Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

Aš jau po vizito.. smile.gif
Pakeitė abi vielas ir visus priekinius breketukus apsuko dvigubom vielutėm, dabar jau tikrai nepamesiu.. biggrin.gif Apačioj jau uždėjo fiksuojančią vielą, sakė jau beveik nebejudins jos.. Tai biškiuka pigiau vizitai kainuos.. hihihi.gif

Dar pletkų papasakosiu.. biggrin.gif Pasirodo Pinkevičius pas ją susidėjęs breketus.. Parašė žinutę, klausia kada nuims, tai ir pasidomėjau ar čia tam Pinkevičiui ji sudėjus, sakė tam.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 16, 08:26)
Aš jau po vizito..  smile.gif
Pakeitė abi vielas ir visus priekinius breketukus apsuko dvigubom vielutėm, dabar jau tikrai nepamesiu..  biggrin.gif  Apačioj jau uždėjo fiksuojančią vielą, sakė jau beveik nebejudins jos.. Tai biškiuka pigiau vizitai kainuos.. hihihi.gif

Dar pletkų papasakosiu..  biggrin.gif  Pasirodo Pinkevičius pas ją susidėjęs breketus.. Parašė žinutę, klausia kada nuims, tai ir pasidomėjau ar čia tam Pinkevičiui ji sudėjus, sakė tam..  biggrin.gif

oho, o primink pas ka tu? smile.gif
as va jau siandien einu i vizita... taip laukiu...
man irgi vaskas kolkas nereikalingas, bet jauciu, kai uzdes apacia prireiks, nes skaiciau, kad beveik visom apacia braizo... blush2.gif
pas mane 10 keramikiniu, KOC mokejau 2000 lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 16, 11:26)
Aš jau po vizito..  smile.gif
Pakeitė abi vielas ir visus priekinius breketukus apsuko dvigubom vielutėm, dabar jau tikrai nepamesiu..  biggrin.gif  Apačioj jau uždėjo fiksuojančią vielą, sakė jau beveik nebejudins jos.. Tai biškiuka pigiau vizitai kainuos.. hihihi.gif

Dar pletkų papasakosiu..  biggrin.gif  Pasirodo Pinkevičius pas ją susidėjęs breketus.. Parašė žinutę, klausia kada nuims, tai ir pasidomėjau ar čia tam Pinkevičiui ji sudėjus, sakė tam..  biggrin.gif

hihihi.gif geros naujienos pas tave drinks_cheers.gif
idomu o Kauno meras irgi pas ja breketus dejosi? nes pries operacija manau jam reikejo praeiti ortodontini gydyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 16, 10:15)
man isvis nesijaucia viela, tad guli tas vaskas niekam nereikalingas (na nebent veliau reikes, kai apacia sudes), bet siuo metu virsus nei tryne, nei trina, maista valgau bele koki ax.gif

Nenaudojau ir as jo ne karto, o valgau jau viska drasiai ir su priekiniais kandant nebeskauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 12 16, 10:49)
oho, o primink pas ka tu?  smile.gif
as va jau siandien einu i vizita... taip laukiu...
man irgi vaskas kolkas nereikalingas, bet jauciu, kai uzdes apacia prireiks, nes skaiciau, kad beveik visom apacia braizo...  blush2.gif
pas mane 10 keramikiniu, KOC mokejau 2000 lt.  smile.gif

Pas tą pačią, pas kurią ir tu.. 4u.gif

Sakė jam tai atsibosta breketai, tai vėl jų nori ir jau čia ne pirmas kartas, kai nori nusiimti juos.. biggrin.gif Juokiasi ten iš jo.. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 12 16, 10:54)
hihihi.gif  geros naujienos pas tave  drinks_cheers.gif
idomu o Kauno meras irgi pas ja breketus dejosi? nes pries operacija manau jam reikejo praeiti ortodontini gydyma  ax.gif

Aha, neblogos, kiek supratau, tai viršų dar šlifuos.. doh.gif O tiek nenoriu, nes atrodo beprotiskai_fantastiska sakė, kad begalo nemaloni procedūra.. unsure.gif Bet čia dar negreit, po sekančio vizito.. smile.gif

O Kauno meras, nežinau, nenustebčiau jei ir jis pas ją.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 15, 23:46)
Pasirodyk smile.gif

Vėliau bišk nufotkinsiu ir įmesiu į fotki 4u.gif

QUOTE(blondie* @ 2010 12 16, 11:26)

Bet tai keista tiek metų nekliudė šypsena, o dbr kliudyt pradėjo biggrin.gif buvo per mano išleistuves pamenu, tai man kažkaip visai nieko ta jo šypsena smile.gif nors mama mano vis sako, kuo toliau link senumo tuo labiau noriu gražių lygių dantų biggrin.gif

QUOTE(natale @ 2010 12 16, 11:54)
hihihi.gif  geros naujienos pas tave  drinks_cheers.gif
idomu o Kauno meras irgi pas ja breketus dejosi? nes pries operacija manau jam reikejo praeiti ortodontini gydyma  ax.gif

O jis irgi dantis susitvarkė? Kokia atsilikus aš nuo gyvenimo biggrin.gif

Man tai kažkaip neskauda beveik tų dantų, tik su plomba nemalonu valgyt net, trukdo žiauriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 12 16, 11:56)
Vėliau bišk nufotkinsiu ir įmesiu į fotki 4u.gif
Bet tai keista tiek metų nekliudė šypsena, o dbr kliudyt pradėjo biggrin.gif buvo per mano išleistuves pamenu, tai man kažkaip visai nieko ta jo šypsena smile.gif nors mama mano vis sako, kuo toliau link senumo tuo labiau noriu gražių lygių dantų biggrin.gif
O jis irgi dantis susitvarkė? Kokia atsilikus aš nuo gyvenimo biggrin.gif

Man tai kažkaip neskauda beveik tų dantų, tik su plomba nemalonu valgyt net, trukdo žiauriai smile.gif

Kas dėl Pinkevičiaus, tai, man rodos, kad čia daugiau išsidirbinėjimas, nei noras dantis tvarkytis.. Jei jis kaip mažas vaikas, tai nori jų, tai nenori, manau, čia gydymas antram plane lieka.. Na, čia tik mano nuomonė.. smile.gif

O meras mūsų juk operaciją žandikaulio daręsis.. Bet nemačiau, kad breketus nešiotų, gal vidinius buvo susidėjęs..
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 16, 12:09)
O meras mūsų juk operaciją žandikaulio daręsis.. Bet nemačiau, kad breketus nešiotų, gal vidinius buvo susidėjęs..

As tai, man atrodo, per telika maciau, kad jis su breketais, tai pagalvojau, kad pagaliau blush2.gif nes man tai labai aki reze jo dantys blush2.gif o dar kai tokias pareigas eina, tai butina jau tvarkytis buvo...
Papildyta:
QUOTE(TacTic @ 2010 12 16, 10:49)
man irgi vaskas kolkas nereikalingas, bet jauciu, kai uzdes apacia prireiks, nes skaiciau, kad beveik visom apacia braizo...  blush2.gif

Man kaip tik apacios ne trupucio nebraize g.gif O ir virsu palyginus mazai braize. Sunaudojau gal tik trecdali to vasko indelio...
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2010 12 16, 13:03)
As tai, man atrodo, per telika maciau, kad jis su breketais, tai pagalvojau, kad pagaliau  blush2.gif nes man tai labai aki reze jo dantys  blush2.gif  o dar kai tokias pareigas eina, tai butina jau tvarkytis buvo...

Gali būti, kad ir nešiojo.. Nelabai aš ji dažnai ir per TV matau, tai nekeista, kad nepastebėjau.. biggrin.gif Nepergeriausiai ir po operacijos jis atrodo, bet nepalyginant, kaip buvo prieš.. unsure.gif
Atsakyti
Pasidžiaugsiu, kad mano draskymas jau praeina, šiandien beveik neskauda, būsiu vėl išsivertus be vaško smile.gif

Ai o po vakar nakties kažkaip skauda kairėje pusėje žandikaulį, negaliu stipriai išsižioti ir kieto kramtyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 gruodžio 2010 - 13:16
QUOTE(blondie* @ 2010 12 16, 12:26)

O tai jis KOC lankosi? Man atrodo kad jis pinigu neturi kur det, tai ir issidirbineja schmoll.gif Del idomumo pagooglinau kaip jis be breketu atrode, grazus tie dantys, as net nematau ka jam ten tvarkyt reikejo g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 15, 17:28)
Kazin ar tau des tiek keramikiniu kiek nori, jos juk geriau zino kaip ka  smile.gif

Dėtų 10 keramikinių mano ortodontė pas kurią (tikriausiai) dėsiuos breketukus smile.gif Sakė jokių bėdų smile.gif
Atsakyti