Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

Sveikos smile.gif man Herbsta nuims vasario men clap_1.gif siandien nieko nedare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 14, 19:32)
Sveikos  smile.gif  man Herbsta nuims vasario men  clap_1.gif siandien nieko nedare  ax.gif

Kas čia liko, pora mėnesiukų.. thumbup.gif O kiek laiko dar poto breketus nešiosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 12 14, 17:52)
O tai negi visi pažystami nėr matę tavo dantų ir būtent ieško kažko pagal tavo nicką? Man pvz tik ant pačios foto užėjus gi terodo, kad tavo, o šiaip kai nežinau tai ir neatskiriu biggrin.gif

Gal neis ir neieskos bet as tiesiog nenoriu kad mano dantys butu bet kam matomi ir pan. ax.gif Man tikrai baisiai atrodo ta ft kur dar be breketu doh.gif Kai bandziau ja padaryt juodai balta susimoviau ir kazkodel pasidare geltona doh.gif
Seip gal ir nebuciau nieko pries bet kai man vienas artimas zmogus pasake kad tik nesidek tu dantu ant skype tai labai nemaloniai pasijauciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 14, 21:32)
Sveikos  smile.gif  man Herbsta nuims vasario men  clap_1.gif siandien nieko nedare  ax.gif

Pukios naujienos thumbup.gif kiek busi atnesiojus ji?
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 14, 20:36)
Kas čia liko, pora mėnesiukų..  thumbup.gif  O kiek laiko dar poto breketus nešiosi?  4u.gif

sake reikes tarpus uztraukti, tai uztruks 6-8 men. doh.gif tikiuos kad 6,nes pries tai lb greit pas mane tarpai uzsidarinejo ax.gif kol uzdarines tarpus reikes nesiot elastikus,kad apatinis zandikaulis atgal nepavaziuotu. prizadejau kad nesiosiu elastikus,nes kt tai reiketu ne 2,o 4 men nesiot Herbsta. is viso Herbsta atnesiojau 6 men, kai nuims bus 8 men. siaip tai nesioja metus.bet kadangi viskas gerai einasi tai nuims anksciau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 14, 21:53)
sake reikes tarpus uztraukti, tai uztruks 6-8 men.  doh.gif  tikiuos kad 6,nes pries tai lb greit pas mane tarpai uzsidarinejo  ax.gif kol uzdarines tarpus reikes nesiot elastikus,kad apatinis zandikaulis atgal nepavaziuotu. prizadejau kad nesiosiu elastikus,nes kt tai reiketu ne 2,o 4 men nesiot Herbsta. is viso Herbsta atnesiojau 6 men, kai nuims bus 8 men. siaip tai nesioja metus.bet kadangi viskas gerai einasi tai nuims anksciau. thumbup.gif

Nu va, kaip trumpai tu cia su tuo herbstu draugausi thumbup.gif O tarpai tarp visu dantuku pas tave, ar tik tarp kaikuriu? Jie nuo herbsto atsiranda?
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 12 14, 20:45)
Gal neis ir neieskos bet as tiesiog nenoriu kad mano dantys butu bet kam matomi ir pan. ax.gif  Man tikrai baisiai atrodo ta ft kur dar be breketu doh.gif  Kai bandziau ja padaryt juodai balta susimoviau ir kazkodel pasidare geltona doh.gif
Seip gal ir nebuciau nieko pries bet kai man vienas artimas zmogus pasake kad tik nesidek tu dantu ant skype tai labai nemaloniai pasijauciau unsure.gif

tavo nika parasius mano dantu daug ismeta biggrin.gif ir Natales nuotrauka is Kauno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 14, 21:00)
Nu va, kaip trumpai tu cia su tuo herbstu draugausi thumbup.gif O tarpai tarp visu dantuku pas tave, ar tik tarp kaikuriu? Jie nuo herbsto atsiranda?

jo,tarpai nuo Herbsto atsirado,nes dantukai stumiasi. sake kad taip turi but ir tai yra gerai. viskas pagal plana. didziausi tarpai tarp 3-4 dantu. bet yra ir tarp kruminiu.virsuj ir apacioj. su Herbstu tai pasiseke,siaip tai ji ir zadejo man kad trumpiau nesiosiu ji,net gi galvojo det ne Herbsta, o ta spiruokle ( gydymas su ja 6 men uztrunka),bet paskui apsigalvojo ir uzdejo Herbsta. laukiu nuemimo rolleyes.gif nes noriu greiciau visus breketus atgal ir uzdarinet tarpus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 14, 22:17)
jo,tarpai nuo Herbsto atsirado,nes dantukai stumiasi. sake kad taip turi but ir tai yra gerai. viskas pagal plana. didziausi tarpai tarp 3-4 dantu. bet yra ir tarp kruminiu.virsuj ir apacioj. su Herbstu tai pasiseke,siaip tai ji ir zadejo man kad trumpiau nesiosiu ji,net gi galvojo det ne Herbsta, o ta spiruokle ( gydymas su ja 6 men uztrunka),bet paskui apsigalvojo ir uzdejo Herbsta. laukiu nuemimo  rolleyes.gif  nes noriu greiciau visus breketus atgal ir uzdarinet tarpus  smile.gif

O kuo jie tarpusavi skiriasi, herbstas ir spyruokle?smile.gif
Atsakyti
As is buvau vizite. Man nieko nedare, tik spyruokle vienoj vietoj perkele, kitoj vietoj idejo. Net neklijavo pamesto breketo. Gydytoja saker, kad dantys labai noriai juda, tai pakele nuotaika. Nors ir pati matau kokie tarpai per menesi atsivere, be to ir kandu kitaip (kas istiesu nera patogu).
Kitas vizitas tik sausio gale. Atostogos biggrin.gif

QUOTE(smilsee @ 2010 12 14, 20:45)

lotuliukas.gif Nesupyk, as ne is taves juokiuosi, bet geras tas tavo artimo bajeris lotuliukas.gif
As neisizeisciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 12 14, 21:02)
tavo nika parasius mano dantu daug ismeta biggrin.gif ir Natales nuotrauka is Kauno biggrin.gif

geras,o prie ko cia as biggrin.gif turbut mano fotke citavo todel taip ir gaunasi rolleyes.gif as kai savo nicka parasau ,tai man kaledines nuotraukas meta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 14, 22:27)
geras,o prie ko cia as  biggrin.gif  turbut mano fotke citavo todel taip ir gaunasi  rolleyes.gif as kai savo nicka parasau ,tai man kaledines nuotraukas meta  bigsmile.gif

Tu musu kaleda lotuliukas.gif
Atsakyti