QUOTE(Sonrisita @ 2014 12 10, 16:08)
Straipsnio neskaičiau, bet gal turit omeny kažką panašaus į tampras vaikjuostes kaip Moby wrap?
Turi omeny prabangias austines vaikjuostes, nešiojimo pasaulio lexusus
Biti, praktikos, praktikos - patikėk, kai reikia laiko, kad ateitų tas toks "cinkt" ir rankos pačios per akimirksnį vaiką apvyniotų

Bet kai jau ateina, tai pa-sa-ka.
Bet šiaip - mano pirmoji vaikjuostė nauja tekainavo porą šimtų litų, buvo plonytės medvilnės, nepalaikanti, neturinti to vadinamo "bounce", labai tokia šiaip sau, tris mėnesius pranešiojus vaikelį joje nuo gimimo ėmiau ieškoti kitos. Tarp jos ir dabar turimų buvo kelios paprastesnės, Skirtumas tarp kainuojančios 200 ir 1000lt tikrai yra. Pavo aš niekad kažkaip nesižavėjau, man nlb dizainas, nors esu gavosi siūlymų mainyti į Oschos Okinami

Artipoppe - jau seniai seilę varvinu, ypač paukščius, bet rinkos kaina pirkti nenoriu, o Etsy vis nesiseka, bet tikiuosi kad bus kada ir sėkmingas kartas.
Oscha manau krenta į tą tokią nuo iki kategoriją. Juk turi ir pigesnių, paprastesnės sudėties vaikjuosčių, ir tų "boutique" serijos, kur vienoj vaikjuostėj ir šilkas, ir merino vilna, ir linas, ir pan, išleidžiamų vos keliais vienetais. Žinoma, Artipoppe tiesiog turi tą "prestižo" vardą jau, tad niekad Oschos kad ir boutique nebus prilyginamas pigiausiam Artipoppe

Bet čia jau žaidimai

Aš pati turėjus keturias Oschas - vien medvilnę, paprastutę, tvirta, patikima, bet vyresniam vaikeliui arba ilgesniam nešiojimui norėjosi kažko kito. Maniškė pem ant pem su linu - puiki, ir nors iš tų pigesnių, man viena gražiausių ir artimiausių širdžiai (Starry Night Raven), tikrai šauniai laiko, nors norėtųsi kiek daugiau "bounce" ir "cush". Turėta Oscha su kanape ir medvilne - plonytė, lengvutė, bet darbą atlieka kaip kareivis, jau turbūt sakiau, kad vienasluoksniam rišime ant vieno peties, 9 kg berną visą dieną tampydavau gamtos žygiuose, kur ir per kalvas, ir uolėtais takais teko eiti (o mano nugara šiaip silpna yra) - ir nieko, visiškas komfortas (tuo tarpu su ta pirmąja po valandos penkių kg. vaikis nusmukdavo, imdavo rėžtis į pečius). Okinami Zen - kaip debesi apgaubia pečius, vaiko svorio nelieka. Pasaka, ne vaikjuostė
Gaila, ne Lietuvoj randiesi - galėčiau duoti išbandyti, ką turiu
Papildyta:
Tiesa, Biti, matei šituos?
https://www.facebook...anobaby?fref=nf pagal tas Oschas, kur rodei, kad patink, turėtų šiti visai į akį kristi