaus, galvojam viusai nieko tas daiksciukas.
Atsakyti
QUOTE(Arya @ 2012 01 03, 09:08)

čia kreivarankio photoshopisto darbas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nadruvė: 03 sausio 2012 - 11:29