QUOTE(natale @ 2010 12 14, 19:32)
Kas čia liko, pora mėnesiukų..
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 12 14, 17:52)
O tai negi visi pažystami nėr matę tavo dantų ir būtent ieško kažko pagal tavo nicką? Man pvz tik ant pačios foto užėjus gi terodo, kad tavo, o šiaip kai nežinau tai ir neatskiriu 
Gal neis ir neieskos bet as tiesiog nenoriu kad mano dantys butu bet kam matomi ir pan.
Seip gal ir nebuciau nieko pries bet kai man vienas artimas zmogus pasake kad tik nesidek tu dantu ant skype tai labai nemaloniai pasijauciau
QUOTE(natale @ 2010 12 14, 21:32)
Pukios naujienos
QUOTE(blondie* @ 2010 12 14, 20:36)
sake reikes tarpus uztraukti, tai uztruks 6-8 men.
QUOTE(natale @ 2010 12 14, 21:53)
sake reikes tarpus uztraukti, tai uztruks 6-8 men.
tikiuos kad 6,nes pries tai lb greit pas mane tarpai uzsidarinejo
kol uzdarines tarpus reikes nesiot elastikus,kad apatinis zandikaulis atgal nepavaziuotu. prizadejau kad nesiosiu elastikus,nes kt tai reiketu ne 2,o 4 men nesiot Herbsta. is viso Herbsta atnesiojau 6 men, kai nuims bus 8 men. siaip tai nesioja metus.bet kadangi viskas gerai einasi tai nuims anksciau. 
Nu va, kaip trumpai tu cia su tuo herbstu draugausi
QUOTE(smilsee @ 2010 12 14, 20:45)
Gal neis ir neieskos bet as tiesiog nenoriu kad mano dantys butu bet kam matomi ir pan.
Man tikrai baisiai atrodo ta ft kur dar be breketu
Kai bandziau ja padaryt juodai balta susimoviau ir kazkodel pasidare geltona
Seip gal ir nebuciau nieko pries bet kai man vienas artimas zmogus pasake kad tik nesidek tu dantu ant skype tai labai nemaloniai pasijauciau
tavo nika parasius mano dantu daug ismeta
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 14, 21:00)
Nu va, kaip trumpai tu cia su tuo herbstu draugausi
O tarpai tarp visu dantuku pas tave, ar tik tarp kaikuriu? Jie nuo herbsto atsiranda?
jo,tarpai nuo Herbsto atsirado,nes dantukai stumiasi. sake kad taip turi but ir tai yra gerai. viskas pagal plana. didziausi tarpai tarp 3-4 dantu. bet yra ir tarp kruminiu.virsuj ir apacioj. su Herbstu tai pasiseke,siaip tai ji ir zadejo man kad trumpiau nesiosiu ji,net gi galvojo det ne Herbsta, o ta spiruokle ( gydymas su ja 6 men uztrunka),bet paskui apsigalvojo ir uzdejo Herbsta. laukiu nuemimo
QUOTE(natale @ 2010 12 14, 22:17)
jo,tarpai nuo Herbsto atsirado,nes dantukai stumiasi. sake kad taip turi but ir tai yra gerai. viskas pagal plana. didziausi tarpai tarp 3-4 dantu. bet yra ir tarp kruminiu.virsuj ir apacioj. su Herbstu tai pasiseke,siaip tai ji ir zadejo man kad trumpiau nesiosiu ji,net gi galvojo det ne Herbsta, o ta spiruokle ( gydymas su ja 6 men uztrunka),bet paskui apsigalvojo ir uzdejo Herbsta. laukiu nuemimo
nes noriu greiciau visus breketus atgal ir uzdarinet tarpus 
O kuo jie tarpusavi skiriasi, herbstas ir spyruokle?
As is buvau vizite. Man nieko nedare, tik spyruokle vienoj vietoj perkele, kitoj vietoj idejo. Net neklijavo pamesto breketo. Gydytoja saker, kad dantys labai noriai juda, tai pakele nuotaika. Nors ir pati matau kokie tarpai per menesi atsivere, be to ir kandu kitaip (kas istiesu nera patogu).
Kitas vizitas tik sausio gale. Atostogos
Nesupyk, as ne is taves juokiuosi, bet geras tas tavo artimo bajeris
As neisizeisciau
Kitas vizitas tik sausio gale. Atostogos
QUOTE(smilsee @ 2010 12 14, 20:45)
As neisizeisciau
QUOTE(*sunshine* @ 2010 12 14, 21:02)
geras,o prie ko cia as
QUOTE(natale @ 2010 12 14, 22:27)
geras,o prie ko cia as
turbut mano fotke citavo todel taip ir gaunasi
as kai savo nicka parasau ,tai man kaledines nuotraukas meta 
Tu musu kaleda