KŪDIKIO NEŠYNĖ YOU&ME PHYSIO COMFORT super nesyne, ir vaikui patogu ir paciai beveik net nesijaucia vaiko svorio, manau del nugaros apsaugos. Uzsideti ja gal kiek ir sudetinga kol neipranti, bet tereikia pasipraktikuoti
mano akim labai gera komentara radau vienoje diskusijoje ta pacia tema, patvirtinanti visgi kad tai tesiog biznis ir tiek...
Короче.у меня нет сил больше читать.
Сложилось мнение,что те, у кого Эрго хвалят его, у кого ВВ - соответственно его.
Опять же моё мнение, что Эрго просто очередная мода,да,не много усовершенствованная,но мода....
Хозяйки Эрго говорят,один в один,что написано в рекламах их рюкзаков.
Чаще упоминая слова" эргономично" и "дисплазия". Это только 2 аргумента..не более.
например на сайте ВВ говорится.что это не кенгуру, а рюкзак переноска
Опять же....
все, кто яро "опускает" ВВ называя его убийственным словом КЕГУРУ...где доказательства того, что те.кто носил своих детей в кенгуру,потом лечили их спины,суставы и всё остальное от ношения в этих переносках.
Действительно,ли всё ТАК страшно как говорят??? где? эти дети-инвалиды..жертвы кенгуру
ВВ,простите, и стоит по дороже
Единственное что, Эрго для тех по старше, а ВВ малышам сгодится....
У меня сложилось такое мнение.
Вот мне в поликлинику сбегать...10 минут от дома....мне кажется ВВ не сильно повредит,верно?
Короче.у меня нет сил больше читать.
Сложилось мнение,что те, у кого Эрго хвалят его, у кого ВВ - соответственно его.
Опять же моё мнение, что Эрго просто очередная мода,да,не много усовершенствованная,но мода....
Хозяйки Эрго говорят,один в один,что написано в рекламах их рюкзаков.
Чаще упоминая слова" эргономично" и "дисплазия". Это только 2 аргумента..не более.
например на сайте ВВ говорится.что это не кенгуру, а рюкзак переноска
Опять же....
все, кто яро "опускает" ВВ называя его убийственным словом КЕГУРУ...где доказательства того, что те.кто носил своих детей в кенгуру,потом лечили их спины,суставы и всё остальное от ношения в этих переносках.
Действительно,ли всё ТАК страшно как говорят??? где? эти дети-инвалиды..жертвы кенгуру
ВВ,простите, и стоит по дороже
Единственное что, Эрго для тех по старше, а ВВ малышам сгодится....
У меня сложилось такое мнение.
Вот мне в поликлинику сбегать...10 минут от дома....мне кажется ВВ не сильно повредит,верно?
QUOTE(Serra do Mar @ 2011 11 18, 21:38)
oj, kaip jus mane "nuleidot" , deje turesiu jus nuvilti del jusu isprusimo
http://ligos.sveikas...gos/kiskio_lupa
nors ir tai....perskaitykite 2ra eile nuo pradzios....ir sita straipsni parasiau ne as.
o del afrikos azijos koks skirtumas, kontekste turejau omeny senas civilizacijas, senove....bei ne konkreciai meitaju, o visus skudurines nesynes bendrai.nematau tarp ju laaabai didelio skirtumo.

zodziu tik noriu pasakyt, kad kiekvienas renkasi pagal save, savo patogumo ir grozio(mados) supratima, galu gale galimybes....
QUOTE(looo @ 2011 12 07, 09:14)
QUOTE(looo @ 2011 12 07, 09:31)
oj, kaip jus mane "nuleidot" , deje turesiu jus nuvilti del jusu isprusimo
, jei jau pradejot prie zodziu kibt...
nors ir tai....perskaitykite 2ra eile nuo pradzios....ir sita straipsni parasiau ne as.
o del afrikos azijos koks skirtumas, kontekste turejau omeny senas civilizacijas, senove....bei ne konkreciai meitaju, o visus skudurines nesynes bendrai.nematau tarp ju laaabai didelio skirtumo.
zodziu tik noriu pasakyt, kad kiekvienas renkasi pagal save, savo patogumo ir grozio(mados) supratima, galu gale galimybes....
na gerai,bet dabar susiek tu man kiskio lupos defekta su bet kuria nesiokle
o tu manai kad BB buvo sukartas is lempos? ar vistik buvo pasinaudota mei-tai principu?
kalbant apie mada BB as galiu priderinti tik prie dzinsu,maikutes ir sportbaciu,o va bet kuria medziagine nesiokle jei jau reiktu butu galima priderinti net prie vestuvines sukneles
dar vienas man labai svarbus kriterijus renkantis nesiokle yra pralaidumas orui ir ventiliacija,gyvenu tropiniam klimate BB manes netenkina,nes visokie pamikstinimai,pakietinimai atima naturalia oro cirkulaicija,plius spalva juoda,sunkai as su juoda nesiokle kur iseiciau kai lauke +35,mei tai naturali medziaga per sonus vedinas ir spalva renkuosi as
na ir nuotraukas labai grazias parinkai
ir kainos atzvilgiu velgi medziagines laimi,mei tai galima naudoti nuo gimimo iki kol panesi,o va BB reik bet 2 ir nesiojimo svoris ribotas
QUOTE(Serra do Mar @ 2011 12 07, 15:32)
na chia jau visai pievos, cia viskai ne prie ko, tik norejau pasakyt kad zodis defektas yra ir medicininis terminas.
del oro pralaidumo, yra puiki versija vardu Airy/mesh. visa vasara pranesiojau vaika butent tokioje, o ta vasara buvo ypatingai karsta.
zodziu ne mes chia pirmos ir PASKUTINES diskutuojame ta tema, SHIA TEMA diskutuoja visas pasaulis. kas geriau skudurines ar BB. ir manau bendro sprendimo del to tikrai nerasime......
kazkada rinkausi savo vaikui, issirinkau sau BB. ir ji man buvo tikras atradymas. (nors pradzioje kai laukiausi buvau tik uz skudurines, nes man jos buvo labai grazu, ale orginialu neformalu ir pan....kai rinkausi rimtai, jos man pasirode tik kaip aksesuaras)
QUOTE(looo @ 2011 12 07, 15:52)
na chia jau visai pievos, cia viskai ne prie ko, tik norejau pasakyt kad zodis defektas yra ir medicininis terminas.
del oro pralaidumo, yra puiki versija vardu Airy/mesh. visa vasara pranesiojau vaika butent tokioje, o ta vasara buvo ypatingai karsta.
zodziu ne mes chia pirmos ir PASKUTINES diskutuojame ta tema, SHIA TEMA diskutuoja visas pasaulis. kas geriau skudurines ar BB. ir manau bendro sprendimo del to tikrai nerasime......
kazkada rinkausi savo vaikui, issirinkau sau BB. ir ji man buvo tikras atradymas. (nors pradzioje kai laukiausi buvau tik uz skudurines, nes man jos buvo labai grazu, ale orginialu neformalu ir pan....kai rinkausi rimtai, jos man pasirode tik kaip aksesuaras)
stebiu praktiskai. turiu daug pazistamu su kudikiais. tos mamos, kurios jokioj nesioklej nenesiojo nieko blogo nedare, ju kudikiams grese displazija.ne visoms aisku, bet tiesiog vaikuciam kuriem grese diplazija nebuvo nesiojami varliuko poza iki 3men.
tos,kurios nesiojo vaikeli varliuko pozoj,kaip skatinama is tu kur "reklamuoja" medziagines, tai nei vienas kudikis neturejo displazijos gresmes. cia teigiu,nes pati stebiu ir darau tokias isvadas.
nesakau kad butina nesioti vaika vaikuostej ar mei tai tam kad nebutu displazija,kad ale cia butina visus vaikus tik taip nesiot. ne, nebutina, tai tisiog PREVENCIJA. manau sio zodzio aiskint nereikia.
nesiokit savo tose nesioklese bb ar koks ten pavadnimas, tegu kabo tos vaiko kojos neprispaustos prie jusu, nieks nedraudzia. bet galiu teigti, kad tokia nesiokle niekada nebus kaip prevencine priemone iki 3men, ypac mergaitem. siaip del tos priezasties tos kenguros yra naudojamos nuo 3men, nes iki 3men susiformuoja tie klubu raumenys. visai neseniai tas kenguras pradeta rasyti nuo gimimo...tai grubi klaida.
ir jei jau del biznio, tai medziagines pigesnes tris kartus.
palyginkit, kur vaikui jaukiau, kur labiau jaucia siluma ir artuma?

cia dar viena mazylio foto bb nesioklej, man visai negrazu, grubu, tas gleznas kunelis neprispaustas prie mylincio tecio, o prikabintas kazkokioj sukonstruotoj nesioklej
o cia mano dukrytei kazkur 6 savaites

as uz medziagines iki 3men, kol neisivyste lubu raumenukai. o poto ir baby bjorn galima naudot ar kita, nes po 3men jau nepakenks,o tik skonio reikalas
tos,kurios nesiojo vaikeli varliuko pozoj,kaip skatinama is tu kur "reklamuoja" medziagines, tai nei vienas kudikis neturejo displazijos gresmes. cia teigiu,nes pati stebiu ir darau tokias isvadas.
nesakau kad butina nesioti vaika vaikuostej ar mei tai tam kad nebutu displazija,kad ale cia butina visus vaikus tik taip nesiot. ne, nebutina, tai tisiog PREVENCIJA. manau sio zodzio aiskint nereikia.
nesiokit savo tose nesioklese bb ar koks ten pavadnimas, tegu kabo tos vaiko kojos neprispaustos prie jusu, nieks nedraudzia. bet galiu teigti, kad tokia nesiokle niekada nebus kaip prevencine priemone iki 3men, ypac mergaitem. siaip del tos priezasties tos kenguros yra naudojamos nuo 3men, nes iki 3men susiformuoja tie klubu raumenys. visai neseniai tas kenguras pradeta rasyti nuo gimimo...tai grubi klaida.
ir jei jau del biznio, tai medziagines pigesnes tris kartus.
palyginkit, kur vaikui jaukiau, kur labiau jaucia siluma ir artuma?
cia dar viena mazylio foto bb nesioklej, man visai negrazu, grubu, tas gleznas kunelis neprispaustas prie mylincio tecio, o prikabintas kazkokioj sukonstruotoj nesioklej
o cia mano dukrytei kazkur 6 savaites
as uz medziagines iki 3men, kol neisivyste lubu raumenukai. o poto ir baby bjorn galima naudot ar kita, nes po 3men jau nepakenks,o tik skonio reikalas
Na, iš idėjos aš esu už medžiagines nešiokles, tačiau jos man labai nepatogios atrodo dėl ilgų metrų medžiagos, ir norint jas užsirišti, reikia mokytis kone žongliravimo meno. Tad vaikjuostės net neėmiau į rankas, užtat išmėginau meitai, slingą, elementarią pigią "kengūrą", - niekas netiko tiek man, tiek mano vaikui. Dar turiu vilčių, kad gal kokia nors Manduca, Ergo ar BB tiks, tik va su jomis sudėtingiau, nes nėra, kas iš draugų turėtų paskolinti, o pirkti nepabandžius labai jau rizikinga. Jeigu vėl netiks, pinigai (svarbiausia, kad labai ne maži) būtų kaip į balą
mano nuotraukoje yra close baby carrier. turbut vienintele vaikjuoste kur ne siaip 5metrai medziagos. ten sonuose yra ziedai, labai paprasta uzsidet ir sureguliuot auksti, nereik ristis, uzsidedi, idedi vaika ir sonuose trauki is po ziedu medziaga iki tokio auksio, kokio reikia, kur nuotraukoj matosi lengvas mazgas po uzpakaliuku, tai cia is po ziedu ta medziaga. o kur apjuostas vaikas horizontaliai, tai cia atskira dalis, jos galima ir neristi, o uzsirisus patogu nes gaunasi kad yra kisene (susiuta du sluoksniai ir gaunas kisene) ka nors susideti smulkaus,koki pampersa ar servetele.
as labai patenkinta kad turiu sia nesiokle, intesyviausiai ja naudojau iki puses metu. dabar irgi galiu uzsiristi, mazytei patinka, bet kad vaiksto, dabar man jokios nesiokles nereikia.
o siaip labai rekomenduoju ta close baby carrier, labai ilgai rinkausi nesiokle ir ja radau UK. lt nera tokios pardavime. galima ebajuj susirast.
Papildyta:
va, pasigrozekit

o taip joks babybjorn nemoka

cia visur Close Baby Carrier, va kol mano dukryte paaugo, jie persivadino i caboo o cia video pradzio rodo kaip paprasta uzsidet
as labai patenkinta kad turiu sia nesiokle, intesyviausiai ja naudojau iki puses metu. dabar irgi galiu uzsiristi, mazytei patinka, bet kad vaiksto, dabar man jokios nesiokles nereikia.
o siaip labai rekomenduoju ta close baby carrier, labai ilgai rinkausi nesiokle ir ja radau UK. lt nera tokios pardavime. galima ebajuj susirast.
Papildyta:
va, pasigrozekit

o taip joks babybjorn nemoka

cia visur Close Baby Carrier, va kol mano dukryte paaugo, jie persivadino i caboo o cia video pradzio rodo kaip paprasta uzsidet
QUOTE(ArijaM @ 2011 12 14, 18:29)
Sveikos, noriu paklausti del nesiokliu priedo nuo lietaus, vejo ir pan. Ar jis butinas daiktas? as domiuosi babybjorn nesiokle ir nzn ar ta prieda butina pirkti, pasiteisina? 
nemanau, kad labai butinas, labiau reiketu seilinuko, kuris tikrai pasiteisina - mazylis istisai seilioja, tai nereikia skalbti visos nesiokles. As su skeciu eidavau ir gerai budavo