O ka galetumete papasakoti apie CHICCO SOFT & DREAM nesiokle? Ar ji pasiteisino, ar patogi leliukui?
sveikutės,
aš irgi norėčiau komentarų: kuri nešyklė ir kuo geriau: Babybjorn Comfort ir baby bjorn Active?
aš irgi norėčiau komentarų: kuri nešyklė ir kuo geriau: Babybjorn Comfort ir baby bjorn Active?
QUOTE(sidrulka @ 2011 07 31, 20:24)
sveikutės,
sios dvi nesynes nelyginamos. jos is skirtingu kategoriju.
Active tinka 0-12. turi 2 nesiojimo pozicijas, ir korsetinio tipo dirzus.
Comfort 6-14kg. 3 nesiojimo pozicijos, viena is ju varliuku. ir svoris tenka jau nebenugarai kaip active, bet klubams.
jei perkate naujagimiui -active.
jei vaikui nuo ~5men vienareiksmiskai Comfort.
Jau tris mėnesius turiu ErgoBaby. Nusipirkau kai vaikiukui buvo keturi mėnesiai. Kol kas tai pats geriausias mano pirkinys
.
QUOTE(TuriuDvi♥ @ 2011 03 15, 10:17)
Na, mamytės, kadangi jau užvedžiau šią temą, pasidalinsiu savo įspūdžiais...Galiausiai įsigijau visai ne Chicco You&Me ir ne Baby Bjorn Synergy, o Ergo Baby nešioklę
, nes išsiaiškinau, kad iš tikrųjų vaikučiui geriausia (sveikiausia), kai kojytėmis "apsikabina" mamytės liemenį (varliuko poza), o ir mamytės nugarai mano įsigyta nešioklė labai gerai (pati turiu nuolatinę stuburo skausmo problemą), nes petnešos storos, nugaroj per mentes susisega patogiai (atlošia daugiau nugarą, kad nesukristų į priekį pečiai). Beje, savo dukrytę toje nešioklėje nešioju beveik nuo 4 mėn. ir viskas super, nors bijojau, kad ta varliuko poza jai bus neįprasata, nepatogi, kad per maža dar ji taip kojytes laikyti...Pasirodo be reikalo baiminausi - viskas labai gerai. Dažnai vakarais dukrytė už miega tik toje nešioklėje,o po to lengviausiai perkeliu ją į lovytę
Panašūs nešioklių variantai kaip ir minėta: manduca, patapum...BB Confort irgi jau iš tos serijos pagaliau...O dauguma nešioklių yra deja dar nepritaikytos teisingai vaikučio laikysenai ir gerai mamytės sveikatai.
Sėkmės visoms mamytėms įsigyjant "teisingas" nešiokles savo vaikučiams!
Papildyta:
Visiškai sutinku!
Turim Ergo Baby 
Panašūs nešioklių variantai kaip ir minėta: manduca, patapum...BB Confort irgi jau iš tos serijos pagaliau...O dauguma nešioklių yra deja dar nepritaikytos teisingai vaikučio laikysenai ir gerai mamytės sveikatai.
Sėkmės visoms mamytėms įsigyjant "teisingas" nešiokles savo vaikučiams!
Papildyta:
Visiškai sutinku!
o tai Chicco You&Me nera sveika vaikui? neergonomiska ji?
Sveiki, kaip tik šiuo metu renkuosi nešioklę savo 4 mėn damai. apsitojau ties ergobaby. gal kuri nors žinote kuo skiriasi Ergobaby Organic, Ergobaby original ir ergobaby galaxy? aprašymai tai prie visų tokie patys...
Apie galaxy nieko nežinau.
Original ir organic modeliai yra vienodi. Tik organic yra iš ekologiškos medvilnės. Na dar jų spalvos skiriasi ir organic medžiagėlė man pasirodė plonesnė ir švelnesnė, o original tvirtesnė. Bet tai tik mano nuomonė
o kodel jus ziurit i nesiokles, kurios yra tokios brangios, firminio zenklo, nors visos ergonomiskos nesiokles yra pagamintos MEI TAI nesiokles pagrindais? nes pastaroji zinoma simtus metu... Kaina skiriasi bene 3/4 kartus kartus
Netgi kai kurios mamytes isigyje firmines nesiokles, po ilgesnio laiko, jei nori nesioti dvieju/ triju metu vaikiukus nusprendzia ieskotis mei tai, nes jos yra ilgalaikio naudojimo. Dar daznai tenka skaityti ir isgirsti, kad pirktines firmines nesiokles yra labai siltos, jos storo pluosto, tad vasara vaikiukui buna labai silta. As pati naudoju mei tai ir kaifuoju jau trecius metus, nei nugaros skauda, nei ko. Vaikas vos surades, pats atnesa, kad risames ir einam i zygius
tad jei turesit kokiu klausimu apie mei tai ir anu nesiokliu lyginima, mielai rasykit AZ padiskutuosim, pasidalinsiu patirtimi
Netgi kai kurios mamytes isigyje firmines nesiokles, po ilgesnio laiko, jei nori nesioti dvieju/ triju metu vaikiukus nusprendzia ieskotis mei tai, nes jos yra ilgalaikio naudojimo. Dar daznai tenka skaityti ir isgirsti, kad pirktines firmines nesiokles yra labai siltos, jos storo pluosto, tad vasara vaikiukui buna labai silta. As pati naudoju mei tai ir kaifuoju jau trecius metus, nei nugaros skauda, nei ko. Vaikas vos surades, pats atnesa, kad risames ir einam i zygius
aš galiu parašyti tik savo nuomonę kodėl renkuosi ne mei tai, o pirktinę nešioklę, nes man mei tai atrodo nepatikima. Man atrodo, kad aš neįdėsiu vaikiuko į mei tai teisingai ir man atrodo beprotiškai baisu, nes Mei tai gali atsirišti ir leliukas iškristi. Neįsivaizduoju kiek mazgų reikėtų užrišti, kad jausčiausi užtikrinta. Nors aišku dar niekur niekad negirdėjau kad iš mei tai būtų iškritęs vaikutis
QUOTE(raminta1985 @ 2011 08 10, 19:31)
aš galiu parašyti tik savo nuomonę kodėl renkuosi ne mei tai, o pirktinę nešioklę, nes man mei tai atrodo nepatikima. Man atrodo, kad aš neįdėsiu vaikiuko į mei tai teisingai ir man atrodo beprotiškai baisu, nes Mei tai gali atsirišti ir leliukas iškristi. Neįsivaizduoju kiek mazgų reikėtų užrišti, kad jausčiausi užtikrinta. Nors aišku dar niekur niekad negirdėjau kad iš mei tai būtų iškritęs vaikutis 
na siaip yra risamas vienas TEISINGAS mazgas, ne sunmazgis, kuris paprastai atsirisa
QUOTE(TuriuDvi♥ @ 2011 03 15, 10:17)
(...) išsiaiškinau, kad iš tikrųjų vaikučiui geriausia (sveikiausia), kai kojytėmis "apsikabina" mamytės liemenį (varliuko poza)(...)
Visiškai pritariu, jeigu jau nešioti vaikutį, tai tik ergonomiškoje nešioklėje
Be jau paminėtų brangių yra dar viena suformuota ergonomiška nešioklė, kuri tinkama nešioti nuo gimimo net iki 12 kg vaikutį, tai "Hauck 3 way carrier", o ir kaina jos mažiau kandžiojasi
Kas cia darosi su tuo babybjorn'u pirkimais. Babybjorno neshiokles nera geros, lygiai taip pat kaip visos kitos, kuriose vaikas budamas turi kojytes nuleides i apacia. Nesiokleje vaikas turi buti sedimoje pozicijoj o ne kabancioj.
Teko labai daug dometis ir galiu pasakyt, kad ERGObaby yra bekonkurencine nesiokle.
Teko labai daug dometis ir galiu pasakyt, kad ERGObaby yra bekonkurencine nesiokle.